Oblečení Frog
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení FROG
Maminky, chci nakoupit nějaké oblečení pro prcka jako pyžámka,body, tepláčky atd. Tak hledám po netu a nestačim se divit
. Značka Frog je prezentovaná na e-shopech jako kvalitní a i levná, což mě vyhovuje,nechci nic drahého. Ale s touhle značkou jsem se setkala hlavně u vietnamců. Jsou to ty samé výrobky? Třeba na téhle webovce ![]()
http://www.olsanek.cz/katalog.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych řekla, že je to ta samá značka. Já jsem ale vždycky s Frogem byla spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle obrázku nepoznám, ale frog u vietnamcu ma takovou zelenou cedulku a žlutě napsáno frog ne??
Každopádně od těch vientamcu kupuju tepláky a mikiny na ven, do školky a písku a vydrží opravdu hodně, nežmolkujou (jako jiné teláky od vietnamcu).
Ovšem náš malý je schopny teplaky za tyden roztrhat, tak to moc neřeším.
- Citovat
- Upravit
Taky myslím že je to totéž, ale souhlasím, konkrétně s touto značkou jsem byla i u vietnamců spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já netvrdim, že je to šmejd, taky už mám pár věcí od frog,jen jsem nevěděla, že je to ta samá značka. A to to mám koupený z kameného obchodu, ketrý nevlastní vietnamci
. Oni to stejně nejspíš nakupujou v jednom skladu a pak se to prostě liší jen cenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás mají toto oblečení v těch levných obchodech jako např lidovka atd.Mám spoustu oblečků FROG a nemůžu si stěžovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše: . Oni to stejně nejspíš nakupujou v jednom skladu a pak se to prostě liší jen cenou.
přesně tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
i nám značka Frog vyhovuje, taky pár oblečení této značky máme, jen u některých nesedí velikost, je to menší. babička koupila overalek 9-12měsíců a bylo to tak do 9měsíce
ale jinak dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, je to cca o 2 velikosti posunuté, takže kupuju o 2 větší, ale je to super bavlna a jsem s tím fakt spokojená
Mikiny, tepláčky i pyžamka. Žádná umělina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem velmi spokojená se značkou Frog, a velikosti opravdu nesedí (máme vel. 80, a u Frogu co máme bundičku 92 tak ta nám je už malá), bez zkoušení to chce mít fakt dobrej odhad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:
no já netvrdim, že je to šmejd, taky už mám pár věcí od frog,jen jsem nevěděla, že je to ta samá značka. A to to mám koupený z kameného obchodu, ketrý nevlastní vietnamci. Oni to stejně nejspíš nakupujou v jednom skladu a pak se to prostě liší jen cenou.
Asi tak nějak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pelikánek píše:
Taky myslím že je to totéž, ale souhlasím, konkrétně s touto značkou jsem byla i u vietnamců spokojená
já taky je o sice od větví, ale vydrží to a je to kvalitní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
frog co najdeš na netu je určitě stejný jako ten u vietnamců. osobně bych to nekupovala a nekupuju( i když máme jedny tepláky a ty jsme dostali)…kdo ví odkud to je, z čeho vyrobené, čím nabarvené…levně se dá na děti nakoupit v lidlu, tchibo, kik…co zavání vietnamskými obchody bych nebrala. To raději kvalitní a zachovalý sekáček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zrovna Lidl a Kik mi taky přijdou, že není jisté, odkud to pochází a čím je to nabarvené atd
. A Tchibo už mi nepřijde až tak levné, ale zas celkem kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit