Zimní kojenecké oblečení

eliška84
5.9.11 13:25

Zimní kojenecké oblečení

Ahoj, sestra má čtyři měsíce starého chlapečka a chtěla by mu na zimu koupit nějakou kombinézku :-) Vzhledem k tomu, že bude mít malý narozeniny jsme se rozhodla, že jí ho koupím, ALE, to jsem ještě netušila jaký úkol jsem si to dala :-/ Po zadání hledaného na mě internet vychrlil takovou spoustu odkazů, že jsme jen valila oči :-D Jenže já bych uvítala radu od zkušenějších, abych dobře koupila, takže se obracím na vás! :-D chtěla bych něco do čeho by klučíka mohla hezky zabalit.. něco na způsob fusaku jestli to exisutje :-D A pak by bylo dobrý kdyby to šlo umístit do kočárku a autosedačky, s malým pořád někam cestuje :-) Poradíte mi? :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
5.9.11 13:33

Mě osobně se strašně líbí fusak Emitex cocoon, taky ho plánuju koupit :wink: a jinak kdybys chtěla klasickou kombinézku, tak stačí v podstatě jakýkoliv obchod (next, mothercare..)
tady odkaz na ten fusak: http://emitex.cz/k-cocoon.php
jako výhoda mi přijde, že by ho sestra určitě využila i příští zimu, kdežto kombinézku ne.. :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
15674
5.9.11 13:39

Ahoj. Tak ony existují kombinézy a fusaky, já využila obojí.

Kombinézu kup podle velikosti, radši trochu větší. Určitě takovou, aby se dobře rozepínala (nejlíp na dva přední zipy - ty se oba otevřou, dítě se na kombinézu položí a pak stačí už jen rychle navlíknout nožičky a ručičky do kombinézy). Určitě s kapucí a dobré jsou i odepínací „botičky“ a rukavičky.

Pokud fusak, tak aby barevně ladil s kočárkem, aby šel taky dobře otevírat (aby stačilo do něj dítě položit a pak fusak zapnout a ne aby se muselo dítě do fusaku soukat). Já mám Emitex combi a jsem maximálně spokojená. Měla jsem ho už na starší dceru a teď i na mladší.

Obojí (fusak i kombinéza) jde do autosedačky, hlubokého i sportovního kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.9.11 13:44

Ten fusak z odkazu mi moc dobrý nepřijde (ale soudím jen na základě fotografií z odkazu), připadá mi, že se nedá zatáhnout až po bradu. A taky není z odkazu poznat, jak moc je zapnutý. Obě moje holky v kočárku dost brzy začaly kopat a odkopávat jakékoliv deky atp. I v tom fusaku se snažily z něj odkopat. Ten kombi se zapíná na zip, takže drží tak, jak ho zapnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
5.9.11 13:57

http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?…

my máme tento. Dostali jsme ho darem a vypadá to, že je „vymakaný“. Teplý, fakt silný. Lze zkrátit, odnímatelný spodek fusaku + zevnitř pogumovaný, kvůli možnému ušpinění, různé barevné provedení. :palec: Mrkni a uvidíš.
Taky zaleží, jestli chceš fusak do kočárku nebo do autosedačky, protože ty jsou slabší. A některé fusaky do kočárku se zase nevejdou do aoutosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
5.9.11 13:57

kombinézy:

jsou slabší, které se dávají do fusaku a nebo zateplené vložky kočárku, já používala pletený pytel s kapuckou nebo flísové overalky na spaní (a pak ještě fusak v korbě)

nebo silnější, ve kterých se dítě nosí např. v nosítku nebo pak do sporťáku.
každopádně jako nejlepší se mi jeví tohle zapínání http://miminkaabatolata.mimishop.cz/detail.php?…

pozor hlavně na to, aby se do toho dítě dobře balilo, já dostala úžasný medvíkovský, ale na knoflíky :cert: a jen na tělíčku a nemohla jsem ho do toho narvat

fusaky:

jsou jarní (slabé)
zimní (tlusté)
nejlepší je, pokud jde rozepnout úplně do „deky“ a velice důležité je, aby šel stahnout úplně kolem hlavy jako spacák můmie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.9.11 14:24

mě se hrozně osvědčila kombinéza o H&M - ta spodní část se dá buď rozpojit a udělat „nožičky“ - třeba do autosedačky, nebo spojit a spodek je jako fusak - líp se to oblíká, miminu je asi i víc teplo a pasuje perfektně o kočárku.

Pro představu:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

… možná buou mít něco takového i jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
5.9.11 14:33

hkac, ten cocoon se dá stáhnout kolem hlavy jako kapuca :wink: jinak jak to bude s odkopáváním uvidíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
eliška84
7.9.11 10:16
Novire píše:
mě se hrozně osvědčila kombinéza o H&M - ta spodní část se dá buď rozpojit a udělat „nožičky“ - třeba do autosedačky, nebo spojit a spodek je jako fusak - líp se to oblíká, miminu je asi i víc teplo a pasuje perfektně o kočárku.

Pro představu:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

… možná buou mít něco takového i jinde

Ahoj, no něco takového bych si právě představovala :-) Akorát teda nenašla jsi to v jiné barvičce? Tady ta by se musela prát asi každý týden, malý je dost čuník :-D :-D ;-)

• Citovat
  • Upravit
20840
8.9.11 08:30

Eliško - zrovna tenhle týden jsem byla v H&M a mají zase jen tuto světlou barvu.
leda projít jiné obchody a třeba budeš mít štěstí a najdeš někde něco podobného v jiné barvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
14.9.11 10:56

přijde mi to fajné :palec: to bych kldně pořídila, ale ta cena.. :roll: 8-)

• Citovat
  • Upravit
eliška84
14.9.11 12:51
sterezie píše:
přijde mi to fajné :palec: to bych kldně pořídila, ale ta cena.. :roll: 8-)

hm, je pravda, že je vyšší no :-( Ale fakt se mi líbí, nenašli jste někdo něco podbnýho, ale za nižší cenu?

• Citovat
  • Upravit
KateřinaG
20.9.11 13:24

Ahoj,tak ta kombinézka je perfektní…sice dražší,ale vypadá že na zimu bude pěkně teploučká.
Pomalu přemýšlím co koupit na vánoce a myslím že pro synovečka bude jako dělaná…Hraček má plno, tak mu ji asi pořídím, ať v zimě nemrzne :)Asi půjdu do té hnědé :wink:

• Citovat
  • Upravit
45
19.10.11 20:27

Můžu se zeptat,jak zapínáš ten rantl co je jakoby ke krku.Na bocích jsou zipy a dole taky to mi je jasné,ale nevim jak to zapnout,aby si to neodkryval od krku ? Děkuji za odpověd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
3.11.11 11:44

Dárek

Ahoj holčeny! Kamarádka má tříměsíční dvojčátka a já bych jim na zimu chtěla koupit zimní kojenecké oblečení. Nemáte někdo nějaký dobrý tip? Nechci to teda z bazaru, jen z obchodu, protože měli po porodu komplikace, tak aby něco nechytli. Budu rada za vice typu, protože jako maminky máte určitě zkušenosti s více značkama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat