Nosnice, spojme se

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12743
2.10.12 14:02

Nosnice spojme se

Ahoj,

ráda bych si pokecala s dalšíma maminkama, které propadly kouzlu nošení dětí.

Pojďme si vyměňovat rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
978
2.10.12 14:11

Ahoj :)
nosím dcerku už přes rok a míním s tím ještě dlouho pokračovat. Snad se zadaří a další děti budou taky aspoň tak nosivé jako dcerka.

Nosíš v šátku nebo v nosítku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.10.12 14:14

Jsem si rikala co je to za tema :mrgreen:, taky jsem nosila, jak dceru, tak ted syna - teda zaciname, ale zda se ze se mu po to po pocatecnich protestech celkem taky libi. Ale nenosim furt, jsem rada i za kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
2.10.12 14:21

:lol: taky mě název tématu pobavil, u nás se nosnice říká slepičkám, co snáší vajíčka :lol:

Já taky miluju nošení synka v šátku, akorát, už nedávám delší trasy- frajer má 11.5kg :mrgreen:, navíc většinou chodím s dětma sama, a malou která je bez plínek teprve chvíli, bych s malým v šátku nezvládla dát vyčůrat, takže spíš musím tahat kočárek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
2.10.12 14:22

:mavam: ahojda
já teda teďka pokud nemusím tak prcka nenosím ale jak se o vánocích narodí naše druhé mimčo chci si pořídit šátek a nosit nebude vadit když si potom příjdu pro radu že ni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

Teď už nosím jen v Manduce, ale když byl miminko tak jsem nosila v šátku. teď už má 9 kilo tak ho nosím hlavně na zádech a to se ho v šátku bojím mrsknout na záda :lol:

a co chlapi taky nosí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107

:mrgreen: super téma.
@suik
zajímalo by mě, jak jste to zvládli? Já byla celá natěšená na nošení druhého miminka a ono se mu tam prostě nelíbí :nevim:. Ještě že se nechá občas přesvědčit náš tříleťák :lol:. Malému je 8 týdnů, ráda bych už šátek používala i z praktických důvodů (třeba na cvičení se starším), ale on je nejradši doma v koši pod digestoří :D. Myslíte holky, že se to mám zkoušet a že si časem zvykne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.10.12 14:23

Taky nosim a lituju, že jsem do toho nešla už při dcerce. Nakonec jsem vybrala manducu, je to super i do auta. Jezdim každý den (se starší do školky, na pracovní schůzky, na cvičeníčko atd) a do šátku bych s v autě nezamotala. Zato do manducy je to raz dva a za každého počasí můžu jezdit a netahat dítě do kočáru a z kočáru.

PS: kdekoli se potkáváme s maminkama, co nosí dětičky, vždycky se na sebe usmějem a často i dáme do řeči. Taky se vám to stává? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 14:23
@ankasz píše: :lol: taky mě název tématu pobavil, u nás se nosnice říká slepičkám, co snáší vajíčka :lol:

u nás taky, ale mě se to líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 14:29
@Háta_x píše:
kdekoli se potkáváme s maminkama, co nosí dětičky, vždycky se na sebe usmějem a často i dáme do řeči. Taky se vám to stává? :kytka:

mě se to moc nestává, protože žijeme v menším městě a moc maminek tady nenosí, ale hodně mě lidi zastavují a ptají se :)
@wolnez
já prcka nosila od 14 dnů v babyvaku, ale bylo to na prd tak jsem koupila šátek a začala vázat vertikální úvazy. z počátku se to prckovi taky moc nelíbilo, ale pomohlo hodně chodit. jak jsem chodila tak hned usnul a pak jsem mohla třeba žěhlit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
2.10.12 14:38

Ahoj :mavam:
Já jsem maminkou sice teprve měsíc, ale jsem nosnice na 100%. Kočár ani nemáme…
Celá má rodina mě má za blázna, ale mě to tak vyhovuje a malý si zatím taky neztěžoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.10.12 14:39

@Roxan
WAU tak to je super!!! :potlesk:

mě v tomhle k nošení obrovsky namotivovala kniha Koncept kontinua. sice jsem jí přečetla teprve nedávno, ale nošení prcka mi od začátku dělalo dobře takže to bylo nějak instinktivní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
2.10.12 14:41

Ahoj holky :-) Já bych se po narození druhého synka taky ráda stala nosnicí :lol: Mohly by jste dát tip na vaše první,,nosítko"? Díky za tipy ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
2.10.12 14:44

@paola white
Taky se ptají, manducu lidi tolik neznaji.

A nosíte i doma? Když má prcek „báječnou“ náladu, při nošení se zklidní a mam volné ruce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.10.12 14:46
@Háta_x píše🇵🇸 kdekoli se potkáváme s maminkama, co nosí dětičky, vždycky se na sebe usmějem a často i dáme do řeči. Taky se vám to stává? :kytka:

Taky taky:). Takhle jsem vlastně poznala svojí nynější kamarádku. Nošení je prostě určitý styl a velké téma. O šátkách a nosítkách bych si povídala furt :D Je jasný, že chlapa to moc nebere. I když ten můj nosil rád, ale to musely být přípravy, sám by to neumotal.
@paola white
máš pravdu, budu zkoušet chodit. Mě prostě odradila ta počáteční nespokojenost. I když v kolíbce mi v těch prvních týdnech párkrát usnul. Teď už mi kolíbka moc nejde, jak vyrostl. Budu zkoušet ten vertikál.
@Háta_x
manduka je při cestování fakt skvělá. Byla jsem teď na veletrhu s kočárem a nejradši bych ho někam odkopla a dítě si přitiskla na prsa :D. Já měla takový vztek, jak jsem se s ním pořádně nemohla nikde vymotat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí