Nosítka pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7223
25.11.21 20:28

Nosítka pro miminko

Ráda bych doporučení na nějaké dobré nositko od 0-?m. Také aby bylo cenově dostupné, kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
534
25.11.21 20:31

Zkus kouknout na BeLenka, super šátková ergonomická nosítka, verze Mini je už od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
25.11.21 20:39
@Atisia píše:
Ráda bych doporučení na nějaké dobré nositko od 0-?m. Také aby bylo cenově dostupné, kvalitní.

Na fb je skupina"Nosime děti", zeptej se tam, holky ti tam poradí a je tam i možnost koupě z druhé ruky :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
25.11.21 20:41

Já měla pro novorozence polovázací love&carry, myslím, že i cena je velmi příznivá. Pak jsme přešli na Monilu Uni to je od 3 měsíců, od narození je Monilu Uni start.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.11.21 22:02

Storchenwenge

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
26.11.21 04:22

Doporučila bych zkontaktovat nějakou nosiči skupinku v okolí bydliště…třeba přes fb…jednak pořadí a jednak mají dost často možnost nosítko zapůjčit a vyzkoušet ruzne typy… kvalitní ergonomická nosítka nejsou úplně levná a mohla bys pak mít doma krám který buď tobě nebo miminku nevyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.21 11:56

Artipoppe kod

Ahojky,

Právě jsem investovala do dětského nosítka Artipoppe – chvíli mi trvalo, než jsem našla aktivní doporučující kód, abych získal z nákupu 55 $ / 50 EUR, ale někdo ve vesmíru se podělil o své a teď to udělám já to samé pro vás!

Neváhejte použít níže uvedený kód. Vaše sleva bude automaticky uplatněna na vaši objednávku při pokladně.

https://referral.shop.artipoppe.com/…HRISTINEA34/

Užijte si to! :srdce:

• Kristynka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca