David Rath dnes ve sněmovně - živě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
5.6.12 14:30

Než se ten Sobotka vykecá, tak mi dítě vstane a já neuslyším to nejdůležitější, cho jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.12 14:31

Nejlepší bylo, jak je Nemcová vyzvala, ať zůstanou na svých místech, že během pár minut přijde Rath a pár blbů jako na povel tam začalo pendlovat :roll: . Takové opak akce dělá moje dvouapůlleté dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@Lonette píše:
náš ministr zahraničí už zase zařezává

A jo, chrápe tam 8o :roll: Leckterá kurwička by mu mohla závidět, kolik mu platěj za vyspání se ve sněmovně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@zoubky píše:
Než se ten Sobotka vykecá, tak mi dítě vstane a já neuslyším to nejdůležitější, cho jo :zed:

Mně už dítě vstává a za chvíli bude i druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.6.12 14:33

Ježiš bába rudá plesnivá :pocitac: , ať kouká držet tlamu, já musím v půl čtvrtý vypadnout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.6.12 14:34
@Gina108 píše:
A jo, chrápe tam 8o :roll: Leckterá kurwička by mu mohla závidět, kolik mu platěj za vyspání se ve sněmovně. :mrgreen:

Já chci taaaky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.6.12 14:35
@Gina108 píše:
A jo, chrápe tam 8o :roll: Leckterá kurwička by mu mohla závidět, kolik mu platěj za vyspání se ve sněmovně. :mrgreen:

on sám má tak velký majetek, že ho plat ministra nikterat nevytrhne…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.6.12 14:36
@Gina108 píše:
Ježiš bába rudá plesnivá :pocitac: , ať kouká držet tlamu, já musím v půl čtvrtý vypadnout :zed:

co jiného by jsi čekala od komunistů..

• Citovat
  • Upravit
6836
5.6.12 14:36

Eskorta je protiústavní???Hm,chudáček malej…Holky já mám takovej vztek grrr,chudák mimčo v břiše :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
5.6.12 14:37

Já se nedivím, že Karel spí, kdo má ty kecy poslouchat … obzvlášť bábinka, která reční teď - takhle se vyjadřuje poslankyně?

• Citovat
  • Upravit
23847
@Michaelakkk píše:
on sám má tak velký majetek, že ho plat ministra nikterat nevytrhne…

No, ale není mi známo, že by se toho platu nějak vzdal, třeba ve prospěch charity :nevim: Platím ho kurwa i já, tak ať aspoň předstírá, že něco dělá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Ty vole, zločince vždycky doprovází eskorta, proč by tohohle zrovna neměla??? 8o Co tam bába mele sa sra*ky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.6.12 14:38

Kristova noho, už to začíná být trapárna nejtěžšího kalibru, a to ještě Rath neotevřel pusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.6.12 14:39

To jsou kokoti srovnávat Breivika, pro kterého platí bohužel úplně jiné a milionkrát mírnější ústavní zákony.Kdyby breivika soudili v USA už má dávno křeslo!! Bože !! kokoti!!!!

• Citovat
  • Upravit
6836
5.6.12 14:39

Ten Tejc je debiiilll :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat