Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Serehe moc se mi libi to nositko LennyLamb. A ta cena teda taky pecka ![]()
No, omrknu nejakou pujcovnu nebo obchod a vyzkousime
diky ![]()
@kamilka33 píše:
Máme ergobaby a super, zatím doplnene o novorozeneckou vlozku. Jeste nedrzi úplně hlavu, 4m. Pouzivame od mesice a super obzvlast od té doby, co víc pozoruje okolí. když už nechce byt v kocarku, vytáhnu tenhle triumf. Nebo třeba doma na vareni a tak. Tak šťastnou ruku při výběru!
A kdyz varis, tak mas mimi na zadech ale, ne? S ditetem na brise si to neumim predstavit, to bych se bala, ze ho oparim, ze na nej cakne…? A zase na zada se asi blbe dava…mne v tom hlavne mala nevydrzi dlouho, kdyz stojim na 1 miste, to nema rada, musi se s ni chodit…nebo aspon se pohupovat… ![]()
Já s tím teda taky vařit neumím ![]()
@Kukacka123
Tyhle satkovy nosítka asi v obchodech nenajdes. Ty se prodávají jen přes net.
@Kukacka123 No to ti nezavidim ty manevry teda…my co jsme koupili ten novy kocar, tak jak je dlouhej, u nas do vytahu ho vytocim jen tak tak a to jeste fintou, ktere rikame „jezek v kleci“, a u nasich je to bez sance uplne, tam ho taky nechavam v kocarkovne. Dokud spala 2× denne, jezdila jsem tam s tim Gessleinem, oni maji fakt maly vytah a ten se tam aspon vesel. Dneska jsme tam zrovna vyrazily na navstevu jen s nositkem, uz takhle bezne jezdim nekam do herny, skolky, se starsim na cvico (vsude e to do schodu) apod., kdyz je vyspala a vim, ze uz spat nebude. Jen pak neni moc kam davat veci - musim mit vetsi kabelku nebo batoh, aby se tam vesel treba I mensI nakup, a v tom pak neco hledat…no ale zase je rychlejsi vylezt z baraku jen s nositkem - nemusim cekat na vytah a rvat tam kocar, pak zas ven, 3 schudky ke vchod.dverim…akorat kdyz vytah stavkuje, coz se obcas stava - starsi model, to je potom docela zajimavy ![]()
@veria myslela jsem si to…takze zkusit od nekoho kdyztak
diky
@Jahudka82 jo, je to zabava…nekdy je mi ji az lito, vidim, ze by spala, ale musim ji tam donyst…kolikrat ji radsi necham spat v klidu doma, i kdyz bych radsi ven
ale zase ji tim rusit spanek, nez se vyhrabeme…a ona proste kdyz je vzhuru v kocarku place, nic nevidi a nechce tam byt. Na brisku je chvilku a neba ji to a vsude proste stromy nejsou
navic v zime, vetru, mrholeni nebo slunci strisku proste sklopit nemuzu…no tak to mas taky vesely
vymanevrovat to…my budeme stavet, tak se nemuzu baracku dockat, az si v klidu vyrazime ven
bez rvani kocaru odnekud z kocarkarny a snaseni vse po schodech a do schodu
prave jsem si rikala, ze i kdyby teda spinkala doma, ale at pak muzeme ven a nebo nekam neco zaridit, tak bychom s manzelem poridili to nositko ![]()
@Jahudka82
Varim na břiše, ale velky vaření to neni. Jako rizky bych takhle taky neusmazila. Každopádně mi to pomůže. Doma ho tak mám max hodku a porad se pohupuju, bez pohybu tam neusne, pak už muzu i sedet, ale kdovijak pohodlne sezení to neni.
@Kukacka123 Jj, s tim urco chybu neudelas:) Akorat ted na zimu to chce nejakou tu bundu nebo kapsu…o te uvazuju…dneska jsem ji v te zime a s rymou dala radsi do kocaru…ale teda nez jsem na ten figl prisla, tak jsem ji vzdycky dala do nositka a kocar skladala, s tim, ze se tam nevejde…on sice jde slozit fakt jen jednou rukou, ale s „batohem“ na brise uz to jde hur;) Dokonce jsem to musela naucit manzela, ten na to porad ne a ne prijit a kdyz s ni sel ven, ze zacatku jsem mu tam musela zajet, dole uz si musel poradit sam, ale ven je to jednodussi
Uplne te chapu, taky by me to stvalo…o vlozne tasce jsi neuvazovala? Kdybys ji jenom vzala a porad by lezela, treba by se nevzbudila…nevim teda co mas za kocar, jestli by tam sla nebo to ma pevnou korbu, ale nektere tasky se vejdou I do vetsi korbicky mozna…odkud jsi, jeste ji tu mam, kdybys chtela…nebo co si vycvaknout celou korbu a nosit ji nahoru v ni? Na starsiho jsem mela Jane Slalom a ta sla dat I do auta na pasy a byla lehoucka, se sikovnou rukojeti. Ale my ho uz pouzivali spis jen jako sportak, od roka cca. Vim ze ty vlozne tasky pouzivaji hodne zname, co taky nemaji v dome vytah…
@Jahudka82 my se dneska taky chystame do kocarku, za chvilku jdeme. Kolem obeda spinka, tak snad to bude ok…nad vloznou taskou jsem neuvazovala, mame Noordi Fjordi a tam by asi nesla
korba je dost velka, tahat nahoru se mi nechce no
ja doufam, ze se to zlomi a nebo aspon sportak se ji bude libit
no nekdy je to sranda…uz aby byl baracek
mate rymu? Ja musim zatukat (tuk tuk tuk), ze zatim ani ja ani mala nic…a manzel uz byl nachcipanej dvakrat
Tak snad to vydrzime dal ![]()
@Kukacka123 U nas to pred vic jak tydnem odstartoval taky tatka, pak se kluk ve skolce vzbudil s teplotou a bolenim hlavy, ted mala a na me uz taky jde nejaky psikani… ![]()
@Jahudka82 ten nas uz je snad zdravej, tak snad to vydrzi…letos je nejakej marnej
Mel uz nekolikery atb, ted to vypada ale nadejne konecne (tuk tuk tuk)
tak snad i vy budete vsichni brzy fit
jinak jeste k predchozimu…taky si budu muset poridit bundu a nebo tu kapsu k bunde na nositko no, to je mi jasny
nejdriv ale zkusime, zda mala v nositku bude
ale dneska v kocare opet rev, vyndam ji a na ruce spokojena
tak snaaad ![]()