Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Tak jsem teda zjistila novinku
, ta holčina co sem si od ní měla kupovat ten active, tak jsem jí psala že si ho teda nekoupum že budu kupovat ergonomický, tak po mě vijela že ergonomicky nosítko níčí miminkům páteř a kyčle… ale moc tomu nedávam páč ona otěhotněla s klukem kterej tedka sedí, a dítě si nechala jen pro to že neměla peníze na potrat… :/ a dělá jak kdy by byla nejchytřejší na světe… @poppaea @AnastazieB
@Martiinka píše:
Tak jsem teda zjistila novinku, ta holčina co sem si od ní měla kupovat ten active, tak jsem jí psala že si ho teda nekoupum že budu kupovat ergonomický, tak po mě vijela že ergonomicky nosítko níčí miminkům páteř a kyčle… ale moc tomu nedávam páč ona otěhotněla s klukem kterej tedka sedí, a dítě si nechala jen pro to že neměla peníze na potrat… :/ a dělá jak kdy by byla nejchytřejší na světe… @poppaea @AnastazieB
kecá
@Antonie Bolavá no taky si myslim, ta holka dělá vše jen pro to aby ona byla ta nejlepší.. nemusim jí moc fiflenu…
Tak frajerko az muj ex zjisti jak o nem a memsynovi tady mluvis t ak budes mit v pce takove zlo ze se zblaznis…ja ti dam ze jsem fiflena…chtela si aby to bylo vse mezi nama v pohode a pak najdu tohle? ze ti neni hanba…fuj styd se…jrajes si na kamaradku a pak tohle!! ja si dite nechala ptz ho miluju ne proto abych si udrzela chlapa a snazila se ho zmenit jako ty…radsi bez chlapa nez ozralu a neustale utikani k rodicum jako.mas ty…pomlouvej si sobe rovne!! jeste jednou neco takoveho najdu a osobne si te najdu a reknes mi to do oci…ty jsi matka?? nemas na starosti nic vic nez hazet spinu a ponlouvat. ja mam dost starosti svych tak se zkus taky starat o sebe!!
Přesně tak Tery!!! stará se o ostatní, pořád jen pomlouvá, ale aby si zametla před svým prahem, to ji nenapadne!!! a nám bude něco říkat, nám, kterým jsme se dokázaly postarat, ale že ona si udělala dítě jen proto, aby si udržela chlapa a nemusela do práce to už nepřizná!! nemá ani pořádně klukovi co dát, ždíme Standu i rodiče a bude si tu vyskakovat nádhera!!! Už se nad sebou zamysli Martino!!! chudák Samuel!! Ještě o nás někde něco napiš a najdu si tě a sociálku na tebe pošlu!! aby jsi ze Samuela nevychovala to co je z tebe!!! styď se špíno!
![]()
A pokud chces mluvit na rovinu tak jsem se s tebou prestala bavit jelikoz ty si na fb hrajes na nejchytrejsi a soutezis o to jak mas nejsikovnejsi dite oproti memu..hruza srovnavat pulrocni a a trimesicni dite…zamysli se…jinak rekla jsem ze ja mam satek a nositko nepotrebuju a zavisla na zom jestli si ho vezmes nejsrm…a kazda zena co nosi ti rekne ze nositko od chicca je hnus…tvuj boj…over si nejdriv info…a nechtej abyvh vypravela ja jak tvuj pritel delal sceny chlastal a jak si mi psala ze pujdes od nej pryc a ze nevis co mas delat…ja bez chlapa preziju..ty ne!! ja nemam rodinu ty ano…a pikud te huba neboli takhle o nekom za zady psat tak prosim..nezapomen ja mam zname vsude a o me ani mem diteti takhle mlubit nebudes…!!"
No jooo ona má nejlepší dítě na světě
bože já se z ní zblázním
Mně David už taky leze, leze taky ten tvůj?
ho*no vid?! jakto!! běž s ním k doktorovi jestli není postiženej!!! jsi fakt k smíchu srovnávat dvě rozdílný věkový skupiny! jsi matka na ho+no a budeš každýho poučovat!!! ale jak jsi chtěla dát mesíčnímu dítěti prášky na sra+ku a nepoznala jsi že to je normální stolice to se nepochlubíš vid!!! a že jsi měla koupit váhu a neměla na ní a vážila jsi ho se sebou na normální váze to se taky nepochlubíš!!! jsi k smíchu! spíš k pláči! sociálku na tebe!
antonko.my jsme ty kteri martinu znaji..ja uz od stredni.skor 5let
Ty se o nás nestarej Martina moc dobře ví! přesně tak já jí znám sice jen dva roky, ale stačí mi to!! a ještě na nás bude házat všude špínu mrcha! přitom my se aspon staráme a milujeme svý děti a nemáme je jako prostředky k válení si prdele doma!
@Terulina33 píše:
antonko.my jsme ty kteri martinu znaji..ja uz od stredni.skor 5let
a předpokládám, že to, že jí tady sprostě nadáváte, z vás dělá lepší lidi ![]()
@Antonie Bolavá píše:
a předpokládám, že to, že jí tady sprostě nadáváte, z vás dělá lepší lidi
my s tím nezačaly, ona jen každýho pomlouvá pak se diví, přitom je to matka na přesdržku! já za sebe nic dělat nemusím, já dobrý člověk jsem!!
Sproste?? a kde prosimte ji sproste nadavam? nejdriv si slecno.over kdo je tady lepsim clovekem…ja jsem matka…bez chlapa a dokazala jsem aspon postarat se o dite a nekdo.kdo je na davkach a sedi na prdeli mi bude tady poucovat?? no tvl kde to zijem
@Terulina33 píše:
Sproste?? a kde prosimte ji sproste nadavam? nejdriv si slecno.over kdo je tady lepsim clovekem…ja jsem matka…bez chlapa a dokazala jsem aspon postarat se o dite a nekdo.kdo je na davkach a sedi na prdeli mi bude tady poucovat?? no tvl kde to zijem
mně to připadá sprosté až hrůza. Kdo je z vás lepší si nepotřebuji ověřovat. Jste všechny stejné. A nejsem slečna ![]()