Nosítko pro tříměsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
29.9.18 21:36

@Jahudka82 chapu no…mne mala prave neusne sama v kocarku, proste place :? musi mi usnout na ruce a pak ji tam dam…doma vetsinou usina u prsa :mrgreen: tak chci zkusit nositko no…prave aspon kvuli tem beznejm pochuzkam ;) kocarek budu zkouset i tak dal ;) ale treba dneska v nem plakala tak, ze jsme sly domu…a ja s ni chci chodit ven kazdy den, ale nechci ji trapit v kocarku no… Proto zjistuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
29.9.18 21:37

My mame Ergobaby, take jsme s nim moc spokojeni a maji i typ u kt.je mozne pomoci suchych zipu upravit vzdalenost nozicek od sebe, aby to miminku vyhovovalo jak postupne roste… myslim ze nejlepe je to vyzkouset v prodejne, chtela jsem Manducu a nakonec jsem rada ze jsem ji neobjednala, az pri vyzkouseni jsme zjistili ze nam to druhe sedne mnohem lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.9.18 21:45

Mám rostoucí nosítko od MartyS a můžu říct, že jsem maximálně spokojená já i prcek. I na delší výlety se osvědčilo, záda mě nebolí, prcek spokojený i se v něm dobře vyspinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

@Helca83 a mate nejaky tip na prodejnu? (Jihlava, Brno) diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

@lucielorenc diky za tip :palec:

Kazda mate jine…to bude tezky :mrgreen: asi budu muset fakt zkusit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
29.9.18 21:47

Teď je nositek milion, dobra je třeba Zumbucca nebo Monilu, ja mám Maggion, a jsem moc spokojena, tyhle nosítka se šijou ze šátku na nošení, takže jsou krasne mekka a poddajna, Manducu si nekupuj, ta je z tvrdé látky, měla jsem ji na první dceru když ještě nic jinyho nebylo a není vůbec pohodlná proti těmto novým. A není moc nastavitelná. Taky se musíš rozhodnout zda chces nositko rostoucí nebo jednovelikostní, každé má svoje výhody a nevýhody. Já rostoucí nechtěla protože do 3 let nosit nehodlám, tak do toho roku a pul max, ty jednovelikostni jsou jednodušší na nastavení a levnější. Mám tedy Maggion mini a super, nosím v něm 3,5 měsíční. Můžeš si koupit svůj šátek jakýkoliv a z toho si to dat usit. Takto to funguje i u Monilu, Zumbuccy i dalších. Nebo koupit od nich už hotova možnosti je hrozne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
29.9.18 21:47

@Kukacka123 To bohuzel nemam, jsem z Prahy… ale google Vam jiste neco najde - nejak specializovany obchod s potrebami pro miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
29.9.18 21:50
@Helca83 píše:
@Kukacka123 To bohuzel nemam, jsem z Prahy… ale google Vam jiste neco najde - nejak specializovany obchod s potrebami pro miminka…

Vlastne mam tip - nositko.cz. Maji i pujcovnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
29.9.18 21:50

Najdi si na FB svoji regionální skupinu pro nošení deti, skupiny pořádají srazy a na nich si můžeš různá nosítka vyzkoušet.

Mne teda spí lip v kočáru, ale nositko občas potrebuju z praktických důvodu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
29.9.18 22:00

Nejlepší je vyzkoušet…pecka je Andala, LennyLamb apod., každému sedí něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
29.9.18 22:00

Máme ergobaby a super, zatím doplnene o novorozeneckou vlozku. Jeste nedrzi úplně hlavu, 4m. Pouzivame od mesice a super obzvlast od té doby, co víc pozoruje okolí. když už nechce byt v kocarku, vytáhnu tenhle triumf. Nebo třeba doma na vareni a tak. Tak šťastnou ruku při výběru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
29.9.18 22:07

@Kukacka123 Njn, ja mam proste asi nejaky kocarovy deti :mrgreen: Kocaru jsme vystridali vic, ale urcite ne z duvodu, ze by v nekterem z nich byly deti nespokojeny, spali mi v kocaru I doma a malou v nem od te doby, co si zacala v postylce sedat a stoupat, uspavam pres den - bud doma nebo venku, mame psa, takze ven musime I vickrat za den, kdyz tatka neni doma nebo to nestiha, bo veze kluka do skolky a pak sebe rovnou do prace. A mala teda venceni v nositku miluje - rvat ji hned poranu do kocaru, akorat by se vztekala…a kdyz se tam vyspi, uz taky kolikrat chce ven - malej byl klidnej a vozil se fakt rad, ona je teda jinej zivel :lol: A uplne nejradsi ma asi takovou tu turistickou krosnu - obcas pouzivame na vyletech a dovolene, pac jsme takovy trochu terenni:-), z te ma opravdu rozhled a nosit ji v tom muze i tatinek - nas by zas nedal noseni na brise, boli ho z toho zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
29.9.18 22:22

@Kukacka123 Skoda ze na ten sportak ji mas jeste fakt malou, az uvidi ven, treba se ji jizda zalibi, to uz pak budes moct dat do ruky rohlik, hracku, krupku…zabavi se…my ho porizovali I proto, ze mala uz nechtela byt v te tasce, ani na brise tam moc dlouho nevydrzela (Gesslein s odepinaci a rolovaci boudou, ty jsou na tohle pry fajn, tak jsem se tesila, jak ji budu vozit na brisku, na nem byla rada od malinka, chvili to I fungovalo, ale jak si sedla, zacala jsem se bat, ze vypadne, ke ksiram jsem duveru teda moc nemela. Tak jsme ji dali jako do sportaku, cca 8 mesicu ji bylo, tam ta operka je sikovna a jde jak do uplneho lehu, tak I sedu a samozrejme I pololehu v asi 2 polohach, tak zas dobry, jenze nejak zacalo odchazet predni kolo (coz je pry casty kamen urazu u trojkolek s aretacnimi otocnymi koly) a zlobit bouda, tak se muz nastval a ze uz jety kocar z 2.ruky nechce a koupil ultrasportovni ultralehoucky terenni behaci kocar s pevnym prednim kolem, no je fakt, ze mi trochu chybi par vychytavek z toho stareho, hlavne to, ze nejde dat proti smeru jizdy abych na malou videla, takze obcas neco zahodi a ja se toho pres sklopenou strechu ani nevsimnu, je teda dlouhej, ale jezdi se s nim skvele, uridim ho jednou rukou a male se v nem taky libi, prave asi proto, ze vidi dobre ven - jen jak ji tam dam nanoznik, je zle… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.9.18 17:25

@veria diky za tipy…svagrova ma prave manducu a mne to prijde taky moc tvrdy no…zkusim mrknout ;)

@Jahudka82 no ja taaak chtela kocarkovy dite a prd :mrgreen: proste sama mi tam usnula asi jednou bez revu a jinak ji tam musim uz spici dat :mrgreen: coz je tezky, v bytovce dojit ze 3. patra do kocarkarny, dat najezdy a vytahnout ven - to je vzhuru hned no :? Obcas se mi podari ji jeste uchovat a dat ji tam, ze spi…prave, je mala na sportak, doufam, ze aspon ten pujde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.9.18 17:26

Jinak diky holky moc vsem za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie