Nosítko Liliputi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
8.9.12 19:18

Jsou lepší nosítka než liliputi, je takové jednoduché, materiál nic moc..a vetesi dite do toho nedas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
10.9.12 11:26
@kapri píše:
Jsou lepší nosítka než liliputi, je takové jednoduché, materiál nic moc..a vetesi dite do toho nedas

Mno, takhle obecně pohanět je docela jednoduché, můžeš se vyjádřit k té nové verzi nosítka Liliputi konkrétněji, co ti na něm bylo při nošení nepohodlné?

I jednoduchá nosítka mají své věrné fanoušky, třeba Ergo je vyloženě extra jednoduché nosítko a jak je oblíbené na celém světě… To prostě záleží co kdo od nosítka chce, někdo miluje štelování, někdo je rád, že najde nosítko, které mu sedne a štelovat nemusí vůbec nic. „Materiál nic moc“ je docela subjektivní hodnocení, nové Liliputi je vyrobeno ze směsi konopí a bavlny, docela prodyšně tkané a taky pruží, což se zrovna u nošení může hodit. No a k velikosti - Liliputi je určeno pro děti od 4 měsíců, těsně u bederáku je látka široká 32cm, v oblasti zadečku je narozdíl od jiných nosítek tvarované, takže kousek nad bederním pásem je to něco kolem 37cm, na výšku 40cm, což je v téhle kategorii nosítek normální, spíš prostornější.

Myslím, že nejlepší je prostě vyzkoušet. Jsou nosítka, co vypadají pěkně a přitom má 8 měsíční miminko nohy dolů. Neznamená to, že je to to nejlepší nosítko na světě, takové ani neexistuje, někomu sedne to, jinému zase ono. Ale že by se s ním nosit nedalo, to pravda prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.9.12 21:48

Měla jsem nosítko pujčené od známé, šlo o novou verzi. látka mi nepřišla příjemná, preferuji bavlnu, konopí je takové „krutější“. ostatní značky, ve kterých jsme nosily nebo nosíme seděli více (tula, beco, manduca, ergo apod.)dcerce 9 měsíců(je sice většího vzrůstu) bylo takové těsné …no celkově nám nesedlo. každý má jinou zkušenost. jednoduše bych to nazvala - nenadchne neurazí.-) určitě doporučuji at si kazdy vec prakticky vyzkousi. kazdy jsme jineho vzrůstu a deti jsou take jine..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.12 19:13

nosítka

Holky tak ted nevím zvažuju koupi nosítka a po přečtení vašich článků váhám přitom liliputi mi přišlo skoronejlepší ( pokud nedchi dávat 3000Kč)zvažovala jsem medley alpina a liliputi poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.4.13 20:59

Ahoj taky se rozhoduju o koupi nosítka liliputi nebo alpino od medley a taky bych potřebovala poradit. Malý budou 3 měsíce, myslíte že už bych jí mohla v jednom z nich nosit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí