Nosítko pro roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12862
18.8.11 14:25

j.a.n.i., Agátce je dvacet měsíců, má jedenáct kilo a zatím dobrý. Ale jestli chceš batolecí, tak si asi už objednej, protože co vím, tak se na ně čeká jak na favorita za komoušů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.8.11 14:32

Tak pokud šátek vyhovuje, tak zase není batolecí potřeba, někomu víc vyhovuje nosítko - to jsem třeba já, mám ráda rozloženou váhu do bederáku, ale třeba teď když vezmu staršího do nosítka, tak je to chvíli tam, cvíli sem, to by mě nebavilo každou chvíli navazovat a zas dávat dolů.

Jinak je pravda, že na batolecí nosítka jsou několikaměsíční čekačky :zed: Skaldino, petite panda, blue bear, to jsou asi ty nejznámější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
18.8.11 15:12

No, mě by právě taky vyhovoval ten bederák, ale manduca mi na zádech nesedí a nevím proč, když na břiše je OK. A hlavně neumím malého navázat na záda aniž bych ho i se šátkem položila na zem, což je malinko nepraktické.
Tak to já jdu pátrat po nosítku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.8.11 18:27

Tak já zas musím říct, že u mě jednoznačně vedou záda. Líp se mi nese 13ti kilový kluk na zádech, než 4,5 kilový novoš na břiše. :nevim: Nosím jen v šátku, nosítko zazdil kluk, je tam asi moc nizko a navíc je konzerva a nosisdlo se mu nelíbilo na první pohled. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
18.8.11 21:01

Doporučuju se kouknout na http://nositka.cz/…-nositek.htm - podle toho jsem vybírala, Beco má rovnou sedací část, takže tam není správné podsazení nožiček, u Manducy ano. Jinak já mám Manducu, prckovi je 13 měsíců. …

• Citovat
  • Upravit
117
27.10.11 20:20

Ja ti radim Patapum, delaji i vetsi model, stoji o dost min nez Manduca, takze i kdybys pak pouzivala min, tak te to nemusi tolik mrzet. A je i tak dost dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 15:52

Ahoj holky, mam skoro rocniho kluka, ma 12kilo a potrebovala bych ho obcas nosit. jinak jezdi v kocarku, jednalo by se o obcasny noseni a nijak dlouho ho v tom tahat nebudu. nemate nekdo napad na neco levnejsiho? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.7.15 16:01

@MilijonDolarBejby hlavne si to nekde vyzkousej jestli se mu to vubec bude libit kdyz na noseni neni zvykly od mala. Syna jsem nosila cca od 3mes, zhruba od pul roku pomerne intenzivne, na prochajdy, se psem, k doktorce…byli jsme spokojeni oba. Okolo roku zacal chodit a uz do toho moc nechtel, postupne mene a mene a pak uz ani nahodou. Ted ma 21mes a ani na vterinu.
Jinak konkretne neporadim, my mame manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
24.7.15 16:05

@peta81 Tak u starších mi to jako problém nepřijde, taky jsem měla holku naprosto nenosící, dokud byla možnost kočáru… jak není, tak ráda vezme za vděk manducou, než šlapat, když bolí nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.15 16:10

S nosenim problem nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.7.15 16:18

@MilijonDolarBejby Jestli jde vyloženě jen o občasné poponesení, tak celkem levná varianta je ringsling (šátek, co se nezavazuje, ale zajiš´tuje se na dva kroužky a dítě se v něm nosí na boku). Jinak teda nějaké nosítko z bazaru, asi je celkem jedno jaké - Manduca, Ergo… My jsme pořídili pro batole Kibi, je skvělé, hodně mi vyhovuje, že se dá krásně nastavovat šířka i výška sedáku, ale bazarové asi moc neseženeš a nové zase asi nebude odpovídat tvému požadavku na cenu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
24.7.15 17:00

Moc bych nesouhlasila s Manducou, ta je tak pro děti do 18 měsíců (a v případě chlapečka, který má už v roce 12 kg, bych si nebyla jistá ani těmi 18 měsíci), potom už se dítě nedá napasovat do ergonomické polohy (nemají látku „od kolene ke koleni“). Ale i na Manducu snad existuje rozšíření.
Levné nosítko na příležitostné poponášení je ten již zmíněný RS, s ergonosítky to moc dobře nevypadá - Kibi, Skaldino, ale tam ta cena není nijak příznivá. Zase je ale snadno prodáš s ne moc velkou ztrátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
24.7.15 17:29

@MilijonDolarBejby Buď bazar nebo nejlevnější ergonomická nosítka jsou Mucibi cca 1600,– nebo Love & Carry Dlight 1350,– nebo Air (do toho bych šla spíš) 1550,– Navíc je k nmu i rozšíření pro větší děti, tak by bylo nejlepší.

Nebo si nechat ušít MeiTai. Měla jsem odtud za 666,– a bylo velmi kvalitně ušito. Ale musíš aspoň částečně uvázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
24.7.15 20:23

@blobfish Teď jsem v ní nesla skoro tříleťačku a nijak si nestěžovala… a to že nemají látku od kolene ke koleni není ergonomicky problém, za rozkrok tam nevisí, zadeček mají stále níže, i když látka končí v půli stehen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
24.7.15 20:39

@j.a.n.i1 Jo? Mně právě připadá, že větší dítě tam už docela visí. Soudím podle naší zkušenosti, rok a půl maximum. Ale nepřu se :-) Každopádně si myslím, že když vybíráš přímo pro starší dítě, je lepší sáhnout po jiném nosítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí