Oblečení Frog

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
7.9.11 09:06

Oblečení FROG

Maminky, chci nakoupit nějaké oblečení pro prcka jako pyžámka,body, tepláčky atd. Tak hledám po netu a nestačim se divit 8-o . Značka Frog je prezentovaná na e-shopech jako kvalitní a i levná, což mě vyhovuje,nechci nic drahého. Ale s touhle značkou jsem se setkala hlavně u vietnamců. Jsou to ty samé výrobky? Třeba na téhle webovce :nevim:
 http://www.olsanek.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2457
7.9.11 09:09

Já bych řekla, že je to ta samá značka. Já jsem ale vždycky s Frogem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.9.11 09:09

Podle obrázku nepoznám, ale frog u vietnamcu ma takovou zelenou cedulku a žlutě napsáno frog ne??

Každopádně od těch vientamcu kupuju tepláky a mikiny na ven, do školky a písku a vydrží opravdu hodně, nežmolkujou (jako jiné teláky od vietnamcu).

Ovšem náš malý je schopny teplaky za tyden roztrhat, tak to moc neřeším.

• Citovat
  • Upravit
68
7.9.11 09:11

Taky myslím že je to totéž, ale souhlasím, konkrétně s touto značkou jsem byla i u vietnamců spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.9.11 09:14

Ahojda!
Nám také Frog vyhovuje, hlavně tedy cenově. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.9.11 09:15

no já netvrdim, že je to šmejd, taky už mám pár věcí od frog,jen jsem nevěděla, že je to ta samá značka. A to to mám koupený z kameného obchodu, ketrý nevlastní vietnamci :nevim: . Oni to stejně nejspíš nakupujou v jednom skladu a pak se to prostě liší jen cenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
7.9.11 09:15

U nás mají toto oblečení v těch levných obchodech jako např lidovka atd.Mám spoustu oblečků FROG a nemůžu si stěžovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
7.9.11 09:16
motika píše: . Oni to stejně nejspíš nakupujou v jednom skladu a pak se to prostě liší jen cenou.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
7.9.11 09:21

i nám značka Frog vyhovuje, taky pár oblečení této značky máme, jen u některých nesedí velikost, je to menší. babička koupila overalek 9-12měsíců a bylo to tak do 9měsíce :-)) ale jinak dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.9.11 09:25

Přesně, je to cca o 2 velikosti posunuté, takže kupuju o 2 větší, ale je to super bavlna a jsem s tím fakt spokojená :) Mikiny, tepláčky i pyžamka. Žádná umělina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.9.11 10:12

taky jsem velmi spokojená se značkou Frog, a velikosti opravdu nesedí (máme vel. 80, a u Frogu co máme bundičku 92 tak ta nám je už malá), bez zkoušení to chce mít fakt dobrej odhad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.9.11 10:17
motika píše:
no já netvrdim, že je to šmejd, taky už mám pár věcí od frog,jen jsem nevěděla, že je to ta samá značka. A to to mám koupený z kameného obchodu, ketrý nevlastní vietnamci :nevim: . Oni to stejně nejspíš nakupujou v jednom skladu a pak se to prostě liší jen cenou.

Asi tak nějak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.9.11 10:34
pelikánek píše:
Taky myslím že je to totéž, ale souhlasím, konkrétně s touto značkou jsem byla i u vietnamců spokojená

já taky je o sice od větví, ale vydrží to a je to kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.9.11 10:37

frog co najdeš na netu je určitě stejný jako ten u vietnamců. osobně bych to nekupovala a nekupuju( i když máme jedny tepláky a ty jsme dostali)…kdo ví odkud to je, z čeho vyrobené, čím nabarvené…levně se dá na děti nakoupit v lidlu, tchibo, kik…co zavání vietnamskými obchody bych nebrala. To raději kvalitní a zachovalý sekáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.9.11 10:43

No zrovna Lidl a Kik mi taky přijdou, že není jisté, odkud to pochází a čím je to nabarvené atd :nevim: . A Tchibo už mi nepřijde až tak levné, ale zas celkem kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat