Blahopřání - překlad do němčiny

JanaK7
4.6.12 22:13

Blahopřání - překlad do němčiny

Dobrý večer, mohl by mi prosím někdo pomoci s překladem blahopřání do němčiny?
Vážená paní Weber,
přejeme Vám všechno nejlepší k životnímu jubileu a do dalších let Vám přejeme hlavně pevné zdraví a mnoho dobrého.

Sehr geehrte Frau Weber,
wie wünschen :?: alles gute, … já, to prostě nedám :oops:

Já vím, že je to hodně strohé a určitě jednoduché přání, ale jedná se o velice váženou paní, proto bych to potřebovala bez chyb, což asi nezvládnu.
Předem všem moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10975
4.6.12 22:19

Sehr liebe Frau Weber,
wir wünschen Ihnen alles Gute für Leben-Jubileu und andere Jahre, die wir vor allem Gesundheit fester und viel gutes.

Snad takhle nějak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.6.12 22:21

Sehr geehrte Frau Weber,
Wir wünschen Ihnen alles gute zum Jubiläum und wünsche Ihnen weitere Jahre bei guter Gesundheit und vor allem viele gute.
strejda google poradil, ale určo to někdo bude umět líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaK7
4.6.12 22:27

Holky děkuju, já už právě dřív googlila a sama překládala a dopadlo to tak, že jsem byla ztrapněná za chyby, takže už se tomu chci vyhnout. Ještě jednou děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
637
4.6.12 22:27

Sehr geehrte Frau Weber,
wir wünschen Ihnen alles gute zu Ihrem Lebensjubiläum und in nächste Jahre viel Glück und kernige Gesundheit.

Mit freundlichen Grüßen ....... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 22:32

Liebe Frau xxx,

ich wünsche Ihnen zu Ihrem heutigen Geburtstag nur das Allerbeste.
Gesundheit, Glück und Erfolg mögen Sie in Ihrem neuen Lebensjahr stets begleiten.
Hochachtungsvoll,
 yyy

Mila pani,,, , preji vam k dnesnim narozeninam vse nejlepsi. Zdravi, stestu a uspech at vas v dalsim roce zivota vzdy doprovazi.
s uctou yyy

jstli preje vice osob: wir wünschen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.5.14 20:26

Přeji pěkný večer, chtěla bych poprosit, zda se najde někdo, kdo by dokázal následující text /přání/ přeložit do němčiny…

**Drahý Danieli,
v životě nemusíš překonat všechny rekordy, abys byl šťastný, nicméně, je důležité snít a mít životní cíle.
Z celého srdce Ti přejeme hodně zdraví, zážitků, nabytých zkušeností a rodinné pohody.

S láskou…**

Moc moc děkuji :), sice jsem pár let němčině věnovala, ale nějak jsem zůstala neposkvrněna :)
Děkuji :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.5.14 20:28

@Selfi doslovně?

• Citovat
  • Upravit
14.5.14 20:30

A mi se to nejak nelibi ani v cestine, natoz v nemcine…
ty rekordy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
14.5.14 20:39
@Selfi píše:
Přeji pěkný večer, chtěla bych poprosit, zda se najde někdo, kdo by dokázal následující text /přání/ přeložit do němčiny…

**Drahý Danieli,
v životě nemusíš překonat všechny rekordy, abys byl šťastný, nicméně, je důležité snít a mít životní cíle.
Z celého srdce Ti přejeme hodně zdraví, zážitků, nabytých zkušeností a rodinné pohody.

S láskou…**

Moc moc děkuji :), sice jsem pár let němčině věnovala, ale nějak jsem zůstala neposkvrněna :)
Děkuji :srdce: :srdce: :srdce:

Lieber Daniel!
Man muss nicht im Leben alle Rekorde brechen um glücklich zu werden.Es ist allerdings wichtig zu träumen und Lebensziele zu haben.
Wir wünschen Dir, vom ganzen Herzen, Gesundheit, viele Erlebnisse, erworbene Erfahrungen und eine glückliche Familie.
In Liebe…

Příspěvek upraven 14.05.14 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.5.14 20:40
@Haku píše:
Lieber Daniel!
Man muss nicht im Leben alle Rekorde brechen um glücklich zu werden.Es ist allerdings wichtitg zu träumen und Lebensziele zu haben.
Wir wünschen Dir, vom ganzen Herzen, Gesundheit, viele Erlebnisse, erworbene Erfahrungen und eine glückliche Familie.
In Liebe…

to je pěkně napsané :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
21911
14.5.14 20:44
@MarkétkaBeruška píše:
to je pěkně napsané :potlesk:
:oops: Dekuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.5.14 20:45
@schwarzwaldtorte píše:
ty rekordy :|

rekordy mají svou podstatu…protože dárek je Guiness. kniha rekordů…
nicméně.. nechtěla jsem hodnocení přání, ale překlad… klidně i volný..až budu chtít sestavit přání, tak písnu :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.5.14 20:45
@schwarzwaldtorte píše:
ty rekordy :|

Moc děkuji!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.5.14 20:46
@Haku píše:
Lieber Daniel!
Man muss nicht im Leben alle Rekorde brechen um glücklich zu werden.Es ist allerdings wichtig zu träumen und Lebensziele zu haben.
In Liebe…Příspěvek upraven 14.05.14 v 20:44

Děkuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová