Zimní kombinéza pro půlročního kloučka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimní kombinéza pro půlročního kloučka
Ahoj maminky!
Zavádím další téma o zimních kombinézkách… Moc si nevím rady a na internetu nemůžu najít takovou, co by se mi líbila… teď jsou malému čtyři měsíce, měří 65cm váží 7kg… Jakou asi velikost bychom potřebovali??? Nevíte, jaká kombinézka by byla parádní a nejlepší???
Já si představuji nějakou fešáckou chlupatou… Kamarádka mi paradila značku coccodrillo nebo lindex, ale já žádnou takovou nenašla…
Letos asi chlupatky chundelatky nejsou… ![]()
Děkuji za návrhy a pomoc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
viděla bych to na vel.74.
A chlupaté kombinézy mívá myslím Next a včera jsem viděla i HMkovou, není sice chlupatá, ale jinak je moc pěkná. KOukni na mmb, tam najdeš všechny zmiňované výrobce, včetně Lindexu a Cocodrilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla asi do 80tky, pokud má být až do konce března. S výběrem neporadím, chlupatky nemám ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych šla do vel. 80 a viděla jsem v Tescu novou kolekci chlupatých kombinézek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam teda kluka 6mesicniho, ted ma 67cm a 7,4 kg a na kombinezach jsem si ted trosku ulitla na mmb a aukru ![]()
mam 2 vel. 74 a jednu 80 ![]()
- Citovat
- Upravit
Ono dost záleží i na výrobci. Mám za to, že Lindex a HM dělá ty věci krapet větší. malá mi vydržela ve vel.74, HM, celou zimu a to ji začala nosit v 11m a vyřadili jsme ji v jejich 14m. Ale vel.80 snad taky nic nezkazíš, jenže ta je už na ročního prcka a dál. Takže by taky mohla dost vlát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit