Nosifol u PCO

1076
3.4.13 13:25

Nosifol u PCO

Ahoj, máte někdo zkušenosti s Nosifolem u PCO?
5 let se snažíme o mimi a nedaří se. Beru utrogestan od 16 dne cyklu 10 dní a pak menstruuji, Bez utrogestanu nemenstruuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22203
3.4.13 14:08
@kapyka píše:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s Nosifolem u PCO?
5 let se snažíme o mimi a nedaří se. Beru utrogestan od 16 dne cyklu 10 dní a pak menstruuji, Bez utrogestanu nemenstruuji.

Jsem na tom úplně stejně, já beru utrogestan od 17. DC. A Nosifol teĎ beru 3 krabičku, tak uvidíme, jestli bude mít nějaký význam. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
3.4.13 14:09

Jinak tady už diskuze na toto téma je. ;) ;) ;) https://www.emimino.cz/…ankovani/64/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.7.13 07:54

Ahojky všem, po roční odmlce se opět ozývám na stránkach e-mimino. Naštěstí v úplně jiném psychickém rozpoložení. Tehdy to bylo po dvou neúspěšných IVF a asi 9ti neúspěšných IUI. Záměrně jsem si vyhledala téma nosifol. Netuším, v jaké fází se která z Vás nachází (četla jsem jen poslední stránku diskuze) a upřímně řečeno, byla bych ráda, kdyby už jste všechny byly těhule. Proč píšu.. Na konci roku jsem si koupila 5 x nosifol, tak aby to vyšlo na tři měsíce, jak se doporučuje. Jenže se stal „zázrak“ a já po užívání jedné krabičky přirozenou cestou otěhotněla. Zbylé krabičky mi jsou momentálně k ničemu a ráda bych je prodala, třeba i samostatně. Samozřejmě výhodněji, než se dají sehnat na netu a v lékárnách. Proto se na Vás obracím a pokud by jste měly zájem (zkusím i jiné diskuze), obraťte se na e-mail..@post.cz Každopádně všem přeju strašně moc a moc a moc štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
16.7.13 20:39

Tak jsem dneska obdržela Nosifol a od zítra začínám :)
Držte mi palce. A kdy ho berete? Ráno nebo večer? Či během dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
28.9.13 23:13

@babulka01 ahoj muzu se zeptat? Tobe nosifol pomohl jak vidim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3090
18.5.14 16:40

Piju už asi 6 krabičku nosifolu k tomu clostilbegit no snad se zavede tak jak má, ale nosifol jako takovej sám prd zmůže ten vaječníky jen „probouzí“s clostil.by měl zabrat tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.8.14 10:39

Holky, nemáte některá NOSIFOL na prodej? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
23.10.14 21:51

@babulka01 Ahoj můžu se zeptat, jak se ti vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
23.10.14 21:55

Jestli chceš přidej se k nám, myslím že tam máme každá zkušenost s nosifolem :D

https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
13.3.16 12:22

Ahoj, jak vam to holky dopadlo s tehu :) Ja mam cerstve diagnózu Pco a jsem bez ms. Zacla jsem brat agnucaston a od dalsiho tydne nosifol. Chci se dat do pořádku a pristi rok otěhotnět. Jen doufám, ze to pujde pak lehce. Jake mate zkusenosti s nosifolem, piju i kontryhel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí