Nosní mandle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6895
24.6.10 16:46

Nosní mandle

Ahoj.máte někdo zkušenost s trháním nosních mandlí u děti?Kubík(2.5roku)už od malička dost trpí na rýmy.byli jsme s ním na ORL a poslali nás s tím do nemocnice,že mu prý ve 3letech vytrhnou nosní mandle.myslíte jestli by to nešlo řešit jinak?třeba homeopatiky?dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3425
24.6.10 17:35

Ahoj,jsem moc zvědavá,co ti kdo napíše.Já mám se synem ten samý problém s tím rozdílem,že jemu se zvětšila až letos po nástupu do školky.Měl celý rok rýmu a Dr.nás taky tlačí do oprace.Mně se moc do toho nechce.Nosní mandle má v těle svou funkci a nevím,jestli rýma je dostatečný důvod k operaci.Fakt dost váhám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
24.6.10 17:58

Ahoj my podstoupili odstranění ted na konci dubna a zatím nevím zda to pomohlo to poznáme v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.6.10 18:28

Ahojky ,my podstoupili operaci 12.5. od tý doby měl 2× rýmu a vlastně jí má pořád.1× zánět stř.ucha :-x Jediné co se mu zlepšilo je sluch,takže aspoň nějaké pozitivum.

Operace se vůbec neboj,já byla vyklepaná víc než on.Byl v 8:30 ráno do půl hoďky zpátky a po obědě už byl na herně :mrgreen: Po hodině mohl začít pít,musel vypít co nejvíc aby nedostal infuzi.Na bolest jsme si po 6h moíhli říkat o brufen.Druhý den po operaci jsme šli domů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967
24.6.10 18:54

Homeopaticky lze řešit leccos a myslím, že zrovna tohle by za zkoušku stálo… ale nemůžeš to plácat jen tak na koleně… V takovémto chronickém případě potřebuješ zkušeného homeopata a konstituční léčbu na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.6.10 19:20

Hmmm…tak koukám že by to odstranilo jen jeho chrápání když má rýmu.to je jak starý chlap.jasně že bych to řešila s homeopatíkem.neznáte nějakýho z ol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
24.6.10 19:23

Mladší syn trpěl na záněty uší, rýmu má neustále podzim, zima, jaro, pouze v létě bývá klid. Mandli jsme nechali vyndat a nezměnilo se nic. Teď je to rok a zrovna má parádní, 3 týdny trvající zelenou nudli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.6.10 19:53

Bara byla na odstraneni mandli ve trech letech a letosni zima byla prvni, kterou nepromarodila… - je ji sedm…tudiz u nas byla ta operace uplne k nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21967
24.6.10 20:15
kacabus píše:
Hmmm…tak koukám že by to odstranilo jen jeho chrápání když má rýmu.to je jak starý chlap.jasně že bych to řešila s homeopatíkem.neznáte nějakýho z ol?

Z Olomouce nevím - v Litovli má ordinaci MUDr. Dagmar Váňová, ta je hodně kvalitní… ale to už je přece jen asi z ruky…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
24.6.10 21:08

Není.moc děkuji.zkusíme ji kontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.6.10 22:27

Ahoj my taky podstoupili odstranění a to nepomohlo.Doporučil to alergolog ale žádné zlepšení sem nepostřehla.Nikdy už to nepodstoupíme.Chcou trhat i krční a to sem řekla že vžádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
25.6.10 08:28

ahojky,já homeopatikům věřím moc.dříve jsme užívali jen ty volně prodejné z lékárny na nevolnost v autě a proti klíšťatům,ale teď když syn docelá vážně onemocněl a už jsem nevěděla co vyzkoušet,tak jsme zkusili homeopatika a hned po 3 týdnech došlo k výraznému zlepšení.mudr.nám řekla,že se nemoc zlepšila tak rychle jak u jiného za rok.čeká nás ještě speciální poradna a podrobnější vyšetření,ale z těch dosavadních jednoznačně homeopatika.dokonce jsme řešili taky nosní mandle,kvůli téhle nemoci by měla ta jedna o malinko zvětšená ven,ale homeopat nám řekl,že to zvládneme i bez trhání,tak mu věřím.jestli je to tak uvidím 19.7.na kontrole.pokud bys chtěla tel.můžu Ti ho poslat jako SZ.není sice z Olomouce,ale z Kroměříže,to ale není tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí