Non Hodgkinův lymfom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6307
6.8.17 13:48

non Hodgkinův lymfom

Sbírám svou odvahu a zakládám nové téma. Ráda bych to s někým probrala.
Jsou tomu 4 roky, co mi tato nemoc sebrala synka.Bylo mu pouhých 11 let :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
6.8.17 14:26

Nedokážu si ani představit co jsi prožívala, co prožíval tvůj chlapeček. Nepředstavitelná bolest. Je mi to hrozně moc líto, je hrozné, že se takové věci dětem dějí. Posílám hodně sil. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.8.17 15:01

Vůbec si neumím představit tu hroznou bolest. a ani nechci. netuším, co by mě udrželo při zdravém rozumu. Snad jen pevná víra, že se jednou shledáme. Moc mě mrzí, že se tyhle věci vůbec stávají.
Máš rodinu s pevnými vztahy, máš další děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
6.8.17 15:45

@smutná máma Ach jo, život je tak nespravedlivej :( Je mi to moc líto. Mám dvě dcery a neumím si představit, že by se jim něco stalo, jak pak žít dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.8.17 16:20

@pe-terka @Alušáček Mám ještě dvě dcery.Ta druhá se narodila rok a 5 měsíců po odchodu synka.Jak pak žít dál? To přesně vlastně ještě nevím, jsou to jen 4 roky.
Hledám někoho, kdo prošel touto rakovinou a přežil. Chci se ještě na pár otázek zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.17 19:03

Znam pani, ktera takto ve stejnem veku prisla o syna. Bylo to ale jeji jedine dite a proto, ze ji v dobe smrti syna bylo uz 40, dalsi dite se uz nepodarilo. Pani zije/preziva, vzpomina a snad se uz ani neumi smat. Je ticha, pracovita, ale smutek z ni je citit. Chlapci by ted uz bylo pres 30.

• Citovat
  • Upravit
25179
6.8.17 20:28
@smutná máma píše:
@pe-terka @Alušáček Mám ještě dvě dcery.Ta druhá se narodila rok a 5 měsíců po odchodu synka.Jak pak žít dál? To přesně vlastně ještě nevím, jsou to jen 4 roky.
Hledám někoho, kdo prošel touto rakovinou a přežil. Chci se ještě na pár otázek zeptat.

nechci, aby to znělo nějak škaredě…Ale i v tom hrozném neštěstí tě potkalo štěstí, máš dvě další děti. jedno se dokonce podařilo i poté…Myslím, že ony by měly být důvodem, proč nerezignovat…Přej hodně sil ke smíření s osudem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.18 01:56

Non Hodgkin

Já měl Non Hodgkina. Od roku 2011. Třikrát návrat a série chemo a pak protože už nebylo co dát a znovu návrat a náhodou se našel dárce tak transplantace dřeně a nechci se rouhat ale od 7.7.2015 kdy jsem dostal dar nového života jsem čistý. ????
Každý večer před spaním děkuju asi pánu Bohu za tu šanci a snažím se nepromarnit ani den.
Je mi moc líto vašeho chlapce.. Neumím si představit vaši bolest. Mé dcery měly víc štěstí že jim osud nevzal tátu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.1.18 06:52

@Bobes69 děkuji, jste hodný :hug: Přeju pevné zdraví, ať se to nevrací. Mohu se zeptat, jak byl lymfom velký, když vám to našli? a s metastázema nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.18 12:49

Hoj, znovu otevírám diskuzi na tohle téma. Už několik měsíců mam na levém straně krku zvetsenou nebolestivou uzlinu, v prosinci se přidaly horecky, svedeni pokožky, noční pocení a nechutenství. Paní obvodní mi udělala CRP, bylo v pořádku. Poslala me na infekční, kde me vezmou až za několik týdnů a Já mám strach, že se něco zanedba. Navíc me ta únava hodně překáží, mam problémy ráno vstát, cokoli řešit, jsem jen podrážděná :zed:

• Citovat
  • Upravit
6307
17.1.18 13:45
@Anonymní píše:
Hoj, znovu otevírám diskuzi na tohle téma. Už několik měsíců mam na levém straně krku zvetsenou nebolestivou uzlinu, v prosinci se přidaly horecky, svedeni pokožky, noční pocení a nechutenství. Paní obvodní mi udělala CRP, bylo v pořádku. Poslala me na infekční, kde me vezmou až za několik týdnů a Já mám strach, že se něco zanedba. Navíc me ta únava hodně překáží, mam problémy ráno vstát, cokoli řešit, jsem jen podrážděná :zed:

napiš mi SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.2.18 12:31

Ahoj vsem, chodi sem jeste nekdo? Potrebovala bych radu. Uz od konce rijna me trapi obcasne silene nocni poceni, obcas nechutenstvi a stale teploty okolo 37-37,3. V krvi nic neobjevili, uzliny se jimto zvetsene nezdaji.. Ja mam ale jeste zvlastni pocit neceho nalevo v krku. Bohuzel muj davici reflex nedovolil minuly tyden na orl doktorce podivat se az na hrtan, jinak se ji nic divneho nezdálo. Bojim se lymfomu a rakoviny vubec.. Nemate radu, jak detailne proverit uzliny, pripadne kde hledat? Postupne se pridavaji unavy, nelepsi se nic.. Dve uzliny na krku mam 1,7×7 a 1,5×5, jsou citit na dotek pres kuzi..tvrdsi a normalne pohyblive. Prijde vam to v poradku? Mam obavu, ze me odbyli.. Je mi 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.2.18 12:33

Ty uzliny jsem napsalana spatne..jsou 17×7 a 15×5 mm.
Budu vdecna za jakoukoliv radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.2.18 13:08

@Cakcik pokud mas uzliny vysetrene ultrazvukem, tak bud klidna.tam se nadorove postizena uzlina jasne prokaze. a pokud si jen trochu lekar neni jisty, nasleduje jeji biopsie. pokud rikali, ze v pohode a nikam te neposlali, tak neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.2.18 13:17

@P.
Dekuji moc za reakci! On me tento doktor bral tak trochu lazo plazo, jak na bezicim pase, ani me prave moc neposlouchal, kdyz sem mu rikala problemy, tak proto ta nejistota. Necitim se zdrava a uz vim, zeze nekdy clovek u doktoru musi prudit, aby ho brali vazne.. Jen kdyby mi bylo lip..

Jak tu ctu ty reakce lidi, co vsechno prozili… zasnu nad jejich silou! Jste vsichni tak neuveritelne silni! Klobouk dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí