Mei Tai

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
19.8.10 12:04

Zkušenosti s Mei Tai Amazonas Earth

Ahoj děvčata,
prosím Vás nemáte některá zkušenosti se šátkem, nebo spíš nosítkem ,Mei Tai Amazonas Earth? Mám 9. měs. prcka, který už má přes 10kg. Mám možnost koupě tohoto nosítka, ale je pouze do 15kg, tak nevím, jestli by to v našem případě, nebyly vyhozené penízky. Zatím nemám s nošením žádné zkušenosti… Chtěla bych něco na občasné poponášení a na vázání šátku bych byla asi levá. :wink:
Moc děkuji za rady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
19.8.10 12:14

mei tai je fajn alternativa k ergonomickym nositkum, ale miva mene vypolstrovane popruhy, takze by se mohlo zacit casem zarezavat.
Na vyzkouseni bych rekla fajn, pokud vas noseni chtne, okrocila bych pak ke koupi batoleciho nositka.

Jeste bych si zjistila, jakou sirku mam dite pod zadeckem, manduka ma tusim 33,5cm a v roce uz nam prestala vyhovovat, potrebovali jsme sirsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.8.10 12:46

A to se měří jak? Od kolínka ke kolínku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.8.10 13:11

Tak, kousek nad mistem, kde se telo nositka napojuje na bederak. Zalezi na tom, zda je nejak tvrovane, pokud je rovne, tak je to fuk, pokud je telo nositka obyc trojuhelnik.
Nam pak uz u manduky ta sirka byla mala, jako ne ze by tam visel primo za rozkrok, ale mel ji tak maximalne do pulky stehen, nohy mu ponekud bimbali a i mu to nebylo asi moc pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
19.8.10 16:15

s meitai jsem mela problem, jak uvazat ten popruh. kdyz jsem mu to vazala pod zadeckem, tam se mu to zarezavalo do stehynek, kdyz pres zada, tak mi to jednak neprislo ergonomicke, jednak ten popruh mel tendenci smekat se nahoru (teoreticky postupne by dite mohlo viset za krk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
19.8.10 17:49

Eh, to se mi zas povedla věc, psala jsme omylem jako nepřihlášená a asi si to pamatovalo jméno odkudsi… Ono to neva, beztak jsem osoba veřejná, ale kdyby bylo smazáno, ještě informaci kopíruju a zároveň se omlouvám za tapetáž:

Pak jde ještě vést popruhy POD nožičkami = mezi mým břichem a kolínky/stehýnky dítěte.

Ono celkem není důvod jistit dítě v MT ještě těmi popruhy přes nohy a takhle se nic neskřípe. Jen je zase o chlup víc váhy na ramenou, když jsou popruhy přes nožičky, přecijen trochu váhy odeberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
20.8.10 06:43

taky jsme zkouseli, ale to zas nejak krcilo tu latku a taky se to rezalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí