Oblečení Frog

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
7.9.11 10:45

Se značkou Frog spokojenost. Teda úměrně tomu, k čemu věci využívám - lezení po kolenou po trávě a písku vydrží, nestojí moc a v případě, že jednoho dne to už ty hadříky nevydrží, tak nemusím berečet, že mikina stála pět stovek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.9.11 10:52
Ankili píše:
frog co najdeš na netu je určitě stejný jako ten u vietnamců. osobně bych to nekupovala a nekupuju( i když máme jedny tepláky a ty jsme dostali)…kdo ví odkud to je, z čeho vyrobené, čím nabarvené…levně se dá na děti nakoupit v lidlu, tchibo, kik…co zavání vietnamskými obchody bych nebrala. To raději kvalitní a zachovalý sekáček.

hmmm tak tchibo zrovna levné neni. od lupilu z lidlu pár věcí mám a to jsem moc spokojená, jen škoda, že se tahle značka nedá objednat přes net. do toho lidlu vždycky ráno naklušou důchodci a všechno je hned vyprodaný :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.9.11 10:53

tak já myslím že lidl je super kombinace kvalita cena, je to německý řetězec a ty věci jsou dělané přímo pro ně, obdobně jako tchibo, které ale opravdu není úplně levné. Co se týká KIKu tak od nich nic nemáme ale kamarádky si chválí, tak jen předávám dál.
Samozřejmě kdo by nechtěl vždy novu kolekci z nextu nebo lindexu, nebo HM či alespoň CA.....ale na písek, na zahradu…klidně lidl, i KIK :wink:

jen tedy můj názor na frog je ten že je to stejné co se koupí u vietví a já sama bych si hadry u vietví nekoupila tak do toho nebudu cpát děcko. raději juknu na sekáč, nebo třeba wolf má hezké a levné věci, prý české. ale zase jsme slyšela že už i wolf se dá sehnat u vietnamců…no kdo se v tom mám vyznat? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
7.9.11 12:26

U nás Wolfa prodávaj vietnamci,je to to samý co Frog :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.9.11 12:32
lidlové věcičky jsou supr jsem s nima moc spokojená,ale tak jak píšeš přišla jsem v den akce a už to bylo přebrané,nebo zrovna neměli tu velikost kterou jsme potřebovali :zed:
motika píše:
Ankili píše:
frog co najdeš na netu je určitě stejný jako ten u vietnamců. osobně bych to nekupovala a nekupuju( i když máme jedny tepláky a ty jsme dostali)…kdo ví odkud to je, z čeho vyrobené, čím nabarvené…levně se dá na děti nakoupit v lidlu, tchibo, kik…co zavání vietnamskými obchody bych nebrala. To raději kvalitní a zachovalý sekáček.
hmmm tak tchibo zrovna levné neni. od lupilu z lidlu pár věcí mám a to jsem moc spokojená, jen škoda, že se tahle značka nedá objednat přes net. do toho lidlu vždycky ráno naklušou důchodci a všechno je hned vyprodaný :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.9.11 12:35

u Tchiba nakupuji pouze když jde zboží s cenou dolů,jinak kvalitní je jsem s ním spokojená,zrovna jsem minulý týden objednávala věci pro dceru,tak čekám kdy dorazí balík,mají teď hodně věcí slevněných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.9.11 12:53

Také občas koupím frog - buď u vietnamců, nebo v levných krámech..na doma a na písek ideální..A pro děti, kterým v ranném věku vydrží velikost jen pár týdnů to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
7.9.11 13:41

my máme minimum od Frogu, ale ne se vším jsem spokojená, z pyžamka po dvou vypráních velikost xxl :-D na bodynkách druky nešly po vyprání zapnout…já si myslím, že cenově když jsou výprodeje v obchodech tak se to koupí za stejnou cenu nebo i levněji…od frogu bodynko stálo 65 a ve výprodeji jsem cherokee koupila za 40, my jezdíme hodně po výprodejích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat