Nosítko pro malou maminku

56
5.11.15 09:49

Nosítko pro malou maminku

Zdravím všechny maminky co rády nosí :)

Potřebovali bychom se synem poradit ohledně správného výběru nosítka. Šátek máme, ale bohužel si stále nejsem jistá vázáním.

Mám malou drobnou postavu (156cm/45kg) a syn je trošku větší (5 měsíců/8,2kg/cca 72cm), tedy není mi jasné které nosítko by bylo v tomto našem drobném nepoměru nejlepší?
U sposty nosítek se uvádí že není vhodné pro drobnější postavy, proto bych nerada udělala nějakou zásadní chybu.
Děkuji za jakýkoliv rady a porady :mavam:

Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2149
5.11.15 09:51

S dcerou jsme měly podobné „parametry“ a vyhovovala Manduca. Pásy se dají dobře nastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.11.15 09:56

Za mne taktéž Manduca :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
5.11.15 10:01

Je nejlepší si ho vyzkoušet, navíc pokud je syn větší, tak Manduca bude brzo malá. Dobré je i Kibi, protože je rostoucí, sedací část se dá rozšiřovat podle toho, jak dítě roste.

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.11.15 10:04

A co si myslíte o KiBi? mam možnost ho ted pripadne koupit jinak je dodací lhuta 2 měsíce cca, tak si nejsem jista zda do toho jit nebo ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
5.11.15 10:14

@Barbraaa Ahoj, můžu doporučit Bondolino. Nemá taková ta klasická batohová ucha ani bederák jen okolo poloviny těla, ale dlouhé pásy, které si kolem sebe uvážeš jako šátek, a široký bederák, který se zapne na suchý zip kolem celého těla, akže sedí perfektně. Jsem taky prcek a nosím v tom už druhé dítě. Manduca ani jiná nosítka mi nesedí a upřímně ani mi nejsou pohodlná.

• Citovat
  • Upravit
1903
5.11.15 10:19

Za mě doporučuji KiBi. Taky jsem drobnější a nosítko se dá dobře nastavit, takže sedí skvěle. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 22:35

@Barbraaa
Na drobnou postavu je Kibi lepší než Manduca, Manduca má poměrně velké ramenní popruhy a když má někdo úzká ramena, tak dost sjíždí.
Pokud by Tě to zajímalo, posšlu do SZ odkazy na recenze na Manducu i Kibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
6.11.15 08:58

Já teda měřím 158 cm a jsem drobná a Manduca mi vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí