Nosítko Caboo

873
22.12.14 21:27

Nosítko Caboo

Holky, máte někdo zkušenosti s nosítkem Caboo? Zajímalo by mě, jestli se vám v něm pohodlně nosí malé miminko. Mám měsíční a zkouším nosit, příjde mi ale, že je tam pokroucené a má nestejně vysoko nožičky - mělo by mít asi obě vykukující nožky stejně vysoko? Nicméně je v něm velmi spokojené. ;) Taky jsem nikde nenašla návod, jak v něm nosit v kolíbce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bauli
22.12.14 22:59

@jamoni vážu podle tohohle videa a není problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31672
22.12.14 23:31

Zkušenost nemám, ale pro malinký mimi, který nedrží hlavičku, není moc vhodný žádný nosítko, pro ty je lepší šátek. ale pokud nepůjde o denní používání, tak to asi nevadí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.12.14 06:08

@slavuska1 Caboo je právě šátkové nosítko. Popruhy se daji krasne přetáhnout přes hlavičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.12.14 06:14

My Caboo máme a nosime v něm dvouměsíční miminko. Vzdycky strčím ruce dovnitř a malého tam pošteluju, aby byl hezky rovně a měl ručičky ve stejné poloze. U nožiček je důležité, aby měl látku od kolinka ke kolinku a byl dostatečně podsazený. A pak už jenom hezky dotahnout. Navod na kolibku mám v brožurce. Nafotim ji až se malej vzbudí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
23.12.14 06:52

Caboo máme a takhle malé miminko jsem nosila jen v kolíbce, jinak nechtěl být :) až okolo čtvrtého měsíce jsme změnili oolohu a to už syn neprotestoval…jinak nosítko je supr, využíváme často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.12.14 08:24

Omlouvám se za kvalitu, je to focený mobilem, ale snad se to z toho dá pochopit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.12.14 08:32

Pro jistotu ještě popis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.12.14 22:16
@mili_h píše:
Omlouvám se za kvalitu, je to focený mobilem, ale snad se to z toho dá pochopit. :)

Díky, přesně tohle jsem hledala. Snad to pochopím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
30.1.15 11:23

Nové zkušenosti...

Ahoj holky, jak jste spokojené s caboo nosítkem? Máte někdo porovnání jaký je rozdíl mezi caboo a caboo dx? Chtěla bych používat do cca 4. až 6-ti měsíců.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
30.1.15 11:48

@MarieP Já přímo porovnání nemám, ale řekla bych, že jediný rozdíl je v tom bederním pásu. Ten je asi u DX lepší. Jinak je to stejné. Obě Caboo jsou do 10kg, to si myslím, že do šesti měsíců stačí. Záleží jak je prcek velkej. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
4.2.15 22:35

@MarieP Já mám to první Caboo (mám s ním i profilovku:-) Řekla bych, že na novorozence až..nevím možná do toho půl roku je to dobré, líbí se mi, že nosím malou v kolíbce. Na šátek jsem si netroufla, tohle je takový kompromis pro mne. Chtěla jsem původně Manducu, ale po vyzkoušení se mi zdála na novoška tvrdá a velká, Caboo je takové měkké pružné, na malé mimi příjemné. Myslím ale, že na dlouho to nebude, rozhodně bych v tom 10kg nenosila, taky plánuju nosit v tom tak do půl roku, pak bych chtěla Kibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
6.2.15 18:42

Holky děkuji, budu mít letňátko, chtěla bych ho do cca4 -5 ti měsíců, potom bych chtěla Manducu nebo Kibi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.10.15 17:46

Taky zvazuji koupi Caboo, moc se mi libi. mimco se mi narodi kazdym dnem, první syn ma necele dva roky, tak myslim, ze by se mi dost siklo. mam doma ještě manducu, kluka jsem tam nosila nekdy od 2-3mes, byl dost malinky, prislo mi to hodne brzy. az tak v pul roce byla pro me idealni, tak bych tu mezeru chtěla překlenout prave s Caboo.
@MarieP mela jsi to dost podobne jako ja, koupilas nakonec? pokud ano, jak jsi spokojena?
rada uvitam jakekoli připomínky ci zkusenosti k tomuto nositku, diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
3.10.15 19:24

Caboo mam už od prvního syna a určitě budu využívat i teď, je perfektní. První syn necelý rok a třičtvrtě a druhy se narodí cca za měsíc :) jedinou nevýhodu vidím v tom, že pak dítě nejde nosit na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí