Nosítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
23.6.19 13:10

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
23.6.19 13:15

Od narození jich moc není. já jsem měla storchenwiege a nosila jsem od třech týdnů a v pohodě to šlo. ale měla jsem docela velký dítě a vyhovovalo tak do čtyřech měsíců, pak jsem musela vyměnit za jiné. ještě myslím monilu si docela chválí, ale fakt bych pořídila něco přímo na novoše a né takový to jak u manducy je napsaný od narození do dvaceti kilo, v tom žádnýmu malýmu miminku nebude moc super - takový nosítka jsou dobrý od těch čtyřech až šesti měsíců - tzn. od nějakých dejme tomu sedmi kilo zhruba :) ta skupina nosíme děti je moc fajn na informace, ale o nostíku chicco tam radši vůbec nemluv nebo tě sežerou zaživa…jsou tam poslední dobou ty ženský nějaký napružený :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
23.6.19 14:00
@Janula559 píše:
@Kriss Tina my máme 3 měsíce a máme nosítko chicco

Ahoj,

prosím tě Chicco vyhgod - to není nosítko, ale visítko. Děti v něm mají celou váhu tělíčka v rozkroku. Prosím, zkus si najít více informací. Je hodně i videí na YT, spousta skupin pro nosící maminky.
Chicco jsem i já jako neznalá koupila a leží mi ve skříni. Zbytečná investice a svědomí mi nedovolí poslat dál :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí