Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Než se ten Sobotka vykecá, tak mi dítě vstane a já neuslyším to nejdůležitější, cho jo ![]()
Nejlepší bylo, jak je Nemcová vyzvala, ať zůstanou na svých místech, že během pár minut přijde Rath a pár blbů jako na povel tam začalo pendlovat
. Takové opak akce dělá moje dvouapůlleté dítě…
@Lonette píše:
náš ministr zahraničí už zase zařezává
A jo, chrápe tam
Leckterá kurwička by mu mohla závidět, kolik mu platěj za vyspání se ve sněmovně. ![]()
@zoubky píše:
Než se ten Sobotka vykecá, tak mi dítě vstane a já neuslyším to nejdůležitější, cho jo
Mně už dítě vstává a za chvíli bude i druhé ![]()
Ježiš bába rudá plesnivá
, ať kouká držet tlamu, já musím v půl čtvrtý vypadnout ![]()
@Gina108 píše:
A jo, chrápe tam![]()
Leckterá kurwička by mu mohla závidět, kolik mu platěj za vyspání se ve sněmovně.
Já chci taaaky… ![]()
@Gina108 píše:
A jo, chrápe tam![]()
Leckterá kurwička by mu mohla závidět, kolik mu platěj za vyspání se ve sněmovně.
on sám má tak velký majetek, že ho plat ministra nikterat nevytrhne…
@Gina108 píše:
Ježiš bába rudá plesnivá, ať kouká držet tlamu, já musím v půl čtvrtý vypadnout
co jiného by jsi čekala od komunistů..
Eskorta je protiústavní???Hm,chudáček malej…Holky já mám takovej vztek grrr,chudák mimčo v břiše
![]()
Já se nedivím, že Karel spí, kdo má ty kecy poslouchat … obzvlášť bábinka, která reční teď - takhle se vyjadřuje poslankyně?
@Michaelakkk píše:
on sám má tak velký majetek, že ho plat ministra nikterat nevytrhne…
No, ale není mi známo, že by se toho platu nějak vzdal, třeba ve prospěch charity
Platím ho kurwa i já, tak ať aspoň předstírá, že něco dělá ![]()
Ty vole, zločince vždycky doprovází eskorta, proč by tohohle zrovna neměla???
Co tam bába mele sa sra*ky? ![]()
Kristova noho, už to začíná být trapárna nejtěžšího kalibru, a to ještě Rath neotevřel pusu…
To jsou kokoti srovnávat Breivika, pro kterého platí bohužel úplně jiné a milionkrát mírnější ústavní zákony.Kdyby breivika soudili v USA už má dávno křeslo!! Bože !! kokoti!!!!