Nosítko pro tříměsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
30.9.18 17:45

@Serehe moc se mi libi to nositko LennyLamb. A ta cena teda taky pecka :mrgreen:

No, omrknu nejakou pujcovnu nebo obchod a vyzkousime ;) diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17149
30.9.18 20:11
@kamilka33 píše:
Máme ergobaby a super, zatím doplnene o novorozeneckou vlozku. Jeste nedrzi úplně hlavu, 4m. Pouzivame od mesice a super obzvlast od té doby, co víc pozoruje okolí. když už nechce byt v kocarku, vytáhnu tenhle triumf. Nebo třeba doma na vareni a tak. Tak šťastnou ruku při výběru!

A kdyz varis, tak mas mimi na zadech ale, ne? S ditetem na brise si to neumim predstavit, to bych se bala, ze ho oparim, ze na nej cakne…? A zase na zada se asi blbe dava…mne v tom hlavne mala nevydrzi dlouho, kdyz stojim na 1 miste, to nema rada, musi se s ni chodit…nebo aspon se pohupovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
30.9.18 20:19

Já s tím teda taky vařit neumím :D

@Kukacka123
Tyhle satkovy nosítka asi v obchodech nenajdes. Ty se prodávají jen přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17149
30.9.18 20:22

@Kukacka123 No to ti nezavidim ty manevry teda…my co jsme koupili ten novy kocar, tak jak je dlouhej, u nas do vytahu ho vytocim jen tak tak a to jeste fintou, ktere rikame „jezek v kleci“, a u nasich je to bez sance uplne, tam ho taky nechavam v kocarkovne. Dokud spala 2× denne, jezdila jsem tam s tim Gessleinem, oni maji fakt maly vytah a ten se tam aspon vesel. Dneska jsme tam zrovna vyrazily na navstevu jen s nositkem, uz takhle bezne jezdim nekam do herny, skolky, se starsim na cvico (vsude e to do schodu) apod., kdyz je vyspala a vim, ze uz spat nebude. Jen pak neni moc kam davat veci - musim mit vetsi kabelku nebo batoh, aby se tam vesel treba I mensI nakup, a v tom pak neco hledat…no ale zase je rychlejsi vylezt z baraku jen s nositkem - nemusim cekat na vytah a rvat tam kocar, pak zas ven, 3 schudky ke vchod.dverim…akorat kdyz vytah stavkuje, coz se obcas stava - starsi model, to je potom docela zajimavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.9.18 20:52

@veria myslela jsem si to…takze zkusit od nekoho kdyztak ;) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.9.18 20:59

@Jahudka82 jo, je to zabava…nekdy je mi ji az lito, vidim, ze by spala, ale musim ji tam donyst…kolikrat ji radsi necham spat v klidu doma, i kdyz bych radsi ven :nevim: ale zase ji tim rusit spanek, nez se vyhrabeme…a ona proste kdyz je vzhuru v kocarku place, nic nevidi a nechce tam byt. Na brisku je chvilku a neba ji to a vsude proste stromy nejsou :mrgreen: navic v zime, vetru, mrholeni nebo slunci strisku proste sklopit nemuzu…no tak to mas taky vesely :mrgreen: vymanevrovat to…my budeme stavet, tak se nemuzu baracku dockat, az si v klidu vyrazime ven :srdce: bez rvani kocaru odnekud z kocarkarny a snaseni vse po schodech a do schodu :mrgreen: prave jsem si rikala, ze i kdyby teda spinkala doma, ale at pak muzeme ven a nebo nekam neco zaridit, tak bychom s manzelem poridili to nositko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
30.9.18 22:19

@Jahudka82
Varim na břiše, ale velky vaření to neni. Jako rizky bych takhle taky neusmazila. Každopádně mi to pomůže. Doma ho tak mám max hodku a porad se pohupuju, bez pohybu tam neusne, pak už muzu i sedet, ale kdovijak pohodlne sezení to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17149
1.10.18 10:27

@Kukacka123 Jj, s tim urco chybu neudelas:) Akorat ted na zimu to chce nejakou tu bundu nebo kapsu…o te uvazuju…dneska jsem ji v te zime a s rymou dala radsi do kocaru…ale teda nez jsem na ten figl prisla, tak jsem ji vzdycky dala do nositka a kocar skladala, s tim, ze se tam nevejde…on sice jde slozit fakt jen jednou rukou, ale s „batohem“ na brise uz to jde hur;) Dokonce jsem to musela naucit manzela, ten na to porad ne a ne prijit a kdyz s ni sel ven, ze zacatku jsem mu tam musela zajet, dole uz si musel poradit sam, ale ven je to jednodussi :D Uplne te chapu, taky by me to stvalo…o vlozne tasce jsi neuvazovala? Kdybys ji jenom vzala a porad by lezela, treba by se nevzbudila…nevim teda co mas za kocar, jestli by tam sla nebo to ma pevnou korbu, ale nektere tasky se vejdou I do vetsi korbicky mozna…odkud jsi, jeste ji tu mam, kdybys chtela…nebo co si vycvaknout celou korbu a nosit ji nahoru v ni? Na starsiho jsem mela Jane Slalom a ta sla dat I do auta na pasy a byla lehoucka, se sikovnou rukojeti. Ale my ho uz pouzivali spis jen jako sportak, od roka cca. Vim ze ty vlozne tasky pouzivaji hodne zname, co taky nemaji v dome vytah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.10.18 11:04

@Jahudka82 my se dneska taky chystame do kocarku, za chvilku jdeme. Kolem obeda spinka, tak snad to bude ok…nad vloznou taskou jsem neuvazovala, mame Noordi Fjordi a tam by asi nesla ;) korba je dost velka, tahat nahoru se mi nechce no :mrgreen: ja doufam, ze se to zlomi a nebo aspon sportak se ji bude libit :) no nekdy je to sranda…uz aby byl baracek :mrgreen: mate rymu? Ja musim zatukat (tuk tuk tuk), ze zatim ani ja ani mala nic…a manzel uz byl nachcipanej dvakrat :? Tak snad to vydrzime dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17149
1.10.18 12:33

@Kukacka123 U nas to pred vic jak tydnem odstartoval taky tatka, pak se kluk ve skolce vzbudil s teplotou a bolenim hlavy, ted mala a na me uz taky jde nejaky psikani… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.10.18 14:24

@Jahudka82 ten nas uz je snad zdravej, tak snad to vydrzi…letos je nejakej marnej :? Mel uz nekolikery atb, ted to vypada ale nadejne konecne (tuk tuk tuk) :mrgreen: tak snad i vy budete vsichni brzy fit ;) jinak jeste k predchozimu…taky si budu muset poridit bundu a nebo tu kapsu k bunde na nositko no, to je mi jasny :think: nejdriv ale zkusime, zda mala v nositku bude :mrgreen: ale dneska v kocare opet rev, vyndam ji a na ruce spokojena :mrgreen: tak snaaad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí