Noiga nebo Manduca

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
24.6.15 09:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
24.6.15 09:54

@Sára 1 Já mám Ergobaby a protože mimčo mělo PV 4,5kg, tak se bez novorozenecké vložky a v zimní kombinéze nosilo od měsíce, max. hodinu ale. Potřebovala jsem staršího odvézt do školky busem. Manduca jde taky od narození, má tu vložku už v sobě nějak. Je to všechno v podstatě stejný, mě se jen Ergo líbilo víc než Manduca kvůli kapsám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.6.15 11:32

Záleží, jestli se miminku v té manduce bude líbit už od malinka… dcerka se nechala nosit až kolem toho 4m… dřív nechtěla ani šátek, ale postupně jsme zkoušeli spoustu variant - šátky, vaky, nosítka, ring sling… nejlíp pak vyhovoval asi ten ring sling :) do toho by šlo i miminko a je to hezký kompromis mezi šátkem a nostíkem/vakem… je to jen šátek třeba 1,5m a kroužky, takže žádné dlouhé motání do šátku a rychle se to dá sundat i se spícím dítětem, aniž by se probudilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.6.15 11:34

Fotka ring sling

Možná bych našla lepší foto, ale tady taky mrkni :)
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.6.15 13:28

Na tak malé miminko bych volila šátkové mai tai ( ušije ti ho Magdaléna Maggion která právě šije i ty noigy)…v tom bych mimčo nosila dokud nedoroste a pak koupila kibíčko který ti vydrží i třeba do 3 let:) nebo novou Noigu která je taky rostoucí:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí