Nosítko active infant

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
14.6.14 12:15

@Terulina33 jinak by mě ale opravdu zajímal tvůj názor na to nosítko. Píšeš, že máš šátek a nosítko prodáváš a zároveň prý je to nosítko zdravější? Můžeš sem dát nějaké odkazy, nebo něco? O tom bych si ráda něco přečetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.6.14 12:44
@Antonie Bolavá píše:
mně to připadá sprosté až hrůza. Kdo je z vás lepší si nepotřebuji ověřovat. Jste všechny stejné. A nejsem slečna 8o
Ále tady se nám někdo projevil :D podle sebe soudím tebe že :-) je vidět, že k Martině máte velice blízko :) vašich dětí mi je líto :) končím konverzaci ŽENO!!! :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.6.14 13:06

No me prijde sproste me tu resit s nekym koho neznas o nekom koho neznas…to ti prijde v poradku?? a pokud ses pani tak o to vic bych se zamyslela nad tim koho soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.6.14 13:08
@Terulina33 píše:
No me prijde sproste me tu resit s nekym koho neznas o nekom koho neznas…to ti prijde v poradku?? a pokud ses pani tak o to vic bych se zamyslela nad tim koho soudit…

Přesně tak!! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.6.14 13:09

Nositkp rozhodne zdravejsi neni..koncim tuhle konverzaci…nejhorsi srazka se srazka s blbcem a ja se radeji staram o sve dite nez resim jak me tu pimliuva holka ktera nepozna kdyz jeji dite neco boli a ponliuva a redi muj soukrpmi zivit a jeste si vymysli hliuposti typu ze jsem nemela na potrat…zvlastni prijde mi ze dite stoji vic kdyz si ho necham…ovsem to martina vedet nemuze kdyz se prizivuje…sbohem daamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.6.14 13:11
@Terulina33 píše:
Nositkp rozhodne zdravejsi neni..koncim tuhle konverzaci…nejhorsi srazka se srazka s blbcem a ja se radeji staram o sve dite nez resim jak me tu pimliuva holka ktera nepozna kdyz jeji dite neco boli a ponliuva a redi muj soukrpmi zivit a jeste si vymysli hliuposti typu ze jsem nemela na potrat…zvlastni prijde mi ze dite stoji vic kdyz si ho necham…ovsem to martina vedet nemuze kdyz se prizivuje…sbohem daamy
:potlesk: :palec: lépe bych to nenapsala!! :-)))) sbohem dámy :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
14.6.14 13:34

Bože 8o :lol:. Holky kolik vám je, 18?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.6.14 13:43
@majulkapo píše: Ále tady se nám někdo projevil :D podle sebe soudím tebe že :-) je vidět, že k Martině máte velice blízko :) vašich dětí mi je líto :) končím konverzaci ŽENO!!! :mavam:

já ji vůbec neznám :lol:
Proč mých dětí proboha? Co ty s tím mají společného?
mmch slečna - paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.6.14 13:44
@Terulina33 píše:

vždyť já tebe vůbec neřeším 8o Řeším nosítko, alias visítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.6.14 13:44
@AnastazieB píše:
Bože 8o :lol:. Holky kolik vám je, 18?

mazec, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
14.6.14 19:33

@majulkapo tak jako sorry majo tys asi zapomela cos rekla o tereze že? @Terulina33 a terezo když jsi otehotnela a přijela knam sama si řekla že na potrat nemás!
A marketko laskave co ty tu meles vubec neviš jak to se standou máme.. a nejdriv si objasni co je na tom pravda! A laskave mě nevyhrožuj nic nevíš o tom jak bydlíme, a navic mi mame ditě aspon z lásky a teda nvm kdes vzala ze sem nemakala.. přestala jsem makat až v 8 tejdnu těhotenství! Takže to zkoušej na někoho jinýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
14.6.14 19:34
@Antonie Bolavá píše:
mazec, že? :lol:
. Jedni je 21 a druhy 23 myslim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
14.6.14 19:37

@majulkapo co ta tady meleš?! Si aspon nevimejšlej!! Vůbec nic nevíš co samuel umí a co ne. Tak jse kokej uklidnit, a pak kdo koho pomlouvá že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
14.6.14 19:40

@Terulina33 jo tak já nepoznám co je mmi dítěti jo? :D ty ses teda vtipálek si mla vtipnou kaši viď? Je to vidět.
Vy dvě si nčjdřív ověřre fakra a pak teprv pomlouvejte :*!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí