Už dávat podzimní boty?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
už dávat podzimní boty?
ahoj
včera jsem zjistila, že kluci vyrostli z botasek, takže váhám, jestli rovnou koupit kožené kotníčkové na podzim nebo jestli ještě investovat do nějakých kecek? co radíte? nechodíme ven často, teď jsem úspěšně nemocná už měsíc a kluci si to předávají, jak štafetu. finance mi radí podzimní, rozum ještě kecky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ![]()
Dneska jsem nad tím přemýšlela … kecky taky máme a prckové je až tak moc nenosili, spíš sandále, ty jsou fakt onošený. Kecky jim teda ještě zřejmě jsou, ale asi bych koupila ty podzimní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a jakou velikost, bert má teď doma sandále 23 a má tam tak 3-4mm místo, když mu ale koupím boty 24 tak bych řekla, že dlouho nevydrží, ty mají stélku 15cm, jenže vel 26 má stélku až 16 ![]()
já jak jim mám kupovat boty, tak mám nerva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janinkaz píše:
AhojDneska jsem nad tím přemýšlela … kecky taky máme a prckové je až tak moc nenosili, spíš sandále, ty jsou fakt onošený. Kecky jim teda ještě zřejmě jsou, ale asi bych koupila ty podzimní
no ty kecky jsou tak na těsno, mladšímu dvojčeti možná ještě trochu jsou, prvorozenému ne, ale haxnu tam nacpe
mají ještě pláťáky a tam je to asi na stejno, prostě jim jsou najednou jen sandále (holiny jsem ani nezkoušela, měli je jednou
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ona také každá značka má jinak dlouhou stélku, takže já když jdu kupovat boty, tak jí obkreslím nohu, změřím si to ( nyní má 15,5 cm) a pak s tou vystřihlotinou vybírám boty, které zkouším..Třeba sandále měla v létě protetika 24, k tomu plné boty santé 25 a nyní na podzim má Peddy 26 s menší rezervou tak 0,5cm..
Takže rozhodně se neřídit velikostmi bot ( čísly), ale spíše vše znovu přeměřit a pak vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem se přepsala vel 25 má stélku 16cm, vel 24 stélku 15, vel 23 stélku 14,5cm. Z 24 mi může za měsíc vyrůst v 25 se utopí ![]()
normálně nákupy mám fakt ráda, ale kupovat boty pro dvojčata je horor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
No ona také každá značka má jinak dlouhou stélku, takže já když jdu kupovat boty, tak jí obkreslím nohu, změřím si to ( nyní má 15,5 cm) a pak s tou vystřihlotinou vybírám boty, které zkouším..Třeba sandále měla v létě protetika 24, k tomu plné boty santé 25 a nyní na podzim má Peddy 26 s menší rezervou tak 0,5cm..
Takže rozhodně se neřídit velikostmi bot ( čísly), ale spíše vše znovu přeměřit a pak vyzkoušet.
já kupuju pořád stejnou značku u bati, takže vím, že to odpovídá těm tabulkám. momentálně mají nohu 14 a 14,5 cm, dneska jsem obkreslovala nohy , tak snad dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podzimni myslis lehce zatepleny? To bych nebrala. Normalni kozeny boty. Moje decka je nosi dokud nezacne mrznout, menim jen tloustku ponozek
Loni mela holka takovy podzimni, lehce zatepleny a moc je neuzila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne jako Lizbeth ![]()
Navic musim eliminovat zkouseni, on to nesnasi
, takze jsem obkreslovala doma nohu na ctvrtku.
Jinak se teda muism priznat, ze jsem ted na prechodny obdobi, tzn, pred zimnima, koupila Bobbi shoes v Deichamnu, za 400. Min. tyden. Ma to na 2 mesice, chodime ven ted tak na hodinu. Vybrala jsem myslim kvalitni, teda pokud jde o tvar atd. Ja ted na par tydnu nebudu kupovat boty za patnact stovek, to se mi nechce, koupim pak poradny zimni a kvalitni snehule.
Tak dobre vyber !
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nakukovatelka píše:
Presne jako Lizbeth
Navic musim eliminovat zkouseni, on to nesnasi, takze jsem obkreslovala doma nohu na ctvrtku.
Jinak se teda muism priznat, ze jsem ted na prechodny obdobi, tzn, pred zimnima, koupila Bobbi shoes v Deichamnu, za 400. Min. tyden. Ma to na 2 mesice, chodime ven ted tak na hodinu. Vybrala jsem myslim kvalitni, teda pokud jde o tvar atd. Ja ted na par tydnu nebudu kupovat boty za patnact stovek, to se mi nechce, koupim pak poradny zimni a kvalitni snehule.
Tak dobre vyber !
Já taky koupila levnotu Peddy za 499.-, páč s tím počítám jen na září, říjen a na jaro už ne..A plácnu se přes kapsu u sněhulí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asha píše:
Podzimni myslis lehce zatepleny? To bych nebrala. Normalni kozeny boty. Moje decka je nosi dokud nezacne mrznout, menim jen tloustku ponozekLoni mela holka takovy podzimni, lehce zatepleny a moc je neuzila
zatepleny ne, proste kozeny kotnikovy
http://www.bata.cz/artikl/95663
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
že by vydržely na jaro, tak o tom si ani nenechávám zdát, zatím jsem musela i na léto kupovat sandále x2, takže spotřeba byla 2× kecky, 3× plá%táky , 4× sandále, na zimu chci pořádný kožený vyšší s kožíškem a kdyby napadlo moc sněhu a oni se rochnili tak jenom nějaký obyč sněhule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit