Norethisteron a ivf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.7.20 14:19

Norethisteron a ivf

Ahoj holky čeká mě mé první ivf. Při konzultaci s panem doktorem jsme všechno vypočítali a vystavil mě protokol. Ptal se kdy mám dostat menstruaci já mu řekla 5 nebo 6 srpna že 8.7 jsem už MS měla a že mám ms jak hodinky i ovulaci taky takže mi předepsal prášky norethisteron a pak ty další jako jsou gonal Cetrotide atd. Těhotná jsem byla jednou a to mimodelozne žádné potraty nic za, sebou nemám a o vejcovod jsem přišla před 4 roky. Měla jsem brát ty prášky od 22.7 do 2.8 potom vysadit a čekat na MS kterou jsem údajně měla dostat 5 nebo 5 srpna ale to mám dostat i tak bez prášku. Tak jsem volala doktorovi a ptala se ho jestli je jistý že by mi to mohlo po 10 dní používání oddálit MS a nepřišla by v termínu a pak bych žádné ivf nemohla podstoupit takže mi bylo řečeno že prášky používat nemusím před stimulaci když mám MS, pravidelnou. Brala jste norethisteron před ivf některá z vás a z jakého důvodu? Děkuji předem za odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4561
26.7.20 14:30

Ahoj, já brala před ivf, ale ja nemam sama žádný cyklus, takže jsem ho užívala na vyvolání ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.20 14:35
@katka-365 píše:
Ahoj, já brala před ivf, ale ja nemam sama žádný cyklus, takže jsem ho užívala na vyvolání ms.

No tak to chápu to já zase vůbec nepotřebuji nic brát na žádnou úpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.20 16:03
@katka-365 píše:
Ahoj, já brala před ivf, ale ja nemam sama žádný cyklus, takže jsem ho užívala na vyvolání ms.

Můžu se zeptat co ti doktoři řekli srz sexuální abstinenci? Bolelo te něco po odebrání vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
26.7.20 16:40

@palomadorantez kdy myslíš? Pred nebo po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.20 17:08
@katka-365 píše:
@palomadorantez kdy myslíš? Pred nebo po transferu?

Před transferem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
26.7.20 17:26

@palomadorantez no ja neměla ani pomyšlení, bolelo mě břicho, měla jsem víc vajíček a přece jen se v tobě hrabou, a pak sem měla ohss..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.20 17:35
@katka-365 píše:
@palomadorantez no ja neměla ani pomyšlení, bolelo mě břicho, měla jsem víc vajíček a přece jen se v tobě hrabou, a pak sem měla ohss..

No já taky nevím jestli budu mít vůbec náladu ale ptala jsem se abych to mohla říct pritelovi aby mi věřil a nemyslel si něco je to nakonec naše první ivf tak se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
26.7.20 17:45

@palomadorantez myslím, že ženská musí vydržet mnohem víc, než pár dní bez sexu.. Ať si uvědomí, proč se to vše postupuje 👍 až otehotnis, třeba ti doporučí úplnou absenci nebo se budeš bát a to bude dyl než pár dní 👍 nebo šestinedělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
30.1.21 10:00

@palomadorantez Ahoj :roll: já mám taky před ivf, ale jelikož mám na každém vaječníku folikul kolem 1cm a ostatní v normě mini, tak z těch by se mohly po stimulaci stát cysty, tak mi nasadila norethisteron :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.21 12:06

@katejane47 ahoj můžu se zeptat? Ten Norethisteron máš brát před stimulaci? Já ho dostala taky na deset dnů a pak mám brát Femara. A cyklus mám normálně pravidelný. Tak nevím jestli mi ho taky nenasadil protože zrovna tento cyklus žádné foliky. Tobě to Teda bylo vysvětleno že by z toho mohly být cysty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
9.2.21 12:57

@petulle2 ano já ho dostala jen, že jsem měla na obou jeden větší než zbytek a max by vznikly cysty. Brala jsem ho 10 dnů a včera kontrola a všechny byly malinké 🙂, takže vysazen a čekám na tetku 😁a začnu stimulovat ✊ Dr. říkala, že jsou pro stimulaci nejvhodněji připravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.21 15:28

@katejane47 aha, ok tak to taky zkusím. Nezbude než věřit doktorům😁. Moc se mi do toho nechtělo, potom co jsem četla zkušenosti jiných s tímto lékem. Díky moc za info 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.21 15:33

@katejane47 jenom se ještě zeptám, měla jsi nějaké šílené vedlejší účinky? Předpokládám že ne když se o tom nezmiňuješ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
9.2.21 15:49

@petulle2 taky jsem se zhrozila nad recenzemi, ale já neměla žádný problém, ani ten průjem co většinou bývá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.