Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo máte acera? Jste s ním spokojené? Já už nevím, koupili jsme si notebook a po mnoha mnoha opravách došli v servise k názoru, že je neopravitelnej, to když nám ho poslali a zasekl se hned ten samý den, tak nám nabídli jinej, lepší a novej. A ten má ty samé chyby
Vypadává připojení na net přes wifi, neprobouzí se ze spánku a zesekává se při přehrávání videí. Tak dnes chlapec jede, máme ho doma 2 dny a už nevím… Máme jen my takovou smůlu nebo jsou to prostě šmejdové notebooky?
Můžeme stále ještě odstoupit od kupní smlouvy, ale když mě se tenhle novej fakt líbí, je perfektní. Až na to, že nefunguje
Tak má někdo bezproblémovej acer kde je předinstalovanej systém na hadru?
Já si myslím, jestli totiž není v tom zakopanej čokl…
Ahoj, mám NB Acer už 6 let a ještě s ním nebyl žádný problém
Šlape jako hodinky ![]()
Ahoj já teda mám ACER ale jsem zatím spokojená . Je pravda že se my občas zaseknul ale není to tak hrozný
Máme taky ntb Acer už dost dlouho a žádný problém. Jen občas se nám celý zasekl, ale přišli jsme na to, že je to aktualizacemi windows. Jinak nic.
No tak jim dám teda ještě šanci ho uvést do chodu… Snad pak bude šlapat. Jako občasné zaseknutí by mi taky nevadilo, ale ten předtím se nedokázal zaktualizovat, vždycky zamrzl a už se do něj nedalo dostat
A teď na tomhle ta wifina 20 vteřin jde, vypadne, za pár sekund naskočí a furt dokola
![]()
ahoj, my máme acer, moje mamča ho má a u šváry ve firmě je mají taky a nikdy nikdo z nás neměl problém. ale je to jako se vším 100 lidí si něco koupí, naprostá spokojenost a 101 má s tím ssamým jen problémy. ![]()
Tato diskuze se mi akorát hodí.Chci si koupit notebook a přemýšlím jestli Acer nebo Asus manžel je pro Acer já pro Asus tak se tady aspon něco dozvím. ![]()
@Breuovi No acer má super službu při reklamacích. Přijede si pro to PPlka a do 2 max 3 dnů ho máš doma a opět ti ho přiveze PPL. To je fakt bezkonkurenční. Když to reklamuješ na krámě, čekáš většinou nejmíň 3 neděle. A fakt se snažej, jen jsem asi měla smůlu ![]()
Ahojky, já mám Asus a šlape naprosto skvěle,jsem s nim plně spokojená… Jinde jsem se dočetla, že prý Asus nikdy, že to je šunka… ALe jak tak čtu, tak vic problémy má Acer než Asus…
Ahoj, mám Acer Aspire 5738ZG a naprostá spokojenost. Už ho mám rok a zatím jsem nenašla jedinou chybičku. To budete mít asi nějakej vadnej kus (poněkolikáté
).
Mám Acer 2,5 roku a spokojenost.
S Wifi teda problém nemám. A že se někdy zasekne…je to taky jenom stroj, jak říká můj brácha, kterej počítačema žije a rozumí jim. ![]()
Mám Acer cca 2,5 roku a jsem s ním spokojená, nějaké mouchy má, ale mě to vyhovuje. Každopádně přítel pracuje ve firmě, kde mají na starost opravu různých notebooků (HP, Dell, Lenovo …), přítel zavádí do procesů právě nové opravy a nové technologie - takže všechny novinky jdou přes něj a Acery jsou fakt šmejdi. ![]()
Všeobecně se říká, že Acery jsou šmejdi, však to jsou jedny z nejlevnějších noťasů… takže lidi, co tomu trochu rozumí fakt Acery nedoporučují.
Ale můj první noťas byl Acer a vydržel mi bez jakéhokoli zaváhání 3 roky, než jsem odešla VŠ a koupila si jiný. Přítel, ten měl Acera 6 let, ke konci už fakt nestíhal, ale to bylo proto, že už byl moc starý a chtěly se po něm náročné úkony a několik souběžně.
Možná máš fakt jen smůlu na model/řadu. Na druhou stranu prostě tyhle notebooky opravdu nejsou žádná hitparáda. Z těch levnějších např. Asusy jsou o něco lepší
A dneska se do např. 10 tis. dají koupit lepší notebooky, takže bych do Aceru nešla. Ne ze zkušenosti mé, ale všech, co tomu rozumí, tak je nedoporučují…