Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mám takový (asi trochu netradiční) dotaz na místní ženy.
Zajímalo by mne, jesli by Vám vadilo vidět na svém parnerovi dámské kalhotky.
Kdysi jsme se s přítelkyní bavili o druzích a pohodlnosti spodního prádla a nabídla mi ať si zkusím její kalhotky, jestli chci. Musím říct, že nám to i příjemně obohatilo naši sexualitu a prohloubilo náš vztah. Rázem jsem zjistil, že některé střihy a materiály jsou při správné velikosti klidně stejně pohodlné jako pánské prádlo, co se týká komfortu nošení a ano, vejde se mi tam všechnno (doplnění kvůli blbým narážkám: ne, opravdu nemám malé přirození, možná se stačí malinko zamyslet, že záleží také na střihu a materiálech). Neříkám, že nosím kalhotky pořád, spíš hodně vyjímečně, běžně nosím boxerky, ale i některé střihy kalhotek jsou svým způsobem kupodivu pohodlné, přecházet na ně samozřejmě nehodlám, je to jen zpestření.
Jak už to někdy bývá, některé vztahy nevydrží věky a proto mne zajímá, do jaké míry jste k tomuhle tolerantní a v jaké situaci by jste například byly schopny tuto skutečnost přijmout. I když vím, že to pro většinu, asi hlavně z hlediska předsudků, nejspíš bude problém a nejspíš žádný krásný pohled, což je samozřejmě z hlediska čistě estetiky určitě pravda, na šikovné ženě to má úplně jiný parametr. Neříkám, že bych kalhotky musel nosit za každou cenu, to samozřejmě ne.
Jinak co se týká materiálů, mám nejraději jemnou balvlnu či bambus s elastanem a spíš čistě hladké, zkoušel jsem i na zadku lemované krajkou a byly taky moc pohodlné.
Prosím muže, aby si svoje kritiky, přihlouplé posměšky a předsudky nechali pro sebe, ani do toho nemíchali nějaké svoje jiné ujetosti, vymyšlené fantazie či katastrofické scénáře, nikdo jim o ně nestojí, zajímají mne pouze racionální názory a zkušenosti, takže pro méně chápavé: na úchylnosti, blbé kecy, urážky či fantasmagorismy si založte svoje vlastní vlákno, totéž platí pro muže nosící jiné kousky dámského šatníku.
Děkuju moc.
Příspěvek upraven 30.05.25 v 13:12
Ne, nelíbí se mi na chlapech ani slipy natož dámský kalhotky.
Kdyby se přede mnou svlékl můj muž a měl na sobě dámské prádlo na zadku lemované krajkou, absolutně nevím jak bych reagovala.. asi bych se začala smát. Za mě tedy fakt ne a neumím si představit, jak ti to může být pohodlné, však tam přeci není dostatek látky…
Vadilo. Ale jestli to nevadí tvojí partnerce, tak co řešíš? Ale normální to není. I pánské prádlo je bezešvé.
Osobně bych teda byla sexuálně na nule..vidět chlapa v kalhotkách.
Jinak…tvoje věc
@Jirka22 píše:
Ahoj,
mám takový (asi trochu netradiční) dotaz na místní ženy.
Zajímalo by mne, jesli by Vám vadilo vidět na svém parnerovi dámské kalhotky.
Kdysi jsme se s přítelkyní bavili o druzích a pohodlnosti spodního prádla a nabídla mi ať si zkusím její kalhotky jestli chci. Musím říct, že nám to i příjemně obohatilo naši sexualitu a prohloubilo náš vztah. Rázem jsem zjistil, že některé střihy a materiály jsou při správné velikosti i mnohem mnohem pohodlnější než pánské prádlo, co se týká komfortu nošení a ano, vejde se mi tam pohodlně všechnno.
Jak už to někdy bývá, některé vztahy nevydrží věky a proto mne zajímá, do jaké míry jste k tomuhle tolerantní a v jaké situaci by jste například byly schopny tuto skutečnost přijmout. I když vím, že to pro většinu, asi hlavně z hlediska předsudků, nejspíš žádný krásný pohled nebude. Neříkám, že bych kalhotky musel nosit za každou cenu a když najdu skvělou partnerku tak se toho klidně rád vzdám, ale z hlediska pohodlnosti a v neposlední řadě i mnohem nižší ceny za mnohem vyšší kvalitu mi vyhovují. Spíš bych nerad jakkoliv zradil její důvěru, protože partnersví si hluboce vážím. Jsem normální heterosexuál. V případě rodiny s dětmi by to pak pochopitelně nepřipadalo v úvahu, to je mi jasné.
Jinak co se týká materiálů, mám nejraději jemnou balvlnu či bambus s elastanem, pohodlné mi jsou jak čistě hladké, tak velmi pohodlné jsou třeba i na zadku lemované krajkou, u kterých pak ani nevím že je mám, pokud jsou v kvalitním značkovém provedení.Prosím muže, aby si svoje kritiky, přihlouplé posměšky a předsudky nechali pro sebe, ani do toho nemíchali nějaké svoje jiné ujetosti, vymyšlené fantazie či katastrofické scénáře, nikdo jim o ně nestojí, zajímají mne pouze racionální názory a zkušenosti, takže pro méně chápavé: na úchylnosti, blbé kecy, urážky či fantasmagorismy si založte svoje vlastní vlákno, totéž platí pro muže nosící jiné kousky dámského šatníku.
Děkuju moc.
Musel by mi to asi tajit, rozhodně by mi byl spíš k smíchu a nijak pozitivně by se to na mě neprojevilo. Je to jen kus hadru, ale opravdu se mi líbí v pánských trenkoslipech. Vzhledem k tomu, že mu peru a žehlím, tak mám přehled, co obvykle nosí. Nezakazuju mu nic, sama si taky nosím, co je mi pohodlné.
@Jirka22 možná bych se zamyslela nad tím, zda jsi si jistý sbou orientací. Ne ve zlém. Prostě jako fakt.
Ať si každý nosí, co chce, pokud mi teda partner bez varování nevybílí skříň.
Já jsem si jednou musela ze zdravotních důvodů půjčit jeho trenky, než se mi zahojily hrozné opruzeniny z kalhotek. On zase potřeboval na jedno srandafocení tělové spoďáry, takže to jsem mu vypomohla zase já. ![]()
@Liška2014 píše:
@Jirka22 možná bych se zamyslela nad tím, zda jsi si jistý sbou orientací. Ne ve zlém. Prostě jako fakt.
Spíš je to fetišista. Klidně hetero.
Upřímně řečeno, kdybych viděla muže v dámských kalhotkách asi bych padla smíchy. Ale pokud by mi jinak jako partner vyhovoval, tak proč ne? Stejně tak jako mě netankuje že někteří muži nosí nalakované nehty nebo make-up. Asi bych potřebovala nějaký čas na adaptaci, ale pokud se jedná čistě o komfort, tak proč ne, můj muž si taky musel zvyknout že ta holka, co neustále chodila na 10 cm podpatcích před pár lety objevila barefoot a až na několik párů (čistě pro použití v ložnici) všechny podpatky a úzké boty letěly do kontejneru pro charitu. ![]()
Tvůj dotaz mě natolik zaujal, že jsem řekla chlapovi aby to zkusil a nabídla mu svoje těhotenské bavlněné kalhotky, protože prostě jsme velikostně o dost rozdílný a já ti prostě nevěřim, že to nosíš z pohodlnosti.
To snad ani nejde..
Ty voe, jsem normální muž a nosím dámské prádlo. To je tak trošku víc než oxymoron. ![]()
Jo to by mi vadilo, i pánské slipy jsou hrozné, mit muj chlap damske kalhotky, tak asi budu pochybovat o tom, jestli to fakt je chlap.
Tak u mě by měl takový muž bohužel smůlu, těžko si představím něco víc anti-sexy. V nejlepším případě bych to brala jako pokus o vtip.