Nočník, jak naučit?

3.3.20 19:51

Nočník, jak naucit

Maminky jak naučit prcka na nočník? Furt mi z něho utíká????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4511
3.3.20 19:53
@Terka Protivinská píše:
Maminky jak naučit prcka na nočník? Furt mi z něho utíká????????

Kolik mu je? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 19:55

@Ravedd 14mesicu. Zkoušíme to ale jen ho posadí tak mi že teče. Chceme aby se tam aspoň jen vycural aby si nato aspoň zvykal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.3.20 19:56

Nenut ho nebo mu to zhnusis a pak už tam nebude chtít vůbec. Počkej do léta, je ještě malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 19:58

@Kriss Tina taky sem už nadtim dumala že počkám do léta až bude moct chodit nahaty. Jen to pravé zkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.20 19:59

Strčte mu do něj hlavu, pomáhá vždycky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
3.3.20 20:01

Je maličký, nespěchej a nech to na léto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
3.3.20 20:05

Je malý, neřeš to zatím. Dcera mi na nočník až kolem 20m. Nechej ho na očích, třeba sám bude zkoušet. Ale nenuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.3.20 20:12

Nenutila bych, ještě je brzo. Já tohle neřešila vůbec. Dcera mi začala sama od sebe chodit rovnou na záchod - byly jsme na pobytu a tam měli obrázkové dětské prkýnko, tak to chtěla vyzkoušet:-) Tehdy jí byly dva roky a kousek. Vůbec nelituju, že mě tyhle zkoušecí pokusy minuly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.3.20 20:16

@Terka Protivinská Zdrhace nijak. Nocnik zatim schovej a zkus to za mesic. Pripadne zkus posadit na velky zachid s redukci. To klaplo u nas, ale az po roce a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
3.3.20 20:22

@Terka Protivinská zbytečně morduješ sebe i prcka, počkej až bude mít kolem dvou let, pak to pochopí rychle - nebo taky ne, moje dcera začala čurat na nočník ve 2 letech 7 měsících, a pak za měsíc přešla na velké wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
3.3.20 20:27

Ve 14 měsících je příšerně brzo učit na sílu dítě na nočník. A hlavně na sílu se to nemá nikdy! Znám i případ, kdy z toho mělo dítě takové trauma, že mělo problémy ještě v 5 letech…
Nočník buď nech někde volně přístupný jako hračku a nebo ho schovej a vytáhni v létě. Říká se, že děti jsou zralé na nočník v okamžiku, kdy bez pomoci a držení vyjdou a sejdou jedno patro schodů.
A jinak nenech se zmást starší generací, která tvrdí, že jsi byla plně bez plen v roce (lepší verze je ještě v 6 měsících :mrgreen: :mrgreen: ). Tohle je nesmysl, dětský mozek na to není v tomto věku zralý. Moje děti se odplenkovaly v cca 2,5 letech a v podstatě během pár dnů a bez nehod. Fakt jsem neměla chuť pořád někde něco čistit, vytírat a prát :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
3.3.20 20:29

Mala nám začala chodit kolem 14 měsíce, chodit bez plenky úplně od 16 měsíce. Naučené na mnamina a taky jsme tam dávali curat panenku a chodila se na mě koukat jak curam. Prostě něco slíbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
3.3.20 20:34
@Terka Protivinská píše:
@Ravedd 14mesicu. Zkoušíme to ale jen ho posadí tak mi že teče. Chceme aby se tam aspoň jen vycural aby si nato aspoň zvykal.

to jsem si myslela je ještě malej nech to být dcera začala chodit sama ale až těsně předtím než jí byly dva roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.3.20 20:34

@Terka Protivinská a ja si nemyslim že je to brzo zkouset… Za zkousku nic nedas. Pokud mas doma normalne teplo tak mu treba na hodku sundej teplacky a plenku a uvidis jestli se vubec zastavi kdyz cura nebo jestli se tam necha donest kdyz cura atd.. Aspon stim bude mit nejakou zkušenost. Tezko se ti tam vycura kdyz vubec nevi co to curani je. Moje mala od 16 mesicu bez nehody na nocku po mesici uz i na spanky. Nicmene je to opravdu VELKA vyjimka toho si jsem vedoma. Nesnasim ale tipy pockej na leto. Pokud zijes v panelaku tezko ho nechas pobihat nahateho po parku a v byte je kolikrat vetsi chladno nez v zime.. Takze bych ho nechala si aspon vyzkouset se vylozene pocurat nebo nacurat na zem az to udela reknes mu a ukazes nocnik. Jinak to asi nema vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze