Nočník a plínka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19976
17.9.11 22:38

Tak Alešek z toho ještě rozum nemá, ale je pravda, že tenhle bojkot začal, když začal obcházet nábytek, tudíž začíná pevněji stát a naučil se vzpírat, takže to dělám tak, že ho rovnou posazuju a snažím se odvést pozornost a přitom dávám signál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.9.11 20:40
marieondatra píše:
ještě by mě zajímalo jak to si vnímá dítě když na noc bude mít normální jednorázovku, přez den bude bez nebo s látkovkou a na cesty mu dám zase jednorázovku, to je asi špatně co ? bude v tom mít bordel nebo to pobere jeho mozeček :) ??

Já myslím, že to zvládne. Starší měla na noc a na cesty jednorázovky, přes den látkovky a v pohodě. Mladší má látkovky pořád, v noci teda neprotestuje, když je mokrý. Přes den ano. Za zkoušku nic nedáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
16.12.11 15:46

Ahoj tak jsme se konečně dopracovali, že zvládá nočník. Sám si ho i přinese a pokaždém vysazení se vyčurá. Kadění ne budí se už s bobkem :)
Chtěla bych zkusit ho mít bez pleny ale mám na to měsíc protože pak nastupuji do práce a bud bude někde na hlídání nebo doma s tatkou a pul měsíce se mnou.
Za jak dlouho vaše děti zvládly a pochopoly, že do tepláčku ne ale na nočník? na spaní samo bych ji ještě nechala stějně tak jako ven. to bych nechala až na léto. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
16.12.11 16:03
marieondatra píše:
Ahoj tak jsme se konečně dopracovali, že zvládá nočník. Sám si ho i přinese a pokaždém vysazení se vyčurá. Kadění ne budí se už s bobkem :)
Chtěla bych zkusit ho mít bez pleny ale mám na to měsíc protože pak nastupuji do práce a bud bude někde na hlídání nebo doma s tatkou a pul měsíce se mnou.
Za jak dlouho vaše děti zvládly a pochopoly, že do tepláčku ne ale na nočník? na spaní samo bych ji ještě nechala stějně tak jako ven. to bych nechala až na léto. díky.

ahoj moje ségra už dává doma malou(11měsíců) na nočníček-sama se vyčůrá i vykadí..ale když někam jedou, tak jí dávají plenku.Nevím, jestli ještě chápe, že kdyby ji neměla, že čůrat nemůže.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.12.11 16:19

Naše Mája se to nenaučila od od začátku září. Doma je jen v tepláčkách a kde nic, tu nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.12.11 17:03
marieondatra píše:
Za jak dlouho vaše děti zvládly a pochopoly, že do tepláčku ne ale na nočník? na spaní samo bych ji ještě nechala stějně tak jako ven. to bych nechala až na léto. díky.

Týden a týden. Takže dva :mrgreen:
První týden jsem vzala všechno oblečení dole. Byl naostro, jen ponožky (ale byl konec srpna :think: ). Dost jsem se ho ptala, jestli potřebuje. Kdykoli se počůral, řekla jsem mu, že to nevadí a odvedla ho k nočníku a posadila se slovy, že příště musí říct čččššššš. V klidu, bez emocí. První den to byl masakr. Asi 15× jsem vytírala. Cmrndal po troškách :roll: Další dva tři dny se to zlepšovalo a zlepšovalo, vždycky pustil jen trochu, zadržel to a zbytek pustil do nočníku. Samozřejmě následovala obrovská pochvala a tleskání. Do konce týdne už to vychytal fakt slušně. Říkal si i včas. Takže od dalšího pondělí jsem přešla na slipy a tepláky. Na dva dny ho to zblblo, myslel si, že má plínku. Dokola jsem mu říkala, nemáš plínku, tak si řekni. Do konce týdne v pohodě. Pak ještě občas nehoda, ale minimálně.

Dnes si říká na čůrání, na kakání. Plínu má na spaní odpoledne i v noci. A i na ven. Sice jsme v září a říjnu vychytali čůrání venku „na holčičku“, ale vyprdla jsem se na to. Představa, že takovýmu mrněti dvakrát za procházku (docela hodně pije) sundavám komplet oblečení, protože má většinou lacláče… :roll: Takže jen zahlásí čššš, já řeknu, že musí do plínky a oba jsme v pohodě. Snad to na jaře zase venku zvládnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
16.12.11 17:09

strace no tak nějak bych si to představovala. dva týdny to je krásné. tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze