Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@pannda ale malemu mimcu se opravdu nozky kolem velkeho tela nedavaji ![]()
@Olion na druhou stranu v tom elastiku to asi nebude moc pevne bez te kapsy hmm ![]()
@pannda píše:
Takto bych dítě uvázala raději, do kolíbky, než tak malému mimču dávat nožky kolem velkého těla
vždyť nemá nohy kolem těla, zakladatelka píše, že má mimčo nožičky na žabičku pod prdelkou…
@1Katka7 Tak prostor na dýchání snad má. S prvním dítětem jsem taky vystačila s chováním. Jenže teď už mám děti dvě a někdy je krizovka. Na procházky chodím s kočárkem, takhle nosím jen v nouzi doma.
@Olion píše:
@Genovesa Na fotce máte kříž s kapsou venku. Tu kapsu můžete stáhnout dolů, a nechat jen v tom kžíži.
takhle malé miminko rozhodně ne ani v pevném ve vertikálu jen v dvojitém kříži, natož v elastiku, elastik by měl sloužit pouze k třívrstvým úvazům kvůli pružnosti
@Olion Děkuju, zkusím.
@quinny Já ještě musím vychytat pevnost úvazu. Příště víc utáhnu a dám ji výš.
@Bibi239 píše:
vždyť nemá nohy kolem těla, zakladatelka píše, že má mimčo nožičky na žabičku pod prdelkou…
ok, nevšimla jsem si
@Bibi239 Příště víc utáhnu, ať ji mám výš a utáhnu i kapsu, mám ji dost volnou. Jinak děkuju, do kolíbky se mi nechce. Nosím fakt v krizích, včera jsem ji třeba v šátku ani neměla, dnes mám asi 30 minut zatím. A usnula tvrdě, tak ji vyndám.
@Bibi239 píše:
takhle malé miminko rozhodně ne ani v pevném ve vertikálu jen v dvojitém kříži, natož v elastiku, elastik by měl sloužit pouze k třívrstvým úvazům kvůli pružnosti
Pocitově souhlasím, nepřišlo by mi to dost pevné jako opora hlavičky.
@Olion zase na ten zacatek na nauceni me docela vyhovoval ![]()
@Genovesa urcite to brzo vychytas a budete spokojene obe ![]()
Nosila jsem dvě děti - podle mě je nízko a špatný úvaz, rozhodně bych vázala kříž. Elastický nikdy nebudeš mít tak pevně.
Elasťák není špatný, jen je prostě na novorozence, až dítko povyroste, chce to něco pevnějšího. V elasťáku jsem nosila asi do tří měsíců.
@quinny to asi néé
ale stejně bych se bála že to malé miminko moc natěsno uvážu apod. Já obdivuju ty co takhle prcky nosí, hlavně potom až jsou větší..
@Genovesa to chápu.. malý neplakal skoro nikdy, takže si myslím že druhé dítě bude pravý opak
a myslím že budu muset najít podobné řešení
@Allons-y Jaký kříž? Tohle je kříž s kapsou venku. Že je nízko, to už vím, příště napravím. Děkuji.