Zimní kojenecké oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Barunka80 píše:
Ahoj holčeny! Kamarádka má tříměsíční dvojčátka a já bych jim na zimu chtěla koupit zimní kojenecké oblečení. Nemáte někdo nějaký dobrý tip? Nechci to teda z bazaru, jen z obchodu, protože měli po porodu komplikace, tak aby něco nechytli. Budu rada za vice typu, protože jako maminky máte určitě zkušenosti s více značkama.
což třeba nějaké kombinézky,hezké jsem viděla v tescu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali naší malé kompletek od wallaboo. Úplně krásný a teploučký
kdyžtak se tam mrkni, mají tam fakt krásný a roztomilý věci. Ale stál teda skoro 1600,– to je asi docela dost drahej dárek, ještě ke všemu pro dvojčátka, no, to tě vyjde draho
- Citovat
- Upravit
Tak jsem si o vikendu udelala vylet po Brne a jako maji toho hodne na vyber, jenze me se libilo tolik veci, ze jsem se pro nic nerozhodla. Na wallaboo, jsem taky koukala. Cena je teda taky pekna, ale zas je to darek. Zkusim se s ni domluvit, ze bychom se slozili. A kdes ho kupovala?
- Citovat
- Upravit
No my jsme ho kupovali přes internet. Já vím no, je to blbý, já osobně to nemám ráda, ale co mám malou, tak toho času na nákupy moc není, takže to raději pohodlně objednám doma z gauče
Měla jsem strach, jak to bude vypadat, ale jsem ráda, že jsme ho koupili. Jestli se to dá sehnat i někde v obchodě to fakt nevím. Na těch jejich stránkách jsem si nevšimla, jestli mají někde prdejny nebo tak. Třeba něco najdeš ty ![]()
- Citovat
- Upravit
A vis kde pres internet? My to teda nakonec vezmeme napul s tou jejich maminkou, jen ja to musim objednat, protoze ona je strasnej antitalent na pocutac.
- Citovat
- Upravit
Tak jsme tam s mamkou koukali a tezko se shodujeme co koupit, ja chci tu peknou zavinovacku a ona chce fusak, ze to upotrebi vic, protoze porad jezdi na chatu. Takze jsem zase na zacatku. Ja koupim jednu vec a ona koupi druhou
. Ale ja se vazne divim, ze jsem to nikde v obchode nevidela. nebo jsem byla ve spatnych obchodech
no co se da delat. Jdu to teda objednat.
- Citovat
- Upravit
JO no, to je taková menší nevýhoda. Taky jsem to musela objednávat z internetu. Ale myslím si, že třeba u toho fusaku tam je napsáno který fusak je na jak staré miminko, tak by to mělo sedět ![]()
- Citovat
- Upravit