Nosítko na děti - pro obézní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
11.10.19 18:06

Nečetla jsem diskusi, ale TULA je super. Mám jednu pro sebe a druhou pro manžela. Je ho opravdu velký kus a ani tak není s popruhama na doraz. Šátek jsem nechtěla jednak kvůli vázání, druhak kvůli uzlu. Máme denně hodně aktivit, tedy hodně přejíždění, s uzlem bych si do auta nesedla. Tulu nechám zapnutou v pase a jedu, případně ten plandající hadr zamotám a zapnu ramenními popruhy kolem pasu a vypadá to jako ledvinka. Když byla malá mimino, oblékla jsem na ni a tulu nosící bundu, bylo to velmi pohodlné. A když nedávno mou velkou předškolacku po sportu bolely nožičky, tak jsem si ji hodila v tule hodila na záda a problém byl vyřešen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.3.25 23:18

Obnovuji diskuzi a prosím o radu. Máte zkušenost s nosítkem pro velkého chlapa? Máme doma docela problém. Já 153 cm a 48kg. Manžel 190cm a 115kg. Na novorozence jsme měli předvázaný šátek Caboo, seděl mně i jemu… ale začal se dost prověšet. Tak jsem pořídila Kibi, za mě velká pecka, dcerku nosím, do kočárku nechce. Ale na manžela je prostě malý, sotva ho dopne a když už jsme ho horko těžko dopli, tak na něm dítko bylo úplně napěchovaný jako rybička v plechovce. Dcerka má 8 kg, sedmiměsíční. Jaké nosítko by bylo vyhovující pro nás oba? Díky všem za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí