Aký šijací stroj - poraďte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
6.9.11 06:53

Aký šijací stroj-poraďte

Ahoj dievčatá :-)
Chcela by som poradiť.Som na MD a chcem si kúpiť nejaký šijací stroj na bežné použitie.Proste taký,čo mi prešije rozny druh látky a hlavne aj nejaký čas vydrží.Som začiatočníčka a tak si v tej velkej ponuke na internete neviem vybrať.Samozrejme aby nebol drahý :-) Prosím poraďte mi. Ďakujem
Pekný deň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
6.9.11 07:34

Tak to se pridavam, takz potrebuji poradit. Chtela bych, aby se vesel tak do treba 4000 Kc. Znama je znacka Singer, ale ty jsou od 1500 do 15 000, jine znacky vypadaji na pohled stejne kvalitne. Tak jsem z toho fakt jelen, nevim, co je dulezite.
Sila jsem na Veritasce, tedka na Nicolette a to je fakt silenost - milion provlikatek a stejne se furt nekde zakousne nit a nesije to. Tak je pro me dulezite, aby to slo snadno pouzivat. kamosky mama mela stroj, kde se spodni nit jen trosku odmotala z normalni spulku (jak se prodava)a hodila do takoveho suplicku - tak to by se mi libilo. Nemusim mit 40 vzsivacich stehu, ale nejake to entlovani je asi fakn, hadam… zkratka potrebuji taky poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.9.11 08:13

Já si koupila Janome, je to dost doporučovaná značka a i ty základní jsou kvalitní. Mám tenhle, protože jsem nemohla odolat těm kytičkám :-D http://www.sicistroje-shop.cz/janome-920
tady na tom eshopu jsem si i pokecala s asistentem online a docela mi to vysvětlil a poradil, na férovku mi řekl, ať si jako začátečník nekupuju nic drahého s milionem funkcí, že z nich budu jenom zmatená. Ten kytičkový má všechno, co bych snad kdy mohla potřebovat, zatím jsem šila jenom rovně nebo cikcak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 08:25

Asi bude pre vas lepsi mechanicky stroj nez elektronicky. Ale to len sudim podla seba, elektronicky ma okrem ineho strasne vytaca ze ked vstanem od nedokoncenej roboty, tak ho nemozem vypnut, lebo vsetko zabudne, steh, dlzku, sirku … Od veritasky som vstala a ona si vsetko pamatala :andel: Na druhu stranu, elektronicky stroj sije automaticku gombikovu dierku … teoreticky si pamata jej dlzku a usije vsetky rovnako. Prakticky som to este nedokazala :oops:

A mechanicke stroje vraj viac vydrzia mamina veritaska bude mat 30 a babickin heros si ani netrufnem odhadnut :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.9.11 08:25

až mi doslouží můj (mám LUCZNIK FINESE už 25.let starý), tak půjdu do něčeho takového-http://www.sitickouzuzky.cz/detail.php?zbozi=3185345 , kovové součástky, vysoký zdvih patky a píšou, že prošije až 8 vrstev džínoviny, pokud nebudu mít na dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.9.11 08:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
6.9.11 08:58

Ahoj, manžel mi lloni koupil k vánocům tento:

http://www.kasa.cz/…n-4210-bily/?…

jsem také švandlenka - začátečník. Nějaké ty drobné věci už jsem na něm zvádla :dance: - založení záclon, kalholt, ubrusy, atd....., takže doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.9.11 15:26

pro začátečníka, aby stroj i vydržel kupte toto: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
je to celokovová konstrukce, ocelový CB chapač, zvýšený na 8 vrstev rifloviny, základní, elastické i overlockové stehy( žádné zbytečné vyšívací) plynulá regulace délky i šířky stehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
9.9.11 22:56

Drahý nedrahý, většinou levné Ti asi moc nevydrží. Také jsem před pár lety uvažovala, jaký si koupit a jedna známá mi ze zkušenosti poradila firmu „Brother“. Tak jsme do toho šli a jse spokojená. Jen jsem neměla zatím moc času, ale je dobrý a kvalitní. Stál asi 5 000,– Kč. Tak ať se dobře rozhodneš, jak Ty chceš a přeju Ti úspěšné šití.

• Citovat
  • Upravit
Karel2
11.9.11 11:51

Kúpil som

Kúpil som manželke Lucznik Lidia, ktorý mi doporučili ako vhodný pre začiatočníčky a je s ním spokojná už viac ako rok. Kúpil som ho na www.ab-obchod.sk, videl som Luczniky ale aj na iných stránkach.

• Citovat
  • Upravit
152
12.9.11 08:22

Ahoj, tak já mám objednaný stroj zn. Varonica Prima 100, stojí 3.300,– . Chtěla jsem něco úplně obyč, jsem také začátečník, tak snad poslouží dobře. Dojde zítra nebo pozítří. Jinak jsou na ně teď záruky 5 let, servis i náhradní díly bez problémů kdekoliv. Těším se na něj :-) Dejte šak vědět, co jste vybraly vy nebo s čím jste spokojené. Tak šití zdar! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.9.11 08:23

Ahoj, tak já mám objednaný stroj zn. Veronica Prima 100, stojí 3.300,– . Chtěla jsem něco úplně obyč, jsem také začátečník, tak snad poslouží dobře. Dojde zítra nebo pozítří. Jinak jsou na ně teď záruky 5 let, servis i náhradní díly bez problémů kdekoliv. Těším se na něj :-) Dejte šak vědět, co jste vybraly vy nebo s čím jste spokojené. Tak šití zdar! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.9.11 08:28

Jo a k tomu Singeru.. Já bych do něj nešla, opravář říkal, že jsou prý o ničem a navíc se do nich musí kupovat jehly a díly origo, které ani všude nemají a stojí o moc víc, než běžné. Tož tak.. Jak jsem koupila, tak prodávám, osobní zkušenost ale nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.12 21:16

prosím o zkušenosti

Zdravím, dívala jsem se na diskuze a máte rozumné názory na šicí stroje. Můžu požádat o radu objevila se nová řady Janome 920 limitovaná edice, jaký je váš názor. Jsem začátečnice ale chci mít možnost využívat stroj s vzrůstajícími zkušenostmi, uvažuju tedy o 920 nebo 2041 nebo řadě 400. Cenově by mě vyhovoval stroj kolem 4tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
8.1.12 21:31

Moc diky za tuto diskuzi, jsem naprosty sici laik a zatouzila jsem vlastnit sici stroj a neco jednoducheho male spichnout (btw. inspirovaly me k tomu bryndaky Bábi Zlopočasné :) ). Ale ted k otazce, kdyz stroj umi overlockove stehy, znamena to, ze umi overlock? (to obsivani latky, aby se netrepila) Omluvte prosim muj stupidni dotaz, ale k tem bryndakum by se mi to hodilo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat