Nosnice, spojme se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2228
2.10.12 14:47

@paola white
No, mě k tomu motivovalo bydlení v Praze a to, jak to mají maminky s kočárka při cestování Prahou těžké… S šátkem jsem mnohem mobilnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 14:58

@Alex160509
začínala jsem s šátkem. Dobrá je značka Didymos. mám 4,7 m na 163cm a je mi trochu větší. pak jsem dokoupila ergo nosítko Manduca, hlavně kvůli chlapovi, protože ten se do šátku neuváže (a navíc mám růžový šátek :lol: )

Manduca nám super vyhovuje, ale až tak od 4-5 měsíce.

kamarádka má Beco a to mi přišli taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.10.12 14:59
@wolnez píše: :mrgreen: super téma.
@suik
zajímalo by mě, jak jste to zvládli? Já byla celá natěšená na nošení druhého miminka a ono se mu tam prostě nelíbí :nevim:. Ještě že se nechá občas přesvědčit náš tříleťák :lol:. Malému je 8 týdnů, ráda bych už šátek používala i z praktických důvodů (třeba na cvičení se starším), ale on je nejradši doma v koši pod digestoří :D. Myslíte holky, že se to mám zkoušet a že si časem zvykne?

Dcera byla nosivá až dak od 3 měsíců. Do té doby ne že by se nenosila bůbec, ale byla nevzpytatelná, takže na delší cesty jsem vlkla i kočár. Do roka pak byla výhradně nošená. Teď, když vidí šátek, tak zdrhá, co jí nohy stačí. :lol: :cert:

Jinak je už je tu poměrně dlouho skupina Nosnice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 15:00
@Háta_x píše:
@paola white
Taky se ptají, manducu lidi tolik neznaji.A nosíte i doma? Když má prcek „báječnou“ náladu, při nošení se zklidní a mam volné ruce :dance:

jj nosila jsem hlavně doma. když měl Maty prdíky tak jedině v šátku spal. časem jsem pak začala nosit i ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
2.10.12 15:16
@Háta_x píše:
Nakonec jsem vybrala manducu, je to super i do auta. Jezdim každý den (se starší do školky, na pracovní schůzky, na cvičeníčko atd) a do šátku bych s v autě nezamotala. Zato do manducy je to raz dva a za každého počasí můžu jezdit a netahat dítě do kočáru a z kočáru.

Mě teda zaujal ten název :D a nosnice nejsem, ale u tebe mě překvapilo to s autem. Můžu se ze zvědavosti jen optat, jak to funguje? To nepoužíváš klasickou autosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.10.12 15:17

V dobrém závidím! :hug: Malá měla bolení bříška naprosto šílené, ječela noc co noc do svítání. Jenže tehdy jsem nošení téměř neznala :roll: Teď malý je na tom líp a při nošení úplná paráda. Jen se nesmim moc zastavovat :mrgreen:

@paola white píše:
jj nosila jsem hlavně doma. když měl Maty prdíky tak jedině v šátku spal. časem jsem pak začala nosit i ven
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
2.10.12 15:17

Ahoj, přidávám se k „nosnicím“ :lol: Máme teda i kočárek a spíš vyrážím s ním - zvykla jsem si tak. Ale pořídili jsme i nostítko Liliputi a nedám na něho dopustit - na nákup, do lesa, na úřad… Je to fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.10.12 15:19

Hlásím se svorně k nosnicím :mrgreen: I když teď už je delší dobu s nošením utrum :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.10.12 15:22

Jooo, používam autosedačku :lol: vajíčko mam na sedadle spolujezdce, připnu si manducu, připravim, malýho odepnu, vytáhnu, položim na volant :mrgreen: našteluju do manducy, plácnu plenku na prsa, aby mě neposlintal, když prší, popadnu paraple a jdem. Doma nakládam/vykládam v garáži, takže i když je hnus a prší, všude se dostanem suchou nohou :pankac:

@Camael píše:
Mě teda zaujal ten název :D a nosnice nejsem, ale u tebe mě překvapilo to s autem. Můžu se ze zvědavosti jen optat, jak to funguje? To nepoužíváš klasickou autosedačku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 15:24

@Beru
jak to?
@Camael
ne normálně máš dítě v sedačce a na místě pak lupneš dítě do nosítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.10.12 15:25

Holky, taky v nosítkách kojíte? :D

Jednou jsem kojila v manduce i na jednání a bylo to super, nic nebylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 15:28

@Háta_x
nekojím, ani jsem to nezkoušela. ale zajímalo by mě jak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.10.12 15:29

@paola white Mám doma šátek od Zary, jsem do něj zamilovaná, ale malý holt šátkový není. Teda ne že by se nechtěl nosit, to on jo, ale v tom šátku se vrtí tak neskutečným způsobem, že já nemám šanci ho pořádně a správně navázat. A to ho utahuju co nejvíc to jde a stejně je za chvíli totálně nakřivo a špatně podsazený :roll: Tak ten šátek prodávám a budu kupovat Kibi. Do toho jsem se na první pohled taky zamilovala, tak uvidíme, jak to nakonec skončí :-D Každopádně odpadne to zdlouhavé uvazování a dotahování a nebude to končit mým brekem nad nevyužitým šátkem. Chjo. Mimochodem, nemáte o Zaru někdo zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.10.12 15:31

@Háta_x Nikdy jsem tam nekojila a ani si to moc neumím představit :think: Každopádně u nás by nic vidět nešlo, zato slyšet jo. Malý si u toho tak hlasitě pomlaskává a vychutnává, že by to každému muselo být jasné, co se v šátku děje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
2.10.12 15:32

@Háta_x
Super popis, všechno chápu, díky. :palec: Mně to bylo divný kvůli předpisům. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí