Nosítko čelem vpřed

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
28.5.11 21:59

nosítko

Zdravím,
chtěla bych koupit nosítko pro 10ti měsíční dítě, ale chci, aby se dítě mohlo nosit i čelem vpřed. Můžete mi něco doporučit? Díky :)

Příspěvek upraven 29.05.11 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1037
28.5.11 22:15

tak tohle fakt doporucovat nebudu, bo to neni zdrave pro vyvoj ditete..
za nas jedine ergonomicke nositko, kde neni namahana pater ditete, bo primo nesedi, ale je podsazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.5.11 22:18

čelem vpřed? :think: tak to jedině ergonomické nosítko na záda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
28.5.11 22:19
pomeranca píše: čelem vpřed? :think: tak to jedině ergonomické nosítko na záda :pankac:
:palec: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 22:20

mela jsem babybjorn (krasne se nandaval, drzel tvar i dite)…na poponaseni na nakup nebo nebo na prochazku…do obchodnaku…vyborny..pac terka se nechtela nosit celem ke me pac nic nevidela…ale ze vsech nositek me bolely zada pri delsim noseni. navic kdyz je teplo tak se v tom strasne poti i dite i nosic. to je asi idealni ten satek..ale to se mi zase nelibi… pro me idealni je krosna na zadech manzelovych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.11 22:35

Ja potrebuji nositka jen na nakupy a podobne, jinak preferuji kocar, ale me drahe ditko je tuze zvedave takze nevim zda noseni tak aby to bylo zdravotn nezavadne projde… Satek mam, ale je to spoustu motani a tak takze chci spis nositko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 22:45

tak mrkni na ty babybjorn…ja kdyz vybirala tak me prisly nejlepsi z toho co je na trhu s moznosti noseni celem dopredu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.11 23:03
mikitaa píše:
tak mrkni na ty babybjorn…ja kdyz vybirala tak me prisly nejlepsi z toho co je na trhu s moznosti noseni celem dopredu :wink:

ale ono je to jen do 12 kg, neni neco na dyl? My uz mame 9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 23:06

covece pak uz asi ta krosna…a treba manduca je myslim do vice kilo (tam mas aji to spravny posazeni)…ale to je zase na zada. dopredu je to jen na maly prcky…ono by se ti s tim asi taky blbe fungovalo s vetsim ditetem vepredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 23:07

jinak mala mela v 10 mesicich taky cca 9 kg…a ted ma rok a pul a ma 11..myslim ze tech 12 bude mit tak ve dvou letech…ted uz to tak rychle nepribyva jak do toho roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.11 23:07

no tak musim popremejslet jestli ma cenu vubec neco kupovat nebo to uplne vypustit, nerada bych koupila neco a pak mi v tom prdous nebude chtit sedet pac nic neuvidi… kazdopadne diky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 23:09

no abych pravdu rekla tak ja to nositko kolem toho 10 11 mesice uz prodavala…uz mi na to prisla velka ..jako ze se to nepohodlne nosilo…ale mozna to byl jen muj subjektivni pocit…videla jsem v tom i vetsi deti :nevim: ale v roce uz chodila a to uz bych ju do toho nedostala ani nahodou :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.05.11 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 23:11

a tak jeste zkus mrknout po tech krosnach…z toho je paradni vyhled…a vejdou se tam deti hooodne dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.5.11 23:11

No tak ted babo rad ze? :)Mala zatim jen leze, jeste si sama nesedne ani nestoupne, ale tak si rikam na nejaky ty mensi pochuzky, no nevim. Asi se poradim s dedeckem, ten nam to chce poridit, i kdyz ten tomu taky prd rozumi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.11 23:16

no prave..ono se to blbe radi…ideal by bylo od nekoho pujcit a zkusit ju do toho supnout co na to bude rikat ona a i jak se bude nosit tobe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí