Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, řešíme teď cestovní postýlku a vzhledem k tomu, že naše malá je celkem cvalík, potřebovala bych poradit nějakou značku, která nám vydrží trochu déle. Nějakou, která má větší nosnost. Děkuji za Vaše zkušenosti a rady.
Já jsem nosnost neřešila, jen dokoupila matraci, aby prcek nespal přímo na těch sololitových deskách a netlačilo ho to, když trochu nabral ![]()
Ahoj,
syn má 13 kilo a ještě v ní občas u babičky spí a v pohodě. Ony ty děti později už tolik nepřibírají a navíc myslím, že starší jak tříeté dítě už se do ní ani nevleze. Syn bude mít tři za chvíli a už je to tak tak.
Málá bude mít dva a spí v ní v pohodě.Dokonce v ní odpoledne spí a 2,5 letá holčička co máme na hlídání.Obě mají přes 13kg a v pohodě.
A známých prcek spal v cestovce u babičky ještě ve třech letech.než se naučil spát v posteli.
No právě my máme 15M a 12,5kg. Tak aby se mi tím nepropadla:)
Mam cestovnu postielku z Lidla kupovanu v roku 2005, odvtedy je takmer nonstop pouzivana - s klasickym matracom.
Prvy syn mal v dvoch rokoch 19 kg, dcera 15 kg, najmensi ma v necelych dvoch 15 kg. Postielka drzi, vzdy ked ju skladam, tak si hovorim, ze dnes je uz malo takych kvalitnych vyrobkov. ![]()
A teda cestuje s nami vsade a casto- min. 2× mesacne na vikend.
Z uvedeneho vyplyva, ze ja som teda vahove limity neriesila ![]()
Este dodam, ze moje deti spia a spali v cestovnej postielke aj doma, lebo v tej obycajnej sa mlatili o sprusle.
@Zuzga píše:
Este dodam, ze moje deti spia a spali v cestovnej postielke aj doma, lebo v tej obycajnej sa mlatili o sprusle.
A stačí Vám ta matrace, co tam je, nebo máte nějakou spiciální?
@mmartinka píše:
A stačí Vám ta matrace, co tam je, nebo máte nějakou spiciální?
Ten povodny matrac nie je dobry, mam ho iba ako zakladnu. Nan davam matrac z klasickej postielky- sedi tam vyborne.
Mne toto riesenie vyhovuje (dudliky nevypadavaju z postielky, v noci ich nasmatram vo vnutri
) a detom tiez - kolkokrat sa zobudia s otlacenou sietkou na cele. V drevenej postielke by uz mali modriny.
Zuzana+3