Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Nosifolem u PCO?
5 let se snažíme o mimi a nedaří se. Beru utrogestan od 16 dne cyklu 10 dní a pak menstruuji, Bez utrogestanu nemenstruuji.
@kapyka píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Nosifolem u PCO?
5 let se snažíme o mimi a nedaří se. Beru utrogestan od 16 dne cyklu 10 dní a pak menstruuji, Bez utrogestanu nemenstruuji.
Jsem na tom úplně stejně, já beru utrogestan od 17. DC. A Nosifol teĎ beru 3 krabičku, tak uvidíme, jestli bude mít nějaký význam.
![]()
Jinak tady už diskuze na toto téma je.
https://www.emimino.cz/…ankovani/64/?…
Ahojky všem, po roční odmlce se opět ozývám na stránkach e-mimino. Naštěstí v úplně jiném psychickém rozpoložení. Tehdy to bylo po dvou neúspěšných IVF a asi 9ti neúspěšných IUI. Záměrně jsem si vyhledala téma nosifol. Netuším, v jaké fází se která z Vás nachází (četla jsem jen poslední stránku diskuze) a upřímně řečeno, byla bych ráda, kdyby už jste všechny byly těhule. Proč píšu.. Na konci roku jsem si koupila 5 x nosifol, tak aby to vyšlo na tři měsíce, jak se doporučuje. Jenže se stal „zázrak“ a já po užívání jedné krabičky přirozenou cestou otěhotněla. Zbylé krabičky mi jsou momentálně k ničemu a ráda bych je prodala, třeba i samostatně. Samozřejmě výhodněji, než se dají sehnat na netu a v lékárnách. Proto se na Vás obracím a pokud by jste měly zájem (zkusím i jiné diskuze), obraťte se na e-mail..@post.cz Každopádně všem přeju strašně moc a moc a moc štěstí…
Tak jsem dneska obdržela Nosifol a od zítra začínám ![]()
Držte mi palce. A kdy ho berete? Ráno nebo večer? Či během dne?
@babulka01 ahoj muzu se zeptat? Tobe nosifol pomohl jak vidim?
Piju už asi 6 krabičku nosifolu k tomu clostilbegit no snad se zavede tak jak má, ale nosifol jako takovej sám prd zmůže ten vaječníky jen „probouzí“s clostil.by měl zabrat tak jak má ![]()
Jestli chceš přidej se k nám, myslím že tam máme každá zkušenost s nosifolem ![]()
Ahoj, jak vam to holky dopadlo s tehu
Ja mam cerstve diagnózu Pco a jsem bez ms. Zacla jsem brat agnucaston a od dalsiho tydne nosifol. Chci se dat do pořádku a pristi rok otěhotnět. Jen doufám, ze to pujde pak lehce. Jake mate zkusenosti s nosifolem, piju i kontryhel ![]()