Nočník - řev
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nočník prosím radu
Ahoj začal jsem prcka učit nočník už dřív krásně hačal a vždy se vyčural někdy si ho sám přinesl a vyčural. když toto zvládl přešla jsem k druhému bodu a to že je doma bez pleny. někdy se počura jindy to je jasný a já mi nenadávám, říkám že je se nic nestalo ale že má čurat tam. minule přišel a nadával svou řečí že se počural a když jsem se zeptala kde se čura tak ukazal na nočník.
Problém je v tom, že ted se to bez prvotního řevu neobejde. začnu svlékat a řev. po chvilce když sedí ( i na wc) se iklidní a vyčura, ale ten ten začátek to je histerie. nevím zda mám přestat aby nočník uplně nenáviděl nebo proste pokračovat tak jak to dělám. moc děkuji za radu. Jo oblékání totiž nesnáší od malička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A kolik je prckovi?
…Jestli má tak do dvou let, bych tomu ještě dala čas, to přijde s nočníkem úplně samo a vzorně a ukázkově
Některé děti mají prostě truc a nemají rády "násilné " posazování…Já mám 4 letou dceru a nedostanu ji zase kakat na záchod
Jen do nočníku a to má prdelisko větší než ten nočník, to je mazec pak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a stím oblékáním to máme taky tak dondes, jak jde na nočník, nebo záchod, tak musí automaticky dolů štrample, tepláky, ponožky..... ale to ji přejde časem potvůrku
Od rána do večera ji naháním po domě a hlídám, aby neběhala bosa- miluje holé nožky a bosky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je mu 17m chtěla jsem to nechat na léto ale narodí se mu sourozenec tak bych ráda bay to už uměl alespon přez den ne na spaní.
neutíká mi , nebojkotuje to jen se nechce svlékat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nám je skoro stejně, a u nás nočník teda nehrozí, ještě tak 3m zpět aspon po obědě se vyčural a prostě byl to takovej rituál, a ted ho na nočník nedostanu vubec, ale nehrotím to, nechávám na léto. nočník si sice donese ale když je po akci a má v plíně, to má nočník v ruce, řekne Bee a pokrčí nos jako že smrdí
ale aby si někdy řekl dřív to vubec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit