Nočník - nedaří se :-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj zakladatelko. Náš malý má taky 22 měsíců a přesně to samý co píšeš ty. Já zatím nestresuju, zkoušíme to, asi mu to taky ještě prostě „nedocvaklo“. Holt budu mít ještě nějakou chvíli dvě děti na plínách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak my právě nočníkujeme. Ale myslím, že nejlepší je, když si na to dítko přijde samo. Musí k tomu samo nějak v tý svý hlavičce dospět a pak to i pochopí. Nejde asi o věk, kolik je komu měsíců, ale o to,kdy to dítko k tomu dospěje. každý je šikovný na něco. My měly nočník položený v obýváku, malá si s ním hrála, schovala jsem ho. Občas jsem ho vytáhla, řekla čurat sem, kakat sem…prostě eeee sem. Víc jsem si ho nevšímala. A najednou malá přišla potom, co jsem to řekla a od tý doby chodí jen tam. Prostě to asi pochopila,šmírovala taky dokonale, takže odkoukaný to už měla
. Co se mi ale vždy vymstilo, bylo tlačení na pilu. TO se ještě víc šprajcla a nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas maly ma 22 mesicu,doted jsem to vubec nehrotila obcas ho posadila na nocnik,ale skoro nikdy nic neudelal..Minuly tyden mi zacal sam od sebe rikat,maminko curam..Rika to tedy az ve chvily,kdy uz cura,ale bezime na zachod a posadime,cvrkne si i tam..Jinak nocnik moc nechce,na zachode mame detske prkynko tak desne rad truni tam a kdyz se vycura,muze se po sobe i splachnout..To je pak desne blazenej..
Tak mozna zkusit to prkynko.Ale myslim,ze taky nema moc vyznam neco hrotit,urcite k tomu dospeje casem sam.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem
Ahoj,děkuju všem za rady a příspěvky,tak to taky nebudu nijak hrotit jako doteď
nočník má malej u sebe v pokojíku,dřív si sním i hrál,teď vůbec,takže to nechám tak,že když mám pocit,že víc pil,tak ho posadím a nebudu to hrotit že bych ho dávala každou hodinu (i takové rady jsem už dostala),je chytrej,až vyčůranej
ještě počkám.díky a přeju krásný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit