Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Měli byste vědět, že už znáte většinu mých tajemství (malý péro + málo vlasů), nyní přidám další: mám netypický tvar hlavy a hlavně ji mám velkou. Všechny kšiltovky doma jsou mi malé, zkoušel jsem i synovcovi.
Včera mi mamka měřila obvod hlavy a mám necelých 60 cm. Problém je v tom, že to neměřila přes hrb, který mám vzádu na hlavě, pravděpodobně hrbolek lásky. Takže jsem si objednal verzi XL/XXL s rozměry 61,6-63,6, prostě něco, do čeho zahučím jako do papučí.
Ke všemu mi dnes přestala fungovat nabíječka, kterou mám u PC k mé tlačítkové Nokii. Kšiltovku jsem si objednal z netu, nebyla to moje preferovaná barva, ale byla na ni sleva 30 %.
Slamáky ani kloubouky mi nesluší. Kšiltovku potřebuji v létě na výlety, aby se mi nespálila lebka a nedělaly strie. Jinak jsem byl nepříjemně překvapen cenami, běžně litr, což mě vyděsilo. Nechci nosit pokrývku hlavy, která je dražší než hlava samotná, takže tahle mě stála necelých 300, a je od firmy Under Armour.
@Pauznuto píše: Více
Ano, nějak podobně jsem se cítil. Zajímavý je, že na Heuréce je 10 tisíc kšiltovek, ale v některých z nich bych vypadal jako Bidlo z Rychlých šípů. Koupil jsem tuhle:
https://www. bagosport. cz/panska-ksiltovka-under-armour-men-s-blitzing-cap_z95690/#135838
@Ploskutáček píše: Více
Není to zakázána reklama?
teď si tuhle kšiltovku koupí všechny tvé fanynky z emimina…nebo ji koupí aspoň pro své muže ![]()
Nenosím žádné pokrývky hlavy (ani v létě ani v zimě), cokoli si dám na hlavu mi ničí účes.
Ale co mě zaujalo, že máš strie na hlavě? To ti tak rychle roste hlava? ![]()
Za tlačítkovou Nokii ti připočítávám 5 bodů ![]()
Já miluju kšiltovky
sluší mi a chrání vlasy před prachem v práci. A taky mi to připomíná, že si chci koupit novou.
A ted si predstav ze jsi zena 180 cm, noha 43/44 a obvod hlavy 59 cm pricemz damska velikost je bezne 55-57 cm. ![]()
Tak jsem si ze zvědavosti změřila hlavu a mám 59cm. Mně nikdy nepřišlo, že mám velkou hlavu
Je pravda, že nosím v zimě dost natahovací pletenou čepicu, jinak nic, když jsem pracovala venku, tak vedl asijský slaměný klobouk nebo kšiltovka. Nikdy mně nebyla malá žádná, ani nevím, že to má víc velikostí, však to má tu regulaci ne?
Mám velký obvod hlavy 59-60cm a velký problém najít padnoucí čepici. Klobouk mi spolehlivě do deseti minut udělá „zářez“ přes celé čelo a taky mě z toho hodně bolí hlava, že mě to svírá. Problém, že jsem migrenik, slunce častý spouštěč, takže se musím chránit před úpalem v létě vždy. Navíc mám i problém s dlouhými vlasy, které když vyčešu (aby mi nebylo horko), tak si můžu dát tak leda tenisový kšilt ![]()
Za více než 40let jsem nenašla padnoucí, slušivou a praktickou pokrývku hlavy ![]()
@Havlova píše: Více
Moc retro, tohle musí nosit někdo krásný, třeba Móňa Beluči nebo Anička de Armas.
Jinak mám 56,5 cm. Většinou nic nenosím. Když jedeme v létě na jih, beru si slamák se spoustou otvorů. V zimě pak lehkou vlněnou čepici.
Dcera na sluníčku nosí lehké malé šátečky, na jihu taky slamák (s hóóódně širokou krempou).
Musím vám všem poděkovat, už dlouho jsem nezažil z Emimina takový příval lásky, empatie a pochopení. Dokonce mě to přivedlo na myšlenku, že bych založil KNH (Klub nadměrných hlav), většina standardních kšiltovek končí na 60 cm. Mrzí mě, že Česká televize nikdy nenatočila díl do cyklu JAK SE ŽIJE…s hlavou velikosti kopacího míče.