David Rath dnes ve sněmovně - živě!

Michaelakkk
5.6.12 11:55

David Rath dnes ve sněmovně - živě!

Zdravím všechny. Docela se zajímám o toto téma a dění kolem. Zajímali by mě vaše názory na celou kauzu tak na dnešek.

Já osobně bych si přála a od Ratha očekávám, že napráská všechny co mají s korupcí něco společné a udá konkrétní případy. On nemá co ztratit do vězení nejspíš na těch 12 let půjde po polovině trestu ho propustí a on se bud sebere a půjde žít do ciziny kde mu jeho tatíček v arabských emirátech dokáže zajistit cokoliv a bude se i nadále mít jako prase v žitě… Už totiž nemá co ztratit jsem na dnešní jeho vystoupení docela zvědavá. Co si myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
5.6.12 11:58

Ahoj,ja si myslim,ze nikoho nenapraska,protoze by si to pak znami ech napraskanych vyridili s jeho rodinkou treba,to nikdy nevis,ja bych mu prala 12 let natvrdo,aby tam vazne zustal,ale moc tomu neverim…navic se nevi,kolik si toho za zivot ankradl,myslim si,ze uz hodne stihl utratit,navic co jsem cetla,stale ma plat poslance a bere i 30 OOO hrubeho na reprezentaci! Ten se bude mit i ve vezeni dobre,bouzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 11:58

Celé je to fraška :poblion: Sledovat určitě nebudu :cert: , tedy pokud poběží přenos živě.

• Citovat
  • Upravit
522
5.6.12 12:00

Ahoj. Já se sice o tohle moc nezajímám, ale myslím si, že do vězení tedy nepůjde. Za chvíli ho propustí z vazby a dostane asi nějaký směšný trest či podmínku a nebo zdrhne. Ale uvidím, ráda se nechám překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
5.6.12 12:01

Já si myslím, že z toho bude veřejná fraška, on z toho dělá soudní proces, který jej teprve čeká. Bude se snažit všemožně obhajovat, protože co mu zbývá. Bude tvrdit, jak o milionech nevěděl, jak je obětí Kalouska a vlády. Ten člověk ztratil soudnost ve chvíli, kdy přestal být opatrný a měl pocit, že je nepostihnutelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.6.12 12:12

Souhlasím s Lonette
Koukat rozhodně nebudu,budou mi stačit tel.noviny které toho zase opět budou celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
5.6.12 12:15

Už to přesně začalo, sněmovna má jistotu, že ho vydá, ale on tam bude zbytečně řečnit a řečnit. Podle mě si tam skutečně půjde vyřídit účty, určitě nezapomene své straně, jak se jej rychle zbavila. Jak mě týden titulní článek, tka by Rath mohl zakončit svou řeč: " Kamarádi, čekám na Vás"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.12 12:17

Tahle kauza mě docela zajímá a jsem zvědavá, jak to dopadne. Myslím, že stejně jako s bártou, Škárkou a Kočí. Jen se u soudu handrkovali jako děti na hřišti a odešli se směšnými tresty.
Rath se sice snažil nakrást mnohem víc, ale to není v naší zemi důležité. Respektive mi přijde, že čím víc kradeš, tím míň se ti stane. Takže z Ratha budeakorát mediální hvězda, ve finále ještě ukřivděná a ublížená.

A celá akce kolem jeho „vystoupení“ ve Sněmovně je divadýlko jako prase. budou ho tam snad tahat podzemím, možná přiletí raketou nebo se tam objeví v cestovním plášti jako Rumburak.
Je to kriminálník a jako s takovým by se s nám mělo jednat.

Jenže takoví jsou tam všichni, jen se na to ještě nepřišlo. A ti co nejvíc řvou „sejměte Ratha“ jsou nejhorší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
5.6.12 12:20

Já si nemyslím, že Bárta se Škárkou odešli se směšnými tresty. Škárka dostal tři roky nepodmíněně, což z toho, jakou obětí se cítil rozhodně nemá radost. A každý má právo se odvolat. Co se týče Bárty, to je příběh sám o sobě, ale na rozdíl od Rátha on ty prachy alespoň dával ze svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
5.6.12 12:21

Taky si myslím, že to bude zase jen fraška, všechno se postupně zamete, Rath zdrhne a bude nezvěstný :mrgreen: :mrgreen: a v klidu si užívat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …ale třeba se tentokrát pletu, to bych tak moc chtěla :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.12 12:22
@Lonette píše:
Já si nemyslím, že Bárta se Škárkou odešli se směšnými tresty. Škárka dostal tři roky nepodmíněně, což z toho, jakou obětí se cítil rozhodně nemá radost. A každý má právo se odvolat. Co se týče Bárty, to je příběh sám o sobě, ale na rozdíl od Rátha on ty prachy alespoň dával ze svého.

No a pokud by se to takto poměřovalo, musel by Rath dostat minimálně deset let? Dostane je? Těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
5.6.12 12:23

Dívat se na to určitě budu, zajímám se v politice o vše, takže toto nebude vyjímka. Myslím si, že Rath bude odsouzen tvrdě a exemplárně a spolu s ním i ostatní. Jestli budou zpívat a vynoří se i další zainteresované osoby? To si vůbec netroufám odhadovat, spíš bych řekla, že ne.

• Citovat
  • Upravit
2693
5.6.12 12:24

SOudní proces je strašně složitý - ale co o této kauze vím, jsou důkazy proti Rathovi velice silné a hlavně to je mediálně velice sledovaný případ. Samozřejmě se bude moci potom odovolat, jeho právníci budou navrhovat zrušení vazby, ale podle mě tam bude pořád hrozit útěk a Policie určitě dodnes pamatuje útěk Krejčíře, takže podle mě zůstane ve vazbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.6.12 12:25
@kacabus píše:
Taky si myslím, že to bude zase jen fraška, všechno se postupně zamete, Rath zdrhne a bude nezvěstný :mrgreen: :mrgreen: a v klidu si užívat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …ale třeba se tentokrát pletu, to bych tak moc chtěla :think: :think: :think:

Taky si to myslím. :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.6.12 12:27

V kolik má začít ten přenos? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...