Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o anonym, popřípadě smazat.
Ano nosím intimky pořád, manžel to vůbec neřeší, jen se kdysi ptal proč je používám, taky si myslel, že jsou to vložky a i je schopný mi je sám v krámu koupit.
Ne nenosim intimky, menim si minimalne denne kalhotky, kdyz je potreba tak i vicekrat a peru je na 60% obcas je i vyvarim. Nejsem hloupa, abych vyhazovala penize za nesmysl a taky si nedovedu predstavit pustit se do sexu, kdyz mam intimku, pripadala bych si blee
A asi to je super i na nejake to zapareni a infekce, ze? Pokud tedy nepouzivate prodysne intimky z bio bavlny ![]()
@Anonymní píše:
No já si teda nedokážu představit pustit se do sexu jindy než po sprše, takže tam intimky nejsou. Že bych jen tak přes den (po různých potřebách) se pustila do sexu, fuj…
Ja se po vsech potrebach ihned myji, takze my jsme na sex pripraveni neustale a muzeme se milovat, kdyz mame chut ![]()
@Jana525 píše:
Ja se po vsech potrebach ihned myji, takze my jsme na sex pripraveni neustale a muzeme se milovat, kdyz mame chut
Kolik máte dětí? ![]()
Intimky nosím. A samozřejmě si měním i kalhotky
Jen někdy je praktičtější vyměnit intimku, než se převlékat.
@Pipet deti to je problem
dve uz jsou nastesti z baraku, ale jedno tu stale je ![]()
Intimku každý den
normálně běžně, lepší než humus na spodárech ![]()
Jako před každým sexem sprcha? A kde je nějaká spontánnost?
Intimky nenosim furt, ale často. Po sexu se opláchnu
Nosím intimky jenom při ovulačním výtoku, jinak ne - nejsou potřeba. Kupované z drogerie mi nevyhovují, pořídila jsem si tyto látkové a jsem moc spokojená.
@Jana525 píše:
Ne nenosim intimky, menim si minimalne denne kalhotky, kdyz je potreba tak i vicekrat a peru je na 60% obcas je i vyvarim. Nejsem hloupa, abych vyhazovala penize za nesmysl a taky si nedovedu predstavit pustit se do sexu, kdyz mam intimku, pripadala bych si blee
Můžu se zeptat, které kalhotky vydrží vyvářku? Děkuju M.
@Maddlen píše:
Nosím intimky jenom při ovulačním výtoku, jinak ne - nejsou potřeba. Kupované z drogerie mi nevyhovují, pořídila jsem si tyto látkové a jsem moc spokojená.
super napad
hlavne setris zivotni prostredi ![]()
@Malaga kazde bavlnene, znacky mam John lewis a Mark spencer, vyvarim klidne i s elastanem a krajkou, ale jak rikam, 60% staci, vyvarim je vyjimecne