Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Terulina33 jinak by mě ale opravdu zajímal tvůj názor na to nosítko. Píšeš, že máš šátek a nosítko prodáváš a zároveň prý je to nosítko zdravější? Můžeš sem dát nějaké odkazy, nebo něco? O tom bych si ráda něco přečetla
@Antonie Bolavá píše:Ále tady se nám někdo projevil
mně to připadá sprosté až hrůza. Kdo je z vás lepší si nepotřebuji ověřovat. Jste všechny stejné. A nejsem slečna
No me prijde sproste me tu resit s nekym koho neznas o nekom koho neznas…to ti prijde v poradku?? a pokud ses pani tak o to vic bych se zamyslela nad tim koho soudit…
@Terulina33 píše:
No me prijde sproste me tu resit s nekym koho neznas o nekom koho neznas…to ti prijde v poradku?? a pokud ses pani tak o to vic bych se zamyslela nad tim koho soudit…
Přesně tak!! ![]()
Nositkp rozhodne zdravejsi neni..koncim tuhle konverzaci…nejhorsi srazka se srazka s blbcem a ja se radeji staram o sve dite nez resim jak me tu pimliuva holka ktera nepozna kdyz jeji dite neco boli a ponliuva a redi muj soukrpmi zivit a jeste si vymysli hliuposti typu ze jsem nemela na potrat…zvlastni prijde mi ze dite stoji vic kdyz si ho necham…ovsem to martina vedet nemuze kdyz se prizivuje…sbohem daamy
@Terulina33 píše:
Nositkp rozhodne zdravejsi neni..koncim tuhle konverzaci…nejhorsi srazka se srazka s blbcem a ja se radeji staram o sve dite nez resim jak me tu pimliuva holka ktera nepozna kdyz jeji dite neco boli a ponliuva a redi muj soukrpmi zivit a jeste si vymysli hliuposti typu ze jsem nemela na potrat…zvlastni prijde mi ze dite stoji vic kdyz si ho necham…ovsem to martina vedet nemuze kdyz se prizivuje…sbohem daamy
@majulkapo píše: Ále tady se nám někdo projevilpodle sebe soudím tebe že
je vidět, že k Martině máte velice blízko
vašich dětí mi je líto
končím konverzaci ŽENO!!!
já ji vůbec neznám ![]()
Proč mých dětí proboha? Co ty s tím mají společného?
mmch slečna - paní
@Terulina33 píše:
vždyť já tebe vůbec neřeším
Řeším nosítko, alias visítko
@majulkapo tak jako sorry majo tys asi zapomela cos rekla o tereze že? @Terulina33 a terezo když jsi otehotnela a přijela knam sama si řekla že na potrat nemás!
A marketko laskave co ty tu meles vubec neviš jak to se standou máme.. a nejdriv si objasni co je na tom pravda! A laskave mě nevyhrožuj nic nevíš o tom jak bydlíme, a navic mi mame ditě aspon z lásky a teda nvm kdes vzala ze sem nemakala.. přestala jsem makat až v 8 tejdnu těhotenství! Takže to zkoušej na někoho jinýho
@Antonie Bolavá píše:. Jedni je 21 a druhy 23 myslim…
mazec, že?
@majulkapo co ta tady meleš?! Si aspon nevimejšlej!! Vůbec nic nevíš co samuel umí a co ne. Tak jse kokej uklidnit, a pak kdo koho pomlouvá že ![]()
@Terulina33 jo tak já nepoznám co je mmi dítěti jo?
ty ses teda vtipálek si mla vtipnou kaši viď? Je to vidět.
Vy dvě si nčjdřív ověřre fakra a pak teprv pomlouvejte
!