Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Jo protože sem si ty 200
kč půjčil jinak bych
Bych na mej neměla..
@Martiinka bohuzel tyhle visitka jsou fakt k nicemu, ony obvykle z druhe ruky byvaji za par stovek. Ty ergonomicke jsou jsou drahe i z druhe ruky, pod 1500 sezenes malokdy.
Zkus se teda podivat na mei-tai, to jsou takove ctverce latky s dlouhymi vazacimi popruhy, miminko tam posadis dobre, i ti dlouho vydrzi a byvaji levne, je to jen kus latky. Jen si pohlidej, aby bylo dost siroke mezi nohama a vetsinou byvaji lepsi ty vazaci, u spon se casto neda spolehnout, ze jsou kvalitni a neprasknou.
@Martiinka koukala jsem se do bazárku na těchhle stránkách, dej tam v kategorii nosítka, a dá se nastavit cenový filtr, třeba tam bude něco lepšího.
@monrom vertikalne se muze dite nosit od narozeni, pokud je dobre podsazene a ma kolinka vys nez, zadecek. Ted uz se od noseni v kolebkach upousti, hlavne v Nemecku, kde se noseni nejvice venuji. Viz. odkaz na clanek, ktery jsem davala v prvnim prispevku.
@Martiinka a proč chceš kupovat to Active, když máš doma už to Chicco?
@monrom to je pravda, šátek je vždycky lepší. Je pravda, že nosítka jsou až od cca 3-4m, když dítě přestane být maličký křehký uzlíček
. Ale rozhodně nemusí samo sedět (to bych syna mohla nosit až od roka), spíš je lepší, když už drží hlavičku.
@Antonie Bolavá active sem chtela koupit ale to že mi mamka koupila chicco jsem se dozvědela až dneska.
@Martiinka tyhlety levný „Erga“ jsou sice padělek z Číny, ale ergonomické je
. Jen si pohlídej, aby ti dítě necucalo popruhy ![]()
@AnastazieB tak fajn aspon jedno mám schválený
.. určo to pohlídám ![]()
Tak jsem teda zjistila novinku
, ta holčina co sem si od ní měla kupovat ten active, tak jsem jí psala že si ho teda nekoupum že budu kupovat ergonomický, tak po mě vijela že ergonomicky nosítko níčí miminkům páteř a kyčle… ale moc tomu nedávam páč ona otěhotněla s klukem kterej tedka sedí, a dítě si nechala jen pro to že neměla peníze na potrat… :/ a dělá jak kdy by byla nejchytřejší na světe… @poppaea @AnastazieB
@Martiinka píše:
Tak jsem teda zjistila novinku, ta holčina co sem si od ní měla kupovat ten active, tak jsem jí psala že si ho teda nekoupum že budu kupovat ergonomický, tak po mě vijela že ergonomicky nosítko níčí miminkům páteř a kyčle… ale moc tomu nedávam páč ona otěhotněla s klukem kterej tedka sedí, a dítě si nechala jen pro to že neměla peníze na potrat… :/ a dělá jak kdy by byla nejchytřejší na světe… @poppaea @AnastazieB
kecá
@Antonie Bolavá no taky si myslim, ta holka dělá vše jen pro to aby ona byla ta nejlepší.. nemusim jí moc fiflenu…
Tak frajerko az muj ex zjisti jak o nem a memsynovi tady mluvis t ak budes mit v pce takove zlo ze se zblaznis…ja ti dam ze jsem fiflena…chtela si aby to bylo vse mezi nama v pohode a pak najdu tohle? ze ti neni hanba…fuj styd se…jrajes si na kamaradku a pak tohle!! ja si dite nechala ptz ho miluju ne proto abych si udrzela chlapa a snazila se ho zmenit jako ty…radsi bez chlapa nez ozralu a neustale utikani k rodicum jako.mas ty…pomlouvej si sobe rovne!! jeste jednou neco takoveho najdu a osobne si te najdu a reknes mi to do oci…ty jsi matka?? nemas na starosti nic vic nez hazet spinu a ponlouvat. ja mam dost starosti svych tak se zkus taky starat o sebe!!