Nositko ErgoBaby

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2943
10.6.16 13:29

nositko ErgoBaby

Ahojte holky, potřebovala bych názor, jestli se vyznáte, koupila jsem nosítko ErgoBaby z bazárku (nové), ale nepoznám zda to je fakt originál (cena nebyla zrovna levná) :think: :roll:, přidávám pár fotek, zda někdo poznáte, popř. dofotím více detailů kdyby bylo třeba, Děkuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
10.6.16 13:38

Je to origo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
10.6.16 13:41

@Quistee děkuji, tak to se mi trošku ulevilo, já to vůbec nevěděla, že můžou být i neorigoš :(, až kamarádka mi řekla jak už bylo doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
10.6.16 14:18

Nejlíp to poznáš podle popruhů na ramenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
10.6.16 14:24

Tady je o tom článek http://www.latkovky.info/…-to-problem/ já měla bohužel štěstí na padělek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
10.6.16 15:02

@iiiv tak to je mi líto, jj podle toho článku jsem zkoumala a vypadá jako origo no, snad je :), jako příště už nic nekupuji bez dokladu o koupi, kde byl kupován!!! :zed:
Vůbec by mě nenapadlo, že i toto se dá koupit v Číně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
11.8.17 15:12

Ahoj,

Potřebuju radu od maminek, které mají todle nosítko, existuje hodně typů. S vložkou pro novorozence a potom jsem našla i nosítko kde prý vložka není potřeba. Líbí se mi ergobaby bundle o joy, to je v setu i s novorozeneckou vložkou. Mám 4 tydenní holčičku - asi bude lepší to s tou vložkou?

Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
12.8.17 22:03

@Tejule Ahoj, měla jsem ErgoBaby a moc mi nesedělo, měla ho i kamarádka a prodala. Koukni na Kibbi, myslím že bude lepší, měli ho dvě kámošky a super, ta jedna ho právě vyměnila za Ergo :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí