Nosítko na děti - pro obézní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.19 20:09

Nosítko - pro obézní

Dobrý den chci se zeptat můžou nosit své děti i obézní ženy? Nemám stím zkušenost jedno dítě už mám to jsem nenosila a tak nevím jak to chodí jak je velký popruh nebo na co se to zapíná :lol: abych to dopla.

Dívala jsem se na nosítko od značky TULA BABY Standard Nosítko Playdate od narozeni.

Jestli je možnost mohli byste mi poradit ještě nějaké ať si vyberu kdyžtak děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2813
10.10.19 20:16

Nevím jak moc jsi obézní, ale nevidím v tom problém. Já mám postavu normální a měla jsem popruhy dotazene téměř na maximum. Spíš si myslím, že větší problém mají hodne hubené maminky. Určitě můžeš před koupí nositko vyzkoušet, nebo si alespoň nechat změřit rozměr hrudní ho a bederniho pasu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
10.10.19 20:18

A co satek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 20:23

@Tarjei no ten bych neuměla zavázat 😅 😂

• Citovat
  • Upravit
9148
10.10.19 20:26
@Anonymní píše:
@Tarjei no ten bych neuměla zavázat 😅 😂

Na netu jsou videa, to se v poho naucis podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
10.10.19 20:34

Já bych doporučila najít nosící skupinu v okolí. Dojít na nějaký sraz a zkazit různá nosítka. Každému sedne něco jiného. Pak lze i nosítko půjčit u různých eshopu ( třeba satkomanie.cz)

Já mám doma Andalu a jako jediné nosítko mi sedí. Manžel je jak hora a jemu nesedí, nejlépe mu sedělo od Jožánka.

Šátek není vůbec těžké vázat ;) Klidně rovnou napiš od kuď jsi a třeba se někdo rovnou ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 20:38

Taky mě zajímá…hlavně pak otázka, jestli se dá dítě pohodlne nosit v nositku, když mám dost velká prsa…ať ho nedusim, nebo mu nenicim záda..pro někoho asi blbá otázka, ale nedokážu si představit, jak na mě bude-proste ty prsa musí logicky zavazet :nevim:…(sátek odmítám)

• Citovat
  • Upravit
37116
10.10.19 20:38

Taky hlasuju pro satek, dělají různě dlouhé, já mám ten nejkratší a když je nejhůř tak to na sebe naváže i můj chlap co má 100kg. mas u toho návod plus sou videa na YouTube na různé uvazy, to natrenujes. Já než sem ho koupila tak sem ho nikdy neměla v ruce ani nikoho neviděla naživo to vázat, nikdo mě to neučil a po pár zkouškách to bylo v pohodě, teď ho vážu denně. A je to od narození a kdybych chtěla tak v tom můžu zavázat i 5 leteho syna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 20:48

@Kriss Tina Prosím poradíte mi jak mám uhádnout kolik m potřebuju :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
37116
10.10.19 20:54
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Prosím poradíte mi jak mám uhádnout kolik m potřebuju :mrgreen: :roll:

To netuším, nevím jakou máš postavu :lol: já mám 4,2 metru jak říkám navlece to na sebe 100 kilovy chlap co má břicho, ale je to tak tak, ono když vezmeš vetsi spíš než menší tak nic nezkazíš, maximálně ti zbyde na každé straně větší kus na zavazani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 21:11

Ja zkousela par jednodussich nositek a neslo to, pak Lodger, ale to je jenom na chvili jde pouzivat, takove ty obyc Chicco taky nic. Satek se mi libil, maji i velikosti rozepsane, ale uprimne s moji vahou, 120 pres prsa jsem si neumela predstavit jak se uvazu budu v tom se potit a tak. Nakonec byl kocarek lepsi volba. Ale jinak na FB urcite najdes nejakou blizkou skupinu nosicich maminek a u nas poradaji treba i prednasku s vyzkousenim v materskem centru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.19 21:13
@Anonymní píše:
Ja zkousela par jednodussich nositek a neslo to, pak Lodger, ale to je jenom na chvili jde pouzivat, takove ty obyc Chicco taky nic. Satek se mi libil, maji i velikosti rozepsane, ale uprimne s moji vahou, 120 pres prsa jsem si neumela predstavit jak se uvazu budu v tom se potit a tak. Nakonec byl kocarek lepsi volba. Ale jinak na FB urcite najdes nejakou blizkou skupinu nosicich maminek a u nas poradaji treba i prednasku s vyzkousenim v materskem centru.

Já bych chtěla nejspíš ten šátek hlavně na doma jak si budu hrát se starším tak ať mám volné ruce

• Citovat
  • Upravit
37116
10.10.19 21:19
@Anonymní píše:

Ty obyc chicco apod jsou tak o zničení zad dítěti. A potit se budeš ve všem, já mam 55 kilo a když si dám dítě do šátku tak se mi bricho taky spoti jak malej hřeje, tomu nezabráníš, kamarádka má manducu a spocena je v tom taky a taky nemá žádnou nadváhu. To je prostě jak se hřejou 2 lidska těla o sebe :D jinak souhlas kočár je pohodlnější, ale u mě třeba často nastává situace, kdy nekam s kočárem nemůžu nebo je rychlejsi hodit dítě do šátku a vyběhnout, nebo doma když člověk má kontaktní dítě co se chce celej den nosit a přitom potřebuješ volné ruce no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
10.10.19 21:52

Mam manducu. A po porodu jsem mela velkou nadvahu a rezerva byla. U prvniho nositko neexistovalo, u druhyho mi obcas zachrani zadek. Rev druhyho, nutnost vecere, vylet… Na satek nemam nerva, nositko je jistota, tam si ohlidam par veci a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
21680
11.10.19 17:43
@Anonymní píše:
Já bych chtěla nejspíš ten šátek hlavně na doma jak si budu hrát se starším tak ať mám volné ruce
šátek velikosti 7 - 5,2metru ( konfekční velikost nad 44 )

https://www.nosenideti.cz/…ek-potrebuji

Já také doporučuji šátek, je hodně variabilní a nejvíce pohodlný, vázat se bojí každá, ale nakonec je to po pár vyzkoušeních jednoduché ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí