Zimní kojenecké oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mě osobně se strašně líbí fusak Emitex cocoon, taky ho plánuju koupit
a jinak kdybys chtěla klasickou kombinézku, tak stačí v podstatě jakýkoliv obchod (next, mothercare..)
tady odkaz na ten fusak: http://emitex.cz/k-cocoon.php
jako výhoda mi přijde, že by ho sestra určitě využila i příští zimu, kdežto kombinézku ne..
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Tak ony existují kombinézy a fusaky, já využila obojí.
Kombinézu kup podle velikosti, radši trochu větší. Určitě takovou, aby se dobře rozepínala (nejlíp na dva přední zipy - ty se oba otevřou, dítě se na kombinézu položí a pak stačí už jen rychle navlíknout nožičky a ručičky do kombinézy). Určitě s kapucí a dobré jsou i odepínací „botičky“ a rukavičky.
Pokud fusak, tak aby barevně ladil s kočárkem, aby šel taky dobře otevírat (aby stačilo do něj dítě položit a pak fusak zapnout a ne aby se muselo dítě do fusaku soukat). Já mám Emitex combi a jsem maximálně spokojená. Měla jsem ho už na starší dceru a teď i na mladší.
Obojí (fusak i kombinéza) jde do autosedačky, hlubokého i sportovního kočárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten fusak z odkazu mi moc dobrý nepřijde (ale soudím jen na základě fotografií z odkazu), připadá mi, že se nedá zatáhnout až po bradu. A taky není z odkazu poznat, jak moc je zapnutý. Obě moje holky v kočárku dost brzy začaly kopat a odkopávat jakékoliv deky atp. I v tom fusaku se snažily z něj odkopat. Ten kombi se zapíná na zip, takže drží tak, jak ho zapnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
my máme tento. Dostali jsme ho darem a vypadá to, že je „vymakaný“. Teplý, fakt silný. Lze zkrátit, odnímatelný spodek fusaku + zevnitř pogumovaný, kvůli možnému ušpinění, různé barevné provedení.
Mrkni a uvidíš.
Taky zaleží, jestli chceš fusak do kočárku nebo do autosedačky, protože ty jsou slabší. A některé fusaky do kočárku se zase nevejdou do aoutosedačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kombinézy:
jsou slabší, které se dávají do fusaku a nebo zateplené vložky kočárku, já používala pletený pytel s kapuckou nebo flísové overalky na spaní (a pak ještě fusak v korbě)
nebo silnější, ve kterých se dítě nosí např. v nosítku nebo pak do sporťáku.
každopádně jako nejlepší se mi jeví tohle zapínání http://miminkaabatolata.mimishop.cz/detail.php?…
pozor hlavně na to, aby se do toho dítě dobře balilo, já dostala úžasný medvíkovský, ale na knoflíky
a jen na tělíčku a nemohla jsem ho do toho narvat
fusaky:
jsou jarní (slabé)
zimní (tlusté)
nejlepší je, pokud jde rozepnout úplně do „deky“ a velice důležité je, aby šel stahnout úplně kolem hlavy jako spacák můmie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě se hrozně osvědčila kombinéza o H&M - ta spodní část se dá buď rozpojit a udělat „nožičky“ - třeba do autosedačky, nebo spojit a spodek je jako fusak - líp se to oblíká, miminu je asi i víc teplo a pasuje perfektně o kočárku.
Pro představu:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
… možná buou mít něco takového i jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac, ten cocoon se dá stáhnout kolem hlavy jako kapuca
jinak jak to bude s odkopáváním uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit
Novire píše:
mě se hrozně osvědčila kombinéza o H&M - ta spodní část se dá buď rozpojit a udělat „nožičky“ - třeba do autosedačky, nebo spojit a spodek je jako fusak - líp se to oblíká, miminu je asi i víc teplo a pasuje perfektně o kočárku.Pro představu:
… možná buou mít něco takového i jinde
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj, no něco takového bych si právě představovala
Akorát teda nenašla jsi to v jiné barvičce? Tady ta by se musela prát asi každý týden, malý je dost čuník
![]()
- Citovat
- Upravit
Eliško - zrovna tenhle týden jsem byla v H&M a mají zase jen tuto světlou barvu.
leda projít jiné obchody a třeba budeš mít štěstí a najdeš někde něco podobného v jiné barvě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sterezie píše:
přijde mi to fajnéto bych kldně pořídila, ale ta cena..
![]()
hm, je pravda, že je vyšší no
Ale fakt se mi líbí, nenašli jste někdo něco podbnýho, ale za nižší cenu?
- Citovat
- Upravit
Ahoj,tak ta kombinézka je perfektní…sice dražší,ale vypadá že na zimu bude pěkně teploučká.
Pomalu přemýšlím co koupit na vánoce a myslím že pro synovečka bude jako dělaná…Hraček má plno, tak mu ji asi pořídím, ať v zimě nemrzne
Asi půjdu do té hnědé ![]()
- Citovat
- Upravit
Můžu se zeptat,jak zapínáš ten rantl co je jakoby ke krku.Na bocích jsou zipy a dole taky to mi je jasné,ale nevim jak to zapnout,aby si to neodkryval od krku ? Děkuji za odpověd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dárek
Ahoj holčeny! Kamarádka má tříměsíční dvojčátka a já bych jim na zimu chtěla koupit zimní kojenecké oblečení. Nemáte někdo nějaký dobrý tip? Nechci to teda z bazaru, jen z obchodu, protože měli po porodu komplikace, tak aby něco nechytli. Budu rada za vice typu, protože jako maminky máte určitě zkušenosti s více značkama.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, sestra má čtyři měsíce starého chlapečka a chtěla by mu na zimu koupit nějakou kombinézku
Vzhledem k tomu, že bude mít malý narozeniny jsme se rozhodla, že jí ho koupím, ALE, to jsem ještě netušila jaký úkol jsem si to dala :-/ Po zadání hledaného na mě internet vychrlil takovou spoustu odkazů, že jsme jen valila oči
Jenže já bych uvítala radu od zkušenějších, abych dobře koupila, takže se obracím na vás!
chtěla bych něco do čeho by klučíka mohla hezky zabalit.. něco na způsob fusaku jestli to exisutje
A pak by bylo dobrý kdyby to šlo umístit do kočárku a autosedačky, s malým pořád někam cestuje
Poradíte mi?