Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Otázka pro všechny co mají manducu.
To že prckové ty ramenní popruhy ožužlávají je normální, to je jasný, ale taky mají ti vaši potom mokré oblečení od toho? Jak se tomu vyhnout? Přece ho nebudu nosit v pláštěnce
Když jdeme dýl, je to na převlečení, jak má ramena celá mokrá… ![]()
Dík ![]()
http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
![]()
Porad jsem si rikala, ze to preci nebudu kupovat, ze ho to prejde, nicmene zizle stale vic a vic, takze se je ted chystam koupit. Samozrejme sikovna maminka to spichne doma za 10min ![]()
Pokud to jde o mokrý bodýčko a o to, že je pak v mokru, tak asi nelze nic jinýho než koupit body merino. Resp. merino/hedvábí nebo merino/hedvábí/bavlna a při nošení používat.
Rozhodně se to vypaltí, i když je drahý. Dnes jsem se třeba zpotila jak blázen a Mates byl úplně v suchu, já mokrá jak myš - v bavlněným tričku. Musím koupit i něco pro sebe.
čičinka píše:
http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
Porad jsem si rikala, ze to preci nebudu kupovat, ze ho to prejde, nicmene zizle stale vic a vic, takze se je ted chystam koupit. Samozrejme sikovna maminka to spichne doma za 10min
Vidíš, jsem netušila, že něco takovýho existuje
Šít se s tím nebudu ![]()
Suvi, ne vždy má jen body… Ale asi něco takovýho stejně koupím a i pro sebe…
Jojo, taky máme slintáky, už druhé - první dorasoval syn
Akorát je pořád zapomínám dávat prát, tak už bodle toho vypadají
Ale zítra už fakt už ![]()
Jestli můžu se svou troškou do mlýna, či spíš otázkou - jak ty ožužlaný popruhy čistíte? Hadrem namočeným v mýdlové vodě, nebo celá manduca do pračky? Já to ještě nečistila, ale už by asi bylo na čase…
Hanule píše:
Jestli můžu se svou troškou do mlýna, či spíš otázkou - jak ty ožužlaný popruhy čistíte? Hadrem namočeným v mýdlové vodě, nebo celá manduca do pračky? Já to ještě nečistila, ale už by asi bylo na čase…
Já ještě ničím
Ale už by to taky chtělo… ![]()
Ja ji ted zacala hazet do pracky, oni jsou totiz ty popruhy ozuzlane tak, ze jsou slizke, takze to uz jen hadrik nespravi. Mam na stridani satky, tak mi neva, ze je zrovna mokra. Prijde mi, ze se docela rychle opira, mam hnedou a na te tmave barve je to docela videt
Ale musim pochvalit, ze schne pomerne dost rychle a to i v tech polstrovanych mistech, za denbyla sucha