Nosítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
24.6.10 15:40

Palky to jsou, ale kolik jsi dala za kocar? Ja ho mam jako alternativu ke kocaru. Znam holky, ktery ani kocar nemaji a pak je to spis vyslo jeste celkem levne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.6.10 15:43

Anonymni, jestli muzu doporucit, tak vybirej nositko hlavne pro sebe. On totiz manzel, kdyz si klade podminky, ze jen na zadech a satek ne, tak ti v nem ponese treba dvakrat :cert: MM taky ma pocit, ze satek je pro zensky a kdyz je dite na brise, ze je chlap asi nejakej divnej (ale pak to konecne zkusil a zjistil, ze se mu Mates na brise i blbe nese)

Takze ja mam satky, manduku, manzel obcas jednou za dlouhou nespecifikovanou dobu Matesa vezme, ale 99% nosim ja, tak at pak mas nositko hlavne tak, aby sedelo tobe.

Cena je vyssi, ale plati se opravdu za kvalitu a zdrave noseni. Nejlepsi je nositko si vyzkouset na zivo, ani ne tak, jestli tam je dite spokojene, jako spis, jestli tobe dobre sedne na ramena, v pase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.10 16:44

no za kočát jsem dala docela dost, mám MC mura, ale je to fakt čistě pro manžu, jelikož já mám špatná záda a nemůžu je moc zatěžovat, tak já jezdím jenom kočárem, ale plánujeme na léto výlety a nechce se nám všude se mordovat s kočárem, zatím jsem předběžně vybrala ergo, ale určitě navštím nějaký obchod abych to viděla živo

• Citovat
  • Upravit
29730
24.6.10 16:59

Anonymni, ja ted budu Ergo prodavat, jestli ti padne a budes chtit, ozvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.6.10 17:25

Pokud je to ciste pro manzela, tak ho musis bafnout a jit nekam vyzkouset, popripade pokud mate uz vybrano, tak nektere obchody pujcuji i postou na vyzkouseni.
Ergo by podle me chlapovi sednout melo, vyrabi se i nejaka verze ergo sport pro ty namakanejsi tatinky, kteri potrebuji jeste delsi popruhy, ale fakt je potreba to vyzkouset, tez jsem chtela ergo a mam manduku. A ani manduka mi nesedi dokonale, mam hodne uzka ramena a jsem celkem stihla, coz se ukazalo jako nevyhoda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.6.10 18:08

Cicinko, co jsem slysela, tak Manduca spis sedi vetsim a vyssim. I kvuli bederaku. Uzky ramena asi budou problem u vsech nositek :think: Taky je mam spis uzsi, musim to stahovat tim zadnim paskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
20.5.13 10:40

Holky, prosím o radu-zvažuji koupení nějakého nosítka. Ale pouze na domácí nošení, abych doma stihla něco udělat, popř. jen zajít na nákup…takže na chvilkový použití. Je nějaké nosítko, aby byla malá zády ke mně, tudíž viděla ven??? dívala jsem se na ty klokánky, ale to asi není moc dobrý, ne? ikdyž tam bude jen na chvíli?
A je možnost někde vyzkoušení? Zda v tom vůbec bude chtít být?
Malé je 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.5.13 10:57

Jakékoliv ergonosítko z druhé ruky splní svůj účel

zády k tobě se nedoporučuje stejně jako ta klokanka…jesli Tě zajímá proč, počti si tady
 http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…

na stejných stránkách v eshopu můžeš kouknout i na jednotlivá nosítka. A na jejich bazaru, případně i jiném bych hledala něco z druhé ruky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
20.5.13 11:52

Koupila jsem si teď manducu použitou za hezký peníze, jen musíš hledat a určitě do toho investuj ty peníze, věř, že takovéto nosítko vždy prodáš zase jedna dvě za stejné peníze!! Hlavně mysli na to, že to děláš pro malou! a mysli na její zdraví!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.6.19 11:58

Maminky prosím odkdy můžu dát miminko do nosítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
23.6.19 12:01

@Janula559 záleží jaký typ nosítka máš, některé jsou vhodné od narození, některé od 3 až 4 měsíců, některé od půl roka, některe nejsou vůbec vhodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
23.6.19 12:01

@Janula559 jakého? Já mám šátek a tam dávám syna od 1 týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
23.6.19 12:02

@Kriss Tina my máme 3 měsíce a máme nosítko chicco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
23.6.19 12:13
@Janula559 píše:
@Kriss Tina my máme 3 měsíce a máme nosítko chicco

Nosítko Chicco není vhodné v žádném věku, zjistí si něco o ergonomickem nošení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
23.6.19 12:24

@Janula559 ano, toto není vhodné.
Jestli máš fb, zkus si najít Nosíme děti a tam je hodně informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek