Nosítko ERGO

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.8.14 21:19

Dobrý den holky. :kytka: Omlouvám se, že tu píšu mimo téma, ale jsem tu nová a nejde mi zatím založit vlastní diskusi. Je toto taky ergo nosítko, že jo? Tomy já právě nechci klokanku, kvůli špatné pozici tělíčka miminka v něm. Díky za odpověď! :mavam:

Jinak tady jsou hlavní důvody proč ergo: Rozdíl mezi ergem a klokankou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.8.14 01:13

@Ivca.Vojtisek a jaké konkretni nosítko mas na mysli? Přímo značku Ergo? Ja mám Ergo performance true blue, nakonec spokojenost největší, vychytala jsem jak mimco obléci, aby se neuvarilo, a je to fakt skvělá věc na stridacku s kočárkem. Navíc si ho oblíbil i manžel a hrdě nosí a u toho se se synem mazli ;) jo a konkrétně toto nosítko (tenhle typ, i manduca, kibi, atd…) mi schválila rehabilitacni pani z Podoli co k ni od narozeni chodíme, akorát říkala ať to stridam s kočárkem, což dělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.14 13:09

Myslela jsem jakékoliv ergo. Děkuji za tip. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.11.14 17:08

ergo

A do kdy jste v Ergu mimča nosili? My jsme Ergo zkoušeli u pětiměsíčního syna, byl spokojený, tak jak dlouho využijeme, už teď je dost těžký, ale až bude starší, dá se dát i na záda, co jsem slyšela. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.15 15:37

Zdravím :) my už Ergo (myslím, že Design) máme koupené, jen mimčo je ještě v břuchu :) chci se zeptat, máme koupenou i novorozeneckou vložku, má s ní někdo zkušenosti? My jí objednávali zvlášť a už i ta nám dorazila, a musím říct, že jak jsem to nosítko vyzkoušela jen tak nanečisto - i s tou vložkou, měla jsem z toho hrozně dobrej pocit, zpracováním to vypadá fakt moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
23.2.15 15:50

@tyrik My jsme jí nakonec nekupovali. Mimčo s porodní váhou 4,5kg, takže to nemělo smysl. Než jsem jí začala nosit, měla už 5kg, plus zimní výbava a s tou vložkou už by se nevešla (nejspíš ani do ní). A doma používám složenou deku (původní varianta té vložky je v podstatě taky dečka, která se složí). Vyjde to na stejno. Ale nosítko je opravdu parádní, malá v něm hned usne, když jí do něj dám. :palec: A mít menší mimčo, tak bych tu vložku koupila určitě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.2.15 15:57

Supr, díky za odpověď :) ten náš je už podle UZ takovej.. velikej :) a teda, 4,5kg, no to je taky něco :) já doufám, že to unosíme. Rodím v květnu. Tak uvidíme :) jinak na zimu - nosíš mimčo v nosítku pod bundou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.2.15 12:41

Holky muzu se vas prosim zeptat… Je toto nositko vhodne? Nechce se mi platit za manduku a jine drahe ergonomicke nositka… Ziju v zahranici a nasla jsem toto nositko za prijatelnou cenu, akorat se v tom moc nevyznam. Bude tady nejaka hodna duse co poradi, dekuju moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.6.15 10:40

Mám půjčené Ergo a mimčo 2,5 měsíce. Syn je ale větší, má 6 kilo a je hodně dlouhý. Myslíte, že můžu Ergo využívat? Na zadní straně se píše, že je to od 5,5 kilo. Píšete taky od 5 měsíců, ale záleží taky na velikosti dítěte, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí