KAPSA přes dítě v nosítku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30309
31.8.10 15:41

KAPSA přes dítě v nosítku

ZDRAVÍM
Potřebovala bych pomoci s výběrem,případně i radou:-)

Máme koupené bezva nosítko :http://www.brouczech.cz/…cervene.html?…
Nosíme já i manžel a měsíční holčičce se v něm líbí :hug:
ALE na zimu nemáme ani já,ani manžel bundu,kterou bychom zapnuli i s mimčem..Zvažujeme koupi nějaké takovéto kapsy:
 http://nosenideti.cz/zbozi.php?…

Jaká je nej a proč? Máte jiný tip?

MOC PŘEDEM DĚKUJU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
31.8.10 15:50

jů, předně - gratuluju k miminku. :kytka:

máme kapsu MaM deluxe, už přesně nevím, jestli se jmenuje nějak dál.. ale je to fleese, ta hnědá venkovní vrstva a něco mezi tím.. jediné co jsem litovala, že jsme si ji nepořídili dřív.. :mrgreen: (kupovali jsme až na roční dítě, prootže tu zimu předtím se mi do jedné bundy vlezl, a tu druhou zimu ho manžel vozil na zádech na běžkách a to už se skutečně jinam než do kapsy nevlezl :) ) ale pak jsme v ní nosili i na jaře po horách, když dítě ťapkalo, bylo míň oblečené a pak místo toho ho navlíkat, oblékli jsme kapsu.. za mě :palec:

teď ji využijeme určitě víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:58
Nataša píše:
jů, předně - gratuluju k miminku. :kytka:

máme kapsu MaM deluxe, už přesně nevím, jestli se jmenuje nějak dál.. ale je to fleese, ta hnědá venkovní vrstva a něco mezi tím.. jediné co jsem litovala, že jsme si ji nepořídili dřív.. :mrgreen: (kupovali jsme až na roční dítě, prootže tu zimu předtím se mi do jedné bundy vlezl, a tu druhou zimu ho manžel vozil na zádech na běžkách a to už se skutečně jinam než do kapsy nevlezl :) ) ale pak jsme v ní nosili i na jaře po horách, když dítě ťapkalo, bylo míň oblečené a pak místo toho ho navlíkat, oblékli jsme kapsu.. za mě :palec:

teď ji využijeme určitě víc..

Tak já předně DĚKUJU :huban: -jak za gratulaci,tak za odpověd:-)

To mylsis TUHLE,ze-pisou o ni dole…
http://nosenideti.cz/zbozi.php?…

My jsme s manzelem oba takovi korpulentnejsi,takze se k nam uz do nasich napnutych bund MIMI NEVEJDE :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.10 15:59

Ahoj Farska :wink:

Já používám kapsu MaM (celoroční variantu - není zateplená, jen s tenoučkým fleesem). Když je hodně zima, tak do ní ještě vkládám malou fleesovou deku :wink: Odnosila jsem v ní Vojtu a teď i Šárku (loňskou zimu) a je to fakt dobré udělátko :palec:

S jinýma značkama zkušenost nemám. Ještě se mi líbila podle obrázku kapsa Didymos - měla na kapsy na ruce (pokud si to dobře pamatuju). Ty mi na té MaM trochu chybí. Mám sice kapsy na svojí bundě/kabátě, ale když bych mohla ještě ruce přetáhnout přes dítko, měla bych lepší pocit jeho ochrany :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.10 16:01

Hm, tak koukám na tu MaM Deluxe, to už je nějaký vyšší level té naší obyč :wink: - asi i ohledně těch kapes na ruce (holt už za ty roky nesleduju, co je nového na trhu a jsem spokojená s tím, co máme :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 16:02
domi píše:
Ahoj Farska :wink:

Já používám kapsu MaM (celoroční variantu - není zateplená, jen s tenoučkým fleesem). Když je hodně zima, tak do ní ještě vkládám malou fleesovou deku :wink: Odnosila jsem v ní Vojtu a teď i Šárku (loňskou zimu) a je to fakt dobré udělátko :palec:

S jinýma značkama zkušenost nemám. Ještě se mi líbila podle obrázku kapsa Didymos - měla na kapsy na ruce (pokud si to dobře pamatuju). Ty mi na té MaM trochu chybí. Mám sice kapsy na svojí bundě/kabátě, ale když bych mohla ještě ruce přetáhnout přes dítko, měla bych lepší pocit jeho ochrany :wink:

domi,ahooooooooooj :hug:

Takze mas tutez,co Natasa,ne??? Je to fleese,a nahore nemas asi to mikrovlakno… :think:
Nemela bys odkaz ? :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 16:03
domi píše:
Hm, tak koukám na tu MaM Deluxe, to už je nějaký vyšší level té naší obyč :wink: - asi i ohledně těch kapes na ruce (holt už za ty roky nesleduju, co je nového na trhu a jsem spokojená s tím, co máme :wink: )

Ale kazdopadne,kapsy jak ctu se OSVEDCILY :palec: :palec: :palec:
A to je hlavni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.10 16:05

No oni už ji asi nevyrábějí :-? Resp. vyrábějí lepší :wink: - viz :wink: : http://www.mamaja.cz/…-kapsa-3v1-2 (v tomhle obchodě jsem ji kupovala, pravda, před těmi skoro 4 lety stála cca 700) a koukám, že už má fakt ty kapsy lepší (na schování rukou nosiče :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 16:19
domi píše:
No oni už ji asi nevyrábějí :-? Resp. vyrábějí lepší :wink: - viz :wink: : http://www.mamaja.cz/…-kapsa-3v1-2 (v tomhle obchodě jsem ji kupovala, pravda, před těmi skoro 4 lety stála cca 700) a koukám, že už má fakt ty kapsy lepší (na schování rukou nosiče :palec: )

dekujuuuu :palec: :palec: :palec:
Ja uz pisu na tuhle:

http://www.mimibazar.cz/rezervace.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.10 16:30
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
31.8.10 17:04

Ahoj Farska, já mám také kapsu MaM Delux, a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 17:09
zdenulina píše:
Ahoj Farska, já mám také kapsu MaM Delux, a jsem spokojená :palec:

JEE,
ahoj-Ty taky??? 8-o :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ja premyslim asi primo o te ZIMNI VARIANTE…Nevite,holky,jak a v cem se lisi ta ZIMNI od te DELUX???
:think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
31.8.10 17:11

Ahoj, já mám kapsu MaM zimní hnědou a taky spokojenost, deluxku jsem nebrala kvůli černé barvě - nemám jí ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 17:12
Saxana22 píše:
Ahoj, já mám kapsu MaM zimní hnědou a taky spokojenost, deluxku jsem nebrala kvůli černé barvě - nemám jí ráda :)

Aha,
prave mi pani nabizi cernou anebo hnedou zimni,tak vaham a jeste zvazuju i tu DELUX.. :think:
SAAAKRYS,to je dilema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko