Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@APuccelli No vzhledem k tomu, že ten první noťas stál 20.000,– bych o levném noťasu nemluvila, byl jeden z nejdražších v kategorii ve které jsem hledala. A tenhle nový se prodává okolo 23.000,–. Takže to nejsou levné šunky.
![]()
@monika32 píše:
@APuccelli No vzhledem k tomu, že ten první noťas stál 20.000,– bych o levném noťasu nemluvila, byl jeden z nejdražších v kategorii ve které jsem hledala. A tenhle nový se prodává okolo 23.000,–. Takže to nejsou levné šunky.![]()
Já jsem Tě nechtěla urazit… jen obecně to levné šmejdy jsou… protože i když si koupíš dražší, tak zase je to z té kategorie ten levnější… a za 20 tis. se dá pořídit kvalitní notebook, to bych tuplem do Aceru nešla.
Ptala ses na zkušenosti, napsala jsem Ti je
Mimochodem - Lenovo, Del, i to HP třeba za těch 20 tis. budeš mít lepší, než Acer, to každopádně ![]()
Ahoj, sice to asi není už aktuální, ale já mám Acer již desátým rokem. Když ho zapnu, tak nabíhá skutečně pomalu. Má polámanou horní desku tam, kde jsou klouby držící obrazovku, takže ho už nezavírám, abych ten materiál ještě víc nenamáhala. K notebooku jsem se chovala vždy pěkně, takže jsem ráda, že vydržel a že drží do dneška a krom toho pomalého startu si nemůžu stěžovat. Přežil se mnou nejen celou VŠ, ale cestu do Ameriky, stěhování atd. Nicméně nyní uvažuji o novém nojbuku a vzhledem k tomu, že mám Acer již dlouho, chtěla jsem být věrná značce
Jenže mě tato diskuze docela rozhodila, co se týče výběru nového notebooku
Chci si koupit notebook kolem 10 tis, na víc bohužel nemám peníze. Pokud můžete někdo doporučit nějaký výrobek v této cenové kategorii nedávno zakoupený, budu ráda.
Mam acer aspire za 11.5tis. od ledna a jsem spokojená, ale byl v akci
@renda81 Je to tenhle? Taky jsem na něj koukala…
http://www.alza.cz/…-d365796.htm
@monika32 píše:
Kdo máte acera? Jste s ním spokojené? Já už nevím, koupili jsme si notebook a po mnoha mnoha opravách došli v servise k názoru, že je neopravitelnej, to když nám ho poslali a zasekl se hned ten samý den, tak nám nabídli jinej, lepší a novej. A ten má ty samé chyby![]()
![]()
Vypadává připojení na net přes wifi, neprobouzí se ze spánku a zesekává se při přehrávání videí. Tak dnes chlapec jede, máme ho doma 2 dny a už nevím… Máme jen my takovou smůlu nebo jsou to prostě šmejdové notebooky?
Můžeme stále ještě odstoupit od kupní smlouvy, ale když mě se tenhle novej fakt líbí, je perfektní. Až na to, že nefunguje
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak má někdo bezproblémovej acer kde je předinstalovanej systém na hadru?
Já si myslím, jestli totiž není v tom zakopanej čokl…
mám acera a neměnila bych.. po zkušenostech s fujitsu a asus u mě acer vítězí…ale každýmu vyhovuje něco jinýho
@monika32 Tak mi jsme acer koupili synovi k vánocům a ještě si ho chudák neužil..hned po zapnutí jsme zjistili, že baterka nejde připojit a nefungujou USB vstupy..vyměnili nám celou desku tak jsem zvědavá, sice mě to naštvalo, ale servis mají fakt rychlej
No mě ten novej acer zprovoznili a je OK. Ale u starého mi po X opravách vyměnili desku a to byl jeho konec
@datega Jo ten servis je dobrej, jen proto jsem si ten novej acer nechala. A zatím šlape no ![]()
Ja mam taky acer, pretim jsem mela dell a nikdy vice. Acer mela segra a muz a byly to fakt drzaky. Manzelum ma asi sest let, je teda super pomalej, na net se tam neda jit, ale jako psaci stroj furt dobry.
ted mam acer aspire one a docela dobry, jen se mi nekdy kousne mys tak, ze musim provest tvrdej restart, tudiz vypnout zapnout ![]()
je mozny ze jdou s kvalitou dolu, jako vsechno.
Já Acer nedoporučuji, máme ve firmě vlastně samé Acery, ale příště, jak zase odejdou a měly by jít znova do opravy (mimochodem, jedna stála i 5 tis.
), radši zaplatíme za Dell
Acerům totiž neustále pořád dokola odchází celá základní deska a blbne ventilace
pořád to znamená řešit opravy a instalovat data do těch opravených znovu a znovu, protože ze servisu vrátí noťas vždy v základním nastavení ![]()
u nás ve firmě Aceru teda už pšenka nepokvete! ![]()
Já mám taky notebook Acer, ale používám ho hlavně, když si do něj stáhnu fotky. Neumím s ním ale pracovat. Hledam někoho, kdo poradí.