Nosíte tepláky i jinde než doma?

16557
14.9.11 14:42

Nosíte tepláky i jinde než doma?

Ahoj všem,předem se omlouvám za téma diskuze,ale opravdu by mě zajímaly názory Vás ostatních.
Nevim proč,ale kolem mě je dost lidí,kteří se podivují nad tím,že si dovolím jít třeba do obchodu v teplákách.Nemám samozřejmně na mysli takový ty komunistický,který zná většina z nás z dětství,ale prostě podle mě hezký a moderní tepláky,který nejsou za 200 kč ze stánku.Mám několikero pěkných a pohodlných,tak si je klidně dovolím vzít i „někam ven“doma je mi skoro líto je nosit.Ale často slyším věty typu"Ty sis vzala tepláky?"
Když se kouknu třeba na Madonnu a podobné hvězdy,taky chodí po ulicích v teplácích a nikoho to nepohoršuje.Jenže jáprej nejsem Madonna :nevim: Jak to máte Vy?Nosíte tepláky jen doma,nebo v nich vyrážíte i mezi lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
14.9.11 14:46

Já si taky dojdu do obchodu nebo na poštu v teplákách. :mrgreen: Nevim proč by to mělo vadit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35415
14.9.11 14:47

Normalne chodim v teplakach se psem, do kramu, na postu… :roll:
Ale ja jsem schopna vencit i v pyzamu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.9.11 14:47

Zlatá vesnice - tady u nás bys viděla modely :-)
jakožto fanynka sandálů s ponožkama ti říkám „seš můj člověk“ :-)

Podle mě je hezké, když někdo dbá na to, aby byl vkusně oblečený, ale je ošklivé, pokud si v tom ohledu nehledí jen sebe a ostatní kritizuje jinak, než v duchu.

Nicméně ti tady určitě spousta holek napíše, že tepláky teda do obchodu ne, protože to se prostě nedělá, což je axiom tak nějak daný geneticky, protože žádná z nich rozhodně není ovlivněna módními trendy, výchovou či středoevropskou společností, ale všem jim to je tak nějak zkrátka jasné od přirozenosti :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
14.9.11 14:48

manzel je teplakovy typ, ten ich nosi vpohode do obchodu, na postu.. v praci chodi v obleku.. tak sa teplakom veelmi tesi…
ja som kedysi vobec nenosila von teplaky, u nas bola taka vychova, ze teplaky len an von na blaznenie.. ale nosila som zas nejake stare rifle.. podla mna boli o dost horsieho vzhladu ako aj stare komunisticke teplaky :lol:
teraz si sem tam dam aj do obchodu teplaky..vobec sa nad tym nepozastavujem..
teraz su uplne odlisne teplaky ako kedysi, neporovnatelne krajsie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.9.11 14:49

tak já teda tepláky jenom doma nebo do tělocvičny, není to teplákama, ale prostě rozlišuju domácí a venkovní oblečení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.9.11 14:51

Mám takový tepláky který nevypadají vůbec jako tepláky na první pohled, takže to neřeším a jsou moc pohodlný :-P

• Citovat
  • Upravit
15319
14.9.11 14:52

Nenosím je ani doma, do obchodu bych si je nevzala, ale ať si každý jde, v čem se cítí. :wink: Pro mě jsou tepláky oblečení do cvičení a je fuk, za kolik byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.9.11 14:54

nosím jen doma a když jdu se smetím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Tady na vesnici budu v teplákách vždy za hvězdu, už jenom proto, že jsou čisté :mrgreen: Tady chodí baby v zástěrách ala Slunce seno..jo někdy je chci naprudit, tak si dokonce beru na hřiště na náves rifle :jazyk: :andel: Ale jinak tady tepláky kamkoliv. Když jsem bydlela v Praze, tam jsem šla v teplákách max s košem nebo pozdě večer se psama, ale to jsem mívala spíš kusy hadru než tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

Kupuju si hezký sportovní tepláky, no a nemám problém jít v nich i do města a okolí s tím problém taky nemá, alespoň si myslim..
Ale je to o tom, jestli za ně dáš pade u vietnamců, nebo jestli nějak vypadají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.9.11 14:55

Nosím i do města,ale pěkné žádné oškubané:-)

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750

Já jo, pokud nemám zrovna nějaký rozdrbanější :mrgreen: Bych se musela převlékat a „ladit“ několikrát denně, na to nemám kolikrát čas a ani náladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557

Taky jsem si už všimla,že to hodně lidí rozlišuje :think: Já si právě včera koupila takový krásný modrý sametový tepláky v terranově skoro za 500 kč a úplně mi je líto válet se v tom doma u televize,nebo v tom třeba vařit(bych si je mohla umazat,zmastit… :mrgreen: ).Mám takových krásných tepláků víc a ty si teda dovolim nosit i ven a pak mám takový ty jen na doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.9.11 14:59

Právě žety moje tepláky taky nevypadaj jako takový ty klasický tepláky :-D Mám takový ty moderní a viděla jsem po Praze pár holek,který jdou v takových těch moderních teplákách a ještě si k tomu vezmou kabelku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat