Nošení bot bez ponožek

3
10.9.24 18:45

Nošení bot bez ponožek

Zdravím dámy,
Můj dvouletý syn je vysazený na nošení bot bez ponožek. Jakmile dám ponožky ať už do bot nebo bez, tak ztropí scénu jak z Národního divadla. Boty jsou kapitola taky sama o sobě. Nejraději by v nich i spal. Každou chvíli se přezouvá. A nedej bože aby je měl špinavé nebo mokré…to neudělá krok dokud je neočistím. Je to normální? Občas je to opravdu o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
10.9.24 18:57

Musí mít ponožky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
10.9.24 19:00

No úplně normální to není, ale mám bratránka který když byl malý..myslím tak v batolecím věku jestli si dobře vzpominam tak zase šíleně řval když měl někde byť jen miniaturní kapku špíny…třeba bláta…a teď je z něj naprosto normální dospělý jedinec…aktuálně vysokoškolák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.24 19:05
@zajic píše: Více

Teď ještě nemusí, ale za chvíli bude zima…a úplně nevím jestli zimní boty bez ponožek budou v pohodě. Hlavně babičku z toho klepne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
10.9.24 19:07

V batolecím věku bych řekla, že je to úplně normální. Syn v tomhle věku třeba neodešel z obýváku, dokud nebylo dokonale uklizeno. Vždycky se podíval i pod gauč, jestli tam nic neleží. Čekala jsem, že z něj vyroste puntičkář a uběhlo pár let a je neskutečný bordelář :lol:

S těmi ponožkami to bude nejspíš o nějaké citlivosti, však kolik je dětí, ale i dospělých, co nesnesou cedulky na oblečení, nejrůznější materiály… Já si jako malá pamatuju, že jsem v ponožkách či punčocháčích cítila každou nitku. Strašně nerada jsem si je nasazovala, bylo to jak strčit nohu do díry s chobotnicí. Úplně si vybavuju, jak jsem nesnášela právě kvůli tomuhle spaní ve školce, protože jsem to svlíkání a navlékání musela absolvovat znovu a znovu.

A jsem dneska (docela) normální :lol:

• Citovat
  • Upravit
3
10.9.24 19:12
@tartaletka píše: Více

Já bych to i brala, kdyby tahle jeho „obsese“ nevznikla teď nedávno…ještě tak před měsícem mu to bylo úplně jedno a teď v botech pomalu spí… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
10.9.24 20:47

Dcera zas nesnese na oblečení ani kapku vody!
Pamatuji si, jak jsem i v zimě, když byl sníh s sebou nosila náhradní bundu a kalhoty.
Snad to letos už dělat nebude, i když trošku polité tričko a kalhoty ji vadí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.9.24 10:45

Četla jsem někde, že ponožky nesnášel Albert Einstein. Tak že by…? :lol:
Jinak mám docela normální dospělé a vcelku slušné potomky, ale v jejich dětství těch různých excesů typu oblékání/neoblékání, jedení/nejedení apod. bylo spousta. Přišlo to vždycky najednou z ničeho nic, a než jsem vymyslela, jak to budu řešit, tak to většinou samo zase odešlo.
Babička to holt bude muset přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect